|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mike scania
|
Zaslal: út květen 07, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | gajdarin napsal: | | Hodí se tento trénink pouze do objemu? |
treningy nedelim na objemove a rysovaci
objem i rysovani jsou hlavne zalezitosti jidelnicku
pro rysovani jsou dokonce doporucovany kratke a tvrde treningy, aby se udrzela hustota svalu a zbytecne nevycerpaval slykogen ze svalu
bic muscle: nechapu
podle me musela byt chyba nekde jinde
mike scania: jo pridat muzes, ale zrovna u bicepsu a tricepsu by to mohlo byt kontraproduktivni |
Proč? a u jakých skupin by to nebylo kontrproduktivní?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: út květen 07, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
A co takový ramena, to můžu přidat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út květen 07, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | | A co takový ramena, to můžu přidat ? |
Já myslím, že přední hlava je přetěžovaná poměrně dost. Když přidat tak na boční a zadní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | mike scania napsal: | | A co takový ramena, to můžu přidat ? |
Já myslím, že přední hlava je přetěžovaná poměrně dost. Když přidat tak na boční a zadní. |
jj, predni se zapojuje u vsech tlaku, takze pokud pridavat, tak na bocni a na zadni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: út květen 07, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
A mohli by jste dát nějakej typ na ty zadní a boční? Kterej se vám osvědčil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
|
No, poprvý jsem myslel, že to je nedostatkem energie (bylo v dietě, kdy jsem dával sacharidy až zbytečně moc dolu a už tuhle chybu znovu neudělám). Jenže letos to bylo v objemu (kdy jsem měl kolem 600g sacharidů a určitě přes 100g tuku). Možná jsem jenom přestřelil váhy, nevim, ale přišlo mi divný, že např. při maximálce na BP 122.5 kg jsem najednou měl co dělat, abych utlačil 100 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
|
No, poprvý jsem myslel, že to je nedostatkem energie (bylo v dietě, kdy jsem dával sacharidy až zbytečně moc dolu a už tuhle chybu znovu neudělám). Jenže letos to bylo v objemu (kdy jsem měl kolem 600g sacharidů a určitě přes 100g tuku). Možná jsem jenom přestřelil váhy, nevim, ale přišlo mi divný, že např. při maximálce na BP 122.5 kg jsem najednou měl co dělat, abych utlačil 100 kg. |
a jak stara byla ta maximalka? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so květen 11, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
cca 14 dní.. po maximálce byl týden volna, a pak jsem začal ten split. Naplánoval jsem si třeba zrovna ten bench, že při tý maximálce bych mohl dát aspoň 2x 110 kg, ale prd. Tak jsem další týden snížil na 105 kg, dal jsem to 1x. Tak třetí týden jsem musel snížit na 100 kg a i to šlo dost špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
No, možná to bude jenom tim, že jsem ten trénink vzal moc doslova a prostě není možné odcvičit dřep a následně ještě benchpress stylem, jak píše freimen: "... (klidně i maximálky) ... použití co nejtěžších možných vah pro daný počet opakování." ? - přestože jsem ty maximálky v prvním týdnu podseknul o více než 10 kg.
Např. při bearovi, kde jsem dával dřep 10x5 s benchem 12x5, jsem takový problém neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | No, možná to bude jenom tim, že jsem ten trénink vzal moc doslova a prostě není možné odcvičit dřep a následně ještě benchpress stylem, jak píše freimen: "... (klidně i maximálky) ... použití co nejtěžších možných vah pro daný počet opakování." ? - přestože jsem ty maximálky v prvním týdnu podseknul o více než 10 kg.
Např. při bearovi, kde jsem dával dřep 10x5 s benchem 12x5, jsem takový problém neměl. |
furt si stojim za tim, ze chyba je v tobe
jako dat dve opakovani na drepu s nejakyma 90% a to same na benchi mi prijde jako sranda
a to to mas jenom v jeden serii _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Tak já samozřejmě nevidím problém dát 2 op. s 90%, to sranda opravdu je. Já vidím problém dát to, když jsem už před tím měl 5 dalších těžkých sérií až o 12 op. (či jiný cvik s velmi těžkou vahou).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Tak já samozřejmě nevidím problém dát 2 op. s 90%, to sranda opravdu je. Já vidím problém dát to, když jsem už před tím měl 5 dalších těžkých sérií až o 12 op. (či jiný cvik s velmi těžkou vahou). |
jakych 5 tezkych serii????
12x40, 10x60, 8x80, 6x90 4x100, 3x110
a co je spatneho na 12 opakovani???
bych rekl, ze tvoje fyzicka je mizerna a tim to je _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
No, a jsme u toho. Já si pod pojmem "těžký trénink s použitím co nejtěžších možných vah pro daný počet opakování" nepředstavuju, že to budu cvičit s lehkými 40 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|