|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 04, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: so květen 04, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Sakra, nedelej me tu chute na behani, koleno uz na to neni staveny. Kdyz si vzpomenu na mi bezecky mladsi leta
Rozhodne jsem si to uzival vic nez posilovani. Mel jem 10 km trasu, meril si i meziuseky a bojoval o kazdou sekundu. Kdyz jsem nekdy byl pomalejsi, vyhecovalo me to na dalsi usek, a kdyz jsem po par usekach, uz videl ze bude dobrej cas nebo dokonce rekordni, vyhecovalo me to a este vic jsem pridal. Stejne tak behani v desti byla parada, teda ne az takovej, ze by cvachtalo v botach, a kdyz se navic blizila bourka... to byl teprve uprk.
Kde jsou ty casy, ted jen nuda na epilticalu, obcas povedena posilka, rodina na krku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 04, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, nedelej me tu chute na behani, koleno uz na to neni staveny. Kdyz si vzpomenu na mi bezecky mladsi leta
Rozhodne jsem si to uzival vic nez posilovani. Mel jem 10 km trasu, meril si i meziuseky a bojoval o kazdou sekundu. Kdyz jsem nekdy byl pomalejsi, vyhecovalo me to na dalsi usek, a kdyz jsem po par usekach, uz videl ze bude dobrej cas nebo dokonce rekordni, vyhecovalo me to a este vic jsem pridal. Stejne tak behani v desti byla parada, teda ne az takovej, ze by cvachtalo v botach, a kdyz se navic blizila bourka... to byl teprve uprk.
Kde jsou ty casy, ted jen nuda na epilticalu, obcas povedena posilka, rodina na krku |
tohle kdyby cetla tvoja _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
Dne 5.5.2013
D 5x 75 85 95 105 115
Dl 5x 115 125 135 145 155
Bench 5x10x52,5kg
KNB 4x max (6, 5, 6, 5)
Rozpažky v leže na rovné lavici 4x15x7kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 100min
Dnešní trening opět vinikající (zvláš po včerejšku , když jsem si nebyl tak uplně jistý zda to dneska pujde)  V rozcvičce přidán další burpess 3x15 (samozřejmě už nehledím na to abych se vlezl do minuty to šlo u 10ti ted už ne, takže 1serie 10sekund pauza, 2serie 10sekund pauza, 3serie) Pak dřepy, kupodivu nevypadalo to špatně a měl jsem po včerejšku na to ještě sílu. V poslední serii uznávám musel do mě sparing ve čtvrtým pokusu strčit a pátý jsme jeli společně ale i tak řekl bych moc pěkný výkon. A už je tu Dl po třetí serii jsem se byl trošku nasypat ztrácel jsem chut i sílu. 5x145 ještě bez trhaček ale již v opasku 5x155 v trhačkách to byl neskutečný nářez.Zbytek jsem taky nějak ušmudlal břicho na střídačku s rozpažky v leže a mohl jsem se jít obdivovat na šatnu  Doma jsem ještě pořádně nedojedl oběd a už se mi dělalo špatně ale ted po 5ti hodinách se to lepší tři jsem prospal
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út květen 07, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 7.5.2013
D 2x20x65kg
Jednoručky v leže 1x20x15kg , 1x10x15kg ,1x10x12,5
shyby 3x3 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x12x40kg (celkem 3x12x40kg)
Přítahy v předklonu 4x12x17,5kg (jednoručky)
pulover 2x30x12,5kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow , 2x6x20kg uklony do stran
Celkový čas 70min
Zase jeden s hodně náročných treningu, snad i proto že jsem po noční smeně  . V rozcvičce přidány další burpess 3x18 myslel jsem že se vybulím. Ještě 10minut po odjetí tohohle svinstva jsem přemáhal chut zvracet  . Dřepy byly vyloženě hodně o vuli , potil jsem se dneska jako ..... , a asi dvakrát ve druhý serii jsem to chtěl vzdát. (naštestí nevzdal) Jednoručky v leže se nepovedlo odjet 2x20x15kg proto takhle řešeno.Shyby byly dneska přišerný ani jeden dobrý, spíše jsem tam vysel jako špinavý hadr. Když to takhle po sobě čtu, skoro nic se mi dneska nepovedlo a přesto to byl brutální trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st květen 08, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 8.5.2013
Dnes ráno bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,04 to jest nějakých 3,32 na jedno kolo. Zase se poštěstilo překonat rekord ze dne (20.4.2013=7,19)Přidal jsem k tomu 14vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. P.S. Zdá se že tyhle ty brutality nesou svý ovoce
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dne 8.5.2013
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě odpoledne jsem si byl zacvičit.
Bench 2x 70 75 80 85 90
Dl jednoručky 5x 42,5 45 47,5 50 50
Legpress 3x20x60kg
Výpony v sedě 2x max ( 2x17x22kg)
Břicho zkracovačky 1x15
Celkový čas 70min
Dnešní trening kvuli velký návštěvnosti a kvuli tomu že ráno už bylo hodně težký běhání trochu seříznut a zjednodušen. Po rozcvičce která byla jako vždycky jednoduchá (vtip). 3x20 burpess (opět přidáno)  Jsem absolvoval bench konečně jsem se dostal na tu 90sátku a ikdyž jsem záchranu měl, nepotřeboval jsem ji, odzvedal jsem to sám  . Na Dl jsem opět přihodil a to tak že jsem odjel s těmi 50tkama 2serii ( ne nejsou to u nás nejtežší činky , máme až do 60tky  ale na další přihoz v podobě 52,5kg jsem si netroufl). Na legpresu jsem se hodně natrápil ale i tohle jsem zvládl. Na předkopy a zákopy jsem se nedostal ,tak jsem tam hodil aspon výpony v sedě jednu serku na břicho a šel jsem domu. Na jeden den toho bylo až až.
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Sakra chlape, ty jedeš! Fakt pěkný.
Těším se na společnej trening. _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Dne 10.5.2013
Dnes bežecký trening. Popravdě ani psát jsem to tu nechtěl. (Jak se říká uspěch střídá neuspěch  ) Dal jsem si 4kola (4x900 =3,6km) Čas 16,25 to jest nějakých 4,06 na jedno kolo. Šel jsem tam pro 6kol (Chystal jsem se vyzkoušet , opět něco brutálního  , ale nevyšlo to) Po dvou kolech mi začali tuhnout nohy , ve čtvrtém už jsem se hodně trápil a tak jsem to utnul. Je to zřejmě rzumější, než se trápit. (neměl jsem tam chodit  ) Mám za sebou náročný středeční dvojtrening a jsem již po druhé raní. ( Takže spím i ve stoje  ) Třeba hodit za hlavu a zregenerovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Dne 12.5.2013
D 2x50x30kg
Kliky 5x15
Biceps shyby 5x3
Military press 5x10x27,5kg (skutečnost 3x10 , 9 ,7 )
Předpažování 3x12x8kg
Tlaky v sedě 3x10x12,5kg (jednoručky)
Břicho:3x10 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 80min
Pořád dokola brutální rozcvička , přidány další burpess 3x25  . Po odjetí rozcvičky se mi dělalo krapet nevolno.  Dřepy byly hodně namahavé , a velice kladně bych hodnotil kliky a biceps shyby, to mi udělalo radost. Zato MP bylo žalostné čtvrtá serie nedokončena a ani pátá, ikdyž jsem ji jel jako push press.  Zbytek už vypadal mnohem lépe a zakončeno pěkným břichem se šlo na šatnu. P.S. Nevím čím to ale měl jsem dneska opět velice pěknou fazonu.  A jde se spát zas to na mě přichází
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po květen 13, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.5.2013
D 2x10x85kg
Jednoručky v leže 2x10x20kg
Dl 8x1x170
Ez tyč 5x10x22,5kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 5x10x17,5kg (jednoručka)
Biceps, jednoručky v sedě 4x15x8kg (kladivový zpusob)
Tric. kladka 4x15x25kg
Břicho 3x10 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 100min
Dnešní trening začal špatně ale pak šel už jen strmě nahoru.  Totální selhání na rozcvičce, chtěl jsem zkusit 3x30burpess (tohle je poslední fitnes trening před závody). Ale po včerejšku jsem byl hodně rozsekaný, a tak jsem udělal 25burpess (dělalo se mi nevolno) V druhé serii jsem dal ještě 8burpess a celí jsem to ukončil. Byl jsem po včerejšku unavený a nechtěl jsem obětovat celí trening jenom kvuli rozcvičce, čekali mě dřepy a težká mrtvola. U dřepu jsem se protrápil , zato jednoručky v leže mě dneska docela šli. A pal přišla mrtvola od 150kg použitý trhačky, byl jsem slabí na uchop, od 160kg použitý opasek. Na začátku 170kg bylo docela v pohodě, skřípat to začalo u 6serie a 7serii jsem vytlačil na doraz.  Ale když víte že máte poslední opáčko a v uších vám řve vaše oblíbená pisnička, tak to prostě nejde nedat. A tak jsem potáhl i 8serii a byl jsem nadmiru spokojený.  Ta euforie byla znát potom i u celího zbytku treningu a tak jsem krásně odjel i ručičky a bříško  Téměř na všechno jsem od minule přidal a tudíž mohu být dneska jen maximálně spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:40 am Předmět: |
|
|
Dne 14.5.2013
Dnes poslední bežecký trening před závody. 10kol (10x900=9km) čas 44,55 to jest nějakých 4,30 na jedno kolo. Nešel jsem tam s tím dneska lámat rekordy, spíše se naposled ještě protáhnout. ( pročistit si hlavu  ) Musím říct že jsem včera po pár dnech opět klidně spal (asi jsem byl unavený  ). Stále více na mě totiž doláhá blížící se událost a mám strach  že jsem pro to nic neudělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so květen 18, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.5.2013
A je dobojováno. (mám po závodech) Co k tomu říci pokud jde o běh katastrofa (měl bych si začít depilovat nohy ,protože pokud běhám jako holka, mohl bych se chovat jako holka  ) Doběhl jsem 4tý (což je bramborová medaile  ). Počet učastníku v běhu 4  Je fakt že bych na sebe neměl byt tak přísný, terén byl vážně težký a jak se později potvrdila má slova šlo i o zdraví. (běhalo se po travnaté louce, pár ostrých zatáček jako ve formuli jedna  , občas nějaký krtinec, a chvilku po bočním svahu malího kopečku) Ale nemá cenu se vymlouvat terén měli všichni stejný.To že jsem celou dobu bežel poslední daleko za ostatnima je moje prohra, že jsem v cílové rovince šlápl do nějaké jamky a natáhl si kotník moje smula. (Snad to bude dobré a přes noc se to uklidní) Ještě přidám nějaké čísla, muj cílový čas na mých hodinkách byl 29,35 u ostatních nevím ale všichni mi dali aspon 2minuty  (nesedlo to , hrál jsem před tím ráno kuželky, celí dopoledne jsem čekal na běh a coural se po sportovištích) P.S. Aspon že ty kuželky jsem letos suveréně vyhrál ale to sem nepatří.
Naposledy upravil buvolii dne so květen 18, 2013 6:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|