|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | Deadlift napsal: | | Ustinov má rozumnější dávkování (taky váží polovinu:o) |
aby to semnou nemrdlo :)))
já mám nějakých 78 kg.. tak bych chtěl na těch 85 se dostat.. |
toho spekouna si nevsimej, zarli, ze si pres ploche brisko vidim na pindika a on ne
v poho, ja mam 75kilo, takze myslim, ze to moje davkovani snad pouzit muzes
ale vis, k cemu se vlastne kreatin pouziva??
a jakou funkci ma v objemovem treningu???
aby jsi nebyl sklamany
apropos, je to jenom doplnek, hlavni je, jaky mas celkovy jidelnicek a trening (a jak regenerujes) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
Já si vidím i přes neploché bříško...co potom až bude ploché:o)
Každý reagujeme na creatin jinak ( já natáhnu nehorázně vody, ale taky síla letí nahoru), někdo suplementaci kreatinem ani nepozná.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Deadlift napsal: | | Ustinov má rozumnější dávkování (taky váží polovinu:o) |
toho spekouna si nevsimej, zarli, ze si pres ploche brisko vidim na pindika a on ne *a20*
aby jsi nebyl sklamany
apropos, je to jenom doplnek, hlavni je, jaky mas celkovy jidelnicek a trening (a jak regenerujes) |
to od Tebe čtu často, ale nevíš, že každý, kdo chvíli cvičí, má tendenci do sebe sypat co nejvíc JAKÝCHKOLIV doplňků...?! :-D tak ať si to užije, blbej kreatin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: |
to od Tebe čtu často, ale nevíš, že každý, kdo chvíli cvičí, má tendenci do sebe sypat co nejvíc JAKÝCHKOLIV doplňků...?! :-D tak ať si to užije, blbej kreatin... |
mas recht
pisu to kazdemu, protze tomu verim
ale taky se mi lip trenuje, kdyz si dam po treningu nejake prasky nebo vypiju koktejl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Ustinov má rozumnější dávkování (taky váží polovinu:o) |
ještě prosím tě.. jak to je s cratinem a kávou.. všude píší něco jiného nevím čemu věřit.. kávu piju tak 2 až 3 denně.. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Deadlift napsal: | | Ustinov má rozumnější dávkování (taky váží polovinu:o) |
toho spekouna si nevsimej, zarli, ze si pres ploche brisko vidim na pindika a on ne
aby jsi nebyl sklamany
apropos, je to jenom doplnek, hlavni je, jaky mas celkovy jidelnicek a trening (a jak regenerujes) |
čekám od toho asi to, že se ted nafouknu zavodním no a až vysadím tak doufám že mi zbyde nějaký to kilčo hmoty navíc. (zjednodušeně řečeno) trenuju 4 X tydně jidelak spanek vše už mám zmákly.. hlavne ja nedelam a ani se mi to nějak extra nelíbí jakože kulturistika ( nemyslím to proti nikomu) jen chci tak nějak " beach body"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | [
čekám od toho asi to, že se ted nafouknu zavodním no a až vysadím tak doufám že mi zbyde nějaký to kilčo hmoty navíc. (zjednodušeně řečeno) trenuju 4 X tydně jidelak spanek vše už mám zmákly.. hlavne ja nedelam a ani se mi to nějak extra nelíbí jakože kulturistika ( nemyslím to proti nikomu) jen chci tak nějak " beach body" |
tak to je prave spatne
ano, zavodnis se a z toho duvodu se zavodnis, ale je to proto, ze kreatin natahne vodu do svalu a by jsi mohl tvrdeji cvicit ( pomaha jim v regeneraci) hodne zjednodusene
a tim ze cvicis s tezsima vahama, nebo udelas vic serii, pripadne to stihnes za kratsi dobu, to pomuze svaly vic znicit, aby jsi je pak mohl spravnym jidlem pomohl "postavit" se jeste vetsi a silnejsi
ten zmakly trening a jidelnicek bych chtel videt (neveril by jsi, kolikrat to tady clovek cte)
vysvetli, jaky je rozdil v kulturistice a beach body??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | [
čekám od toho asi to, že se ted nafouknu zavodním no a až vysadím tak doufám že mi zbyde nějaký to kilčo hmoty navíc. (zjednodušeně řečeno) trenuju 4 X tydně jidelak spanek vše už mám zmákly.. hlavne ja nedelam a ani se mi to nějak extra nelíbí jakože kulturistika ( nemyslím to proti nikomu) jen chci tak nějak " beach body" |
tak to je prave spatne
ano, zavodnis se a z toho duvodu se zavodnis, ale je to proto, ze kreatin natahne vodu do svalu a by jsi mohl tvrdeji cvicit ( pomaha jim v regeneraci) hodne zjednodusene
a tim ze cvicis s tezsima vahama, nebo udelas vic serii, pripadne to stihnes za kratsi dobu, to pomuze svaly vic znicit, aby jsi je pak mohl spravnym jidlem pomohl "postavit" se jeste vetsi a silnejsi
ten zmakly trening a jidelnicek bych chtel videt (neveril by jsi, kolikrat to tady clovek cte)
vysvetli, jaky je rozdil v kulturistice a beach body??? |
už je to tady.. :)) hele prostě ja jen nehrotím za každou cenu maximální zátěže atp.. jedu si víc serii než je doporučováno v kulturistice chodim běhat atp.. hlavně např. mrtvý tahy vůbec nedělám.. dělal jsem je chvíli ale dopadlo to akorat problemy s pateri obstřiky atp... nechystám se nikam na prkna ani mazat černidlem takže creatin beru jako doplněk.. a hlavně jsem doplnky zacal brat asi před 3 měsíci jinak nikdy nic.. takže uznávám že až tak zběhlý v tom nejsem.. chci proste ještě trochu narůst, za posledí rok se mi to povedlo o 12 kg bez ničeho a ted se to nějak zastavilo takže to musím něčím podpořit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: |
už je to tady.. :)) hele prostě ja jen nehrotím za každou cenu maximální zátěže atp.. jedu si víc serii než je doporučováno v kulturistice chodim běhat atp.. hlavně např. mrtvý tahy vůbec nedělám.. dělal jsem je chvíli ale dopadlo to akorat problemy s pateri obstřiky atp... nechystám se nikam na prkna ani mazat černidlem takže creatin beru jako doplněk.. a hlavně jsem doplnky zacal brat asi před 3 měsíci jinak nikdy nic.. takže uznávám že až tak zběhlý v tom nejsem.. chci proste ještě trochu narůst, za posledí rok se mi to povedlo o 12 kg bez ničeho a ted se to nějak zastavilo takže to musím něčím podpořit. |
kulturistika rozhodne neni o zvedani maximalni zateze
kolik serii je doporucovano? jsou lidi co delaji 5 pracovnich serii na sval, a jsou i taci, co jich delaji 30
to, ze jsi mel problemy se zady neni vina mrtveho tahu, ale tvoje
to, ze se nechces mazat kremem na boty a pak pozovat jako zviratko ti schvaluju, to mi prijde taky ujety
kreatin pouziva spoustu jinych sportovcu, ale ti chytri na to, aby lepe regeneroval
pokud jsi nabral za rok 12 kilo, tak je to super, ale spis nez nad doplnky by ses mozna mohl zamyslet nad jidelnickem a treningem
doplnky jsou tresnicka na dortu
ale potrebujes k tomu ten dort (trening+jidlo+regeneraci) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: |
už je to tady.. :)) hele prostě ja jen nehrotím za každou cenu maximální zátěže atp.. jedu si víc serii než je doporučováno v kulturistice chodim běhat atp.. hlavně např. mrtvý tahy vůbec nedělám.. dělal jsem je chvíli ale dopadlo to akorat problemy s pateri obstřiky atp... nechystám se nikam na prkna ani mazat černidlem takže creatin beru jako doplněk.. a hlavně jsem doplnky zacal brat asi před 3 měsíci jinak nikdy nic.. takže uznávám že až tak zběhlý v tom nejsem.. chci proste ještě trochu narůst, za posledí rok se mi to povedlo o 12 kg bez ničeho a ted se to nějak zastavilo takže to musím něčím podpořit. |
kulturistika rozhodne neni o zvedani maximalni zateze
kolik serii je doporucovano? jsou lidi co delaji 5 pracovnich serii na sval, a jsou i taci, co jich delaji 30
to, ze jsi mel problemy se zady neni vina mrtveho tahu, ale tvoje
to, ze se nechces mazat kremem na boty a pak pozovat jako zviratko ti schvaluju, to mi prijde taky ujety
kreatin pouziva spoustu jinych sportovcu, ale ti chytri na to, aby lepe regeneroval
pokud jsi nabral za rok 12 kilo, tak je to super, ale spis nez nad doplnky by ses mozna mohl zamyslet nad jidelnickem a treningem
doplnky jsou tresnicka na dortu
ale potrebujes k tomu ten dort (trening+jidlo+regeneraci) |
dlouho mi trvalo než sem jídelak dostal jak sem chtěl.. ted každý den mám minimálně 1,5 až 2g bílkovin na kg váhy. regenerace jestli myslíš spánek tak spím minimálně 8 hod denně. ted sem v takovým stadiu že síla rosta pořád to jo. akorat objem ne a ve finále raději objem než tu sílu možná to zní divně ale mám to tak.. samozřejmě je to jedno s druhym.. nevím ted co tak zkousim doplnky protoze se to fakt zastavilo a konec a rozhodne to není takovej konec jako že by to nemělo jít dál protože na to ještě opravdu nevypadam.. vím že spousta lidi do sebe nasype par tablet a je to ale ja si radsi pockam a mam to na stalo nez aby mi to pak za mesic vse spadlo to je k hovnu.. trening mam PO, ST , PA ruce, záda , prsa + břicho, utery čtvrtek běhání nebo dřepy.. už nevím zase to stadium kdy tě to sere ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: |
dlouho mi trvalo než sem jídelak dostal jak sem chtěl.. ted každý den mám minimálně 1,5 až 2g bílkovin na kg váhy. regenerace jestli myslíš spánek tak spím minimálně 8 hod denně. ted sem v takovým stadiu že síla rosta pořád to jo. akorat objem ne a ve finále raději objem než tu sílu možná to zní divně ale mám to tak.. samozřejmě je to jedno s druhym.. nevím ted co tak zkousim doplnky protoze se to fakt zastavilo a konec a rozhodne to není takovej konec jako že by to nemělo jít dál protože na to ještě opravdu nevypadam.. vím že spousta lidi do sebe nasype par tablet a je to ale ja si radsi pockam a mam to na stalo nez aby mi to pak za mesic vse spadlo to je k hovnu.. trening mam PO, ST , PA ruce, záda , prsa + břicho, utery čtvrtek běhání nebo dřepy.. už nevím zase to stadium kdy tě to sere .. |
kolik sacharidu a kolik tuku mas denne? a kolik je to na jednu porci?
jestli roste sila, pak mas postaveny trening spis na silu (predpokladam, ze postupne zvedas vahy a ubiras opakovani a koncis u nejakych 2-4 opakovani a prechazis na dalsi cvik)
to jak jsi popsal tvuj trening, no myslim, ze jde udelat lepe ( a jsou treningy primo :na objem:)
a posledni veta je uplne mimo moje chapani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|