Podavač ručníku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Podavač ručníku  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Podavač ručníku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nEcro

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

H4nz napsal:
ta posilka je nejvíc luxusní ;) taky jedu dřepy z bradel, ale mám tam malinkatý zařážky aby mi to nesjíždělo dolů ;) jednoručky tam nemáš asi že? taky bych bral takovou posilku doma....výkony jsou hustý, jen tak dál, budu sledovat ;)

nakladaci jednorucky jdou videt v nahledu posledniho videa takze jsou tam i ty, v priprave dokonce jedna cirkusacka pokud se nepletu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzik833

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
H4nz napsal:
ta posilka je nejvíc luxusní ;) taky jedu dřepy z bradel, ale mám tam malinkatý zařážky aby mi to nesjíždělo dolů ;) jednoručky tam nemáš asi že? taky bych bral takovou posilku doma....výkony jsou hustý, jen tak dál, budu sledovat ;)

nakladaci jednorucky jdou videt v nahledu posledniho videa takze jsou tam i ty, v priprave dokonce jedna cirkusacka pokud se nepletu...

jednorcky nakladaci tam jsou. na maly prumer kotoucu. Posilovna je rekneme ve stavu dodelavani a dalsich uprav. jeste schazi dodelat nejake cvicebni pomucky :-) Jako napriklad Klec pro vetsi pocit bezpeci :-)

Cirkusova jednorucka zatim neni Necro, ale bude :-) Vsecko bude..:-)
honzik833

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlivem nestastnych udalosti jsem od 19.1 opet vyrazen z pripravy na letosni sezonu :-) Takze v soucasne dobe jsem jen doma a koukam jak leti cas. Takze log bude opet nejako dobu pustnou;-)
honzik833

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze mili pratele, po xx dnech mimo, dneska prvni trenink a hned jsem sel zkusit srongmany. Muj posledni trenink silovy probehl 17.1.2013 a od te doby jsem necvicil. Na tu bidu, to byl dneska opravdu luxus.

jako prvni sla na radu Guma.

1) Guma: docela tezka, odhad 450+, 1 pokud dostal jsem to na pak krec do nohy, 2 pokusy x 1 zvednuti gumy - tady obrovska radost, ze jsem se s tim popasoval.

2) Log lift ( klada): log v zakladu 100kg, prekvapive jsem to zvednul. 2 serie v prvni 1 pokus, v druhe serii 2 opakovani. Posleze se pokracovalo na 120kg, prekvapive jse zvladnul 1 opakovani a dostal to nad halvu PR! . nasledne pokusy na 140kg uz byli marne.

3) kufry ( farmers Walk): 40m s 2x50kg na rozviceni, 20m s 2x70kg, 20m x 2x90kg, 17m x 2x105kg povolil uchop na prave ruce.

4) Super Yoke: , probehnuti s 85kg ( zaklad yoku) na 2x15m, 15m x 185kg a posledni 10m x 245kg polozeni a zpet asi 8m x 245kg

log 120kg :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

druhy pokus o pneu

log 100kg 2 pokus

yoke

honzik833

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strongman trenink 8.5.2013

1)Guma: 350kg na rozehrati 5x, 450 guma ve dvou seriich.

2) Tlakova kombinace: Klada (kulodrť - maly prumer a navarene madlo :-) ) pytel s piskem + axle. dve serie 1x klada 90kg, pytel 60gk, axle 85-90kg, posleze opakovi znova obdobne vahy jen s malou upravou.

3)Axle: (pomohli mi premistit kluci :-D ) 125kg celkem easy tlak nad hlavu - jde videt ze ramena maji jeste nejakou silu.

4)tahani sanek: prvne rychlo sprinty s 100kg+powler cca 25m. 200kg+powler cca 20m a na zaver 240kg na 15m uz bylo nejake tezke :-)

honzik833

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze pro ziskani motivace jsem si zkusil zavody ve stemberku. :-)Opravdu parada a zavody se mi libili. Trapeni zachyceno v odkazu na video nize

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Podavač ručníku Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: