|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: po květen 06, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Já ani nevím, že nějaký BCAA tekutý jsou, kdyby mi tohle neposlal někdo, kdo to ví
Z BT jsem odešel jednoduše pro to, že tam doporučujou začátečníkům cca 10 doplňků stravy od začátku a jíst míň. Dělal jsem tam moderátora a snažil se lidem radit. Bohužel směr toho fóra je čistě o tom, aby prodávali doplňky firmy, která je podporuje finančně. Kdybych odešel ve zlém, tak by mi asi někdo sebral moderátora, nemyslíš? =) Btw na ty jejich AMG a GF nesmysly sem měl kecy od začátku, co jsem na tom foru byl. |
Ok, psal jsem žes odešel, detaily jsou mi celkem ukradené. Jenom mě zarazilo, že z tvého příspěvku jde taková jasná zášť. Podle mě toho nemáš zapotřebí.
Jestli ovšem hledáš fórum, kde se nepropagují zcela účelově některé doplňky/firmy a to za účelem zisku, tak to tu nebudeš správně... Přečti si rady odborníků pod většinou preparátů tady na eshopu, je to horší, než tam. Doplňky jsou byznys, který prostě stojí na slibech vzdušných zámků.
Já se klidně přiznám, že protein znutristaru beru, pro mě, jako defacto pro hobíka, nemá vůbec cenu řešit izolát, nebo koncenrát (i když koncentráty bývají lepší), nebo obsah laktózy. Mě to chutná, nemám problém se stravitelností a cena je prostě nízká. Ve srovnání s promiň, aminostarem, maxwin atd. je to prostě lepší a na to svý cvičení víc nepotřebuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 06, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
Přečti si jakejkoliv můj příspěvek na tom fóru k jejich GF a AMG produktu, pokud na to máš čas a chce se ti to hledat a uvidíš úplně stejnej názor ve stylu "vždyť to není pravda, tak proč lžete?"
Stejnětak se vyjadřuju o hovězích proteinech - hydrokolagen nebo o promin proteinu plným laktozy (ikdyž to je prej už lepší?)
Žádnou zášť vůči nikomu necítím, teda vůči prominu možná jo, protože jsem z těch proteinů měl sračku a nedošlo mi, že to bude asi složením. Když se mě někdo zeptá, jaký značky doporučuju, tak napíšu - reflex, scitec, MP a smartlabs. A proč? Protože tyhle značky nemaj průsery a na nehrajou si na to, co nejsou.
O Aminostaru a panu Machovi samozřejmě mluvit nemusíš. To samé "M)e (ga Pr))o :-)) A,,T?' P :-)))" - ahoj Mates =) Tam je každýmu jasný, o co jde. Ty značky ti taky tady na foru nikdo nedoporučí.
btw na BT jsem nešel kvůli tomu, abych tam hledal to, co na ronnie (novinky na main webu a srandu na foru), ale Tetsuo mě požádal, abych tam dělal moderátora, protože mě znal osobně a věděl, že tam nebudu dělat blbosti. Ale to je mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ragu

|
Zaslal: út květen 07, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Žádnou zášť vůči nikomu necítím, teda vůči prominu možná jo, protože jsem z těch proteinů měl sračku a nedošlo mi, že to bude asi složením. Když se mě někdo zeptá, jaký značky doporučuju, tak napíšu - reflex, scitec, MP a smartlabs. |
Zas není potřeba se k tomu stavět tak prvoplánově negativně. K AMG jsme byli od začátku skeptičtí oba, GF není nic jinýho než značka toho, že by ten protein měl být nedenaturovaný, což je přesně to, za co si nechává Reflex platit tak hezké sumy.
Bcaa 1:1 s cukrem má víc značek a u všech je to dle mě spíš šlápnutí vedle a některé si za to nechávají platit ještě víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út květen 07, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| Ragu napsal: | | guruhonza napsal: |
Žádnou zášť vůči nikomu necítím, teda vůči prominu možná jo, protože jsem z těch proteinů měl sračku a nedošlo mi, že to bude asi složením. Když se mě někdo zeptá, jaký značky doporučuju, tak napíšu - reflex, scitec, MP a smartlabs. |
Zas není potřeba se k tomu stavět tak prvoplánově negativně. K AMG jsme byli od začátku skeptičtí oba, GF není nic jinýho než značka toho, že by ten protein měl být nedenaturovaný, což je přesně to, za co si nechává Reflex platit tak hezké sumy.
Bcaa 1:1 s cukrem má víc značek a u všech je to dle mě spíš šlápnutí vedle a některé si za to nechávají platit ještě víc. |
myslím že je zbytečné tady porovnávat některe značky s Reflexem , kdo se v tom trošku aspon vyzná tak ví o čem je řeč .
Ale vrátím se k těm bcaa , když jsou lide líni a nenechaj si to vysvetlit a nepodívaj se na složeni ( etikety atd ) a nespočítaj si to třeba na koruny kolik je vyjde gram bcaa čistých ,
a dívaj se jen na cenu ( cele pixle ) tak to je hloupost těch lidi co ty shitky kupují . A ti co dělaj BCAA s 50 a vice % cukru to jen hraje do karet . Kež by tady byla nějake kontrola . například Aminikyseliny musí mít vice jak 75 % , bcaa 70 % atdd .. ale bohužel . Je doba peněz a lidi se nechaj lehce okrást .
ještě dodám a v poslednich letech je to tak daleko že už se tady mícha s cukrem glutamin, kreatin a další suplíky, Už jsem viděl 50% glutamin za klasickou cenu . fakt šíleny,
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 07, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
UŽ NEPLATÍ, ROZEBRÁNO :-)
Když o nich byla na předchozích stránkách řeč, mám tady v redakci pár desítek vzorků Compress BCAA Instant Drink (á 10 g). Tak kdybyste někdo chtěl pár poslat (třeba 3 každému, ať to aspoň na pár lidí vystačí), pošlete mi na *** poštovní adresu.
Naposledy upravil Ronnie dne st květen 08, 2013 10:47 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
Já tedy chápu, že jsem výše napsal "...pošlete mi na *** poštovní adresu." , ale stejně, když mi přijde e-mail, kde je pouze adresa (tzn. ulice, číslo, město), ale chybí u toho jméno, přijde mi to trošku zvláštní...
Naposledy upravil Ronnie dne st květen 08, 2013 12:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
Pokud je nikdo nechce ja se hlásím
jsou fakt super . Lidi neváhejte a vyzkoušejte .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
:D já jsem taky napsal, mě to je k ničemu, takže pro bráchu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Ronnie, jsi na fóru o cvičení, tak to tak musíš brát :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
No já jsem si napsal taky a zapomněl jsem i tu adresu napsat, takže jsou na tom někteří ještě dobře :D. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | No já jsem si napsal taky a zapomněl jsem i tu adresu napsat, takže jsou na tom někteří ještě dobře :D. |
Zdar Ronnie, pošli mi to na ronnie přes PM. ILikeBike
jinak abych nebyl off-topic
zkoušel jsem od SANu BCAA Pro Reloaded 12:1:1 - ostružina. Na cesty do vlaku docela osvěžující nápoj, pokud je voda fakt ledová
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | No já jsem si napsal taky a zapomněl jsem i tu adresu napsat, takže jsou na tom někteří ještě dobře :D. |
Tak dopošli, jestli už se nestalo.
Jinak ještě 6 lidí a je rozebráno.
Edit: už rozebráno, tzn. prosím další adresy neposílejte:)
Naposledy upravil Ronnie dne st květen 08, 2013 12:05 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | ILikeBike napsal: | | No já jsem si napsal taky a zapomněl jsem i tu adresu napsat, takže jsou na tom někteří ještě dobře :D. |
Tak dopošli, jestli už se nestalo.
Jinak ještě 6 lidí a je rozebráno. |
Už jsem doposlal včera, já jen chtěl, aby se ti, kteří zapomněli přidat jméno, necítili až tak špatně :D. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Když o nich byla na předchozích stránkách řeč, mám tady v redakci pár desítek vzorků Compress BCAA Instant Drink (á 10 g).
|
Ronnie nebude mozne je koupit takhle nasackovane, stejne jako treba Caliber Pump?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
Tyjo já si myslím, že spíše ne, to by pak muselo vycházet dost draze. Zeptám se, ale nemyslím si.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|