|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
OK
|
Zaslal: so duben 27, 2013 9:47 am Předmět: trenérský kurz |
|
|
Ahoj, uvažuji o tom, že bych si udělal trenérský kurz. Chtěl jsem se proto zeptat, kterou školu by jste mi doporučili. Nejlépe někde v Ostravě, ale klidně i v Praze.
Také bych se chtěl zeptat, jestli je nutné absolvovat i hodiny z anatomie a první pomoci, když jsem student fyzioterapie a přijde mi zbytečné, chodit na něco co již umím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
A na to jsi přišel jak?
99 % procent fyzioterapeutů ví o posilování úplný prd, takže přidat si trenérský kurz není špatný nápad.
Nejlepší propojení obou oborů asi reprezentuje Tlapák a jeho škola Tonus. Zjisti si, jestli ještě pořád školí.
|
|
| nahoru |
|
 |
OK
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Díky za radu, Tonus institut, jsem si našel a vypadá to na slušnou školu, pana Tlapáka jsem kontaktoval s nějakými dotazy, tak ještě uvidím.
Kdyby někdo další měl jakékoliv zkušenosti s dalšími školami a něco mi o nich napsal budu jen rád, čím více informací tím lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
Já mám zkušenosti s tou naší: http://www.ronnie.cz/trenerska-skola
Co se absolvování těch či oněch hodin týče, dá se individuálně domluvit, že na třeba anatomii nebo něco nemusíš, ale u zkoušek tomu pak člověk ušetřen samozřejmě není a i když to má někdo v rukávu ze své školy nebo povolání, přijde mi lepší ty hodiny absolvovat stejně a vnímat to při podání trochu z jiného pohledu, než tomu bylo ve škole.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|