|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | patrikdundych napsal: | | Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa |
Neber všechno, co někdo někde napíše, jako neochvějná fakta. |
Píšou to i na obalech
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | V tom případě to ber jako 100procentní pravdu. |
Tomyslíš výžně nebo to má být ironie? Teď si torchu nejsme jistej měl sme od nich pár věciček a fakt u nich bylo napsaný kde to bylo vyrobený a vždy jen USA nebo Irsko ale častěji bylo Irsko...všechny proteiny z USA byl snad jen spalovač.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Nevím co si mám o současném trhu doplňků výživy myslet a hlavně na co dát. Každej chce co největší kvalitu za co nejlepší cenu. Ne každej má dost peněz na Reflex či podobný značky. No a zase značky typu ATP, MegaPro vím že nebrat. Pořád jsou různé spekulace o podvádění zákázníků ve složení různých suplementů ať od BCAA až po proteiny.
Chtělo by aby tu nějaká dobrá duše co se v tom teď nějak orientuje shrnula do 3 sekcí značky a to: 1 - TOP, 2 - Kvalita/cena, 3 - Nebrat
Kdo se hlásí dobrovolně? Co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Spame,já ti napíšu tabulku podle vlastního vědomí a svědomí,ale hodně lidí bude prskat a to ať napíšu cokoliv.Dělám si kompletní test určitých proteinů a mám laborku objednanou v německu aby to bylo bez předsudků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Já Ti to můžu jedině zamotat a to v tom, že třeba tady ve fóru najdeš na jednom místě do nebe vychvalovanou značku A, o pár míst jinde do pekla zatracovanou značku B - a realita je ta, že se některé produkty obou z nich vyrábí v jedné jediné továrně, navíc třeba i s takovou perličkou, že některé konkrétní produkty obou z nich jsou i uvnitř naprosto totožné. Osobně bych doporučil dát buď na doporučení někoho, kdo daný produkt, po kterém pokukuješ, vyzkoušel, nebo ho prostě vyzkoušet sám. A mnohdy zjistíš, že i laciná věc značky, kterou jsi třeba v negativním smyslu sám teď zmínil, zabere úplně stejně, jako dvakrát tak drahý produkt.
A jinak podobně jak píše Bara, chceš-li, pošli mi PM značky výrobců nebo konkrétní produkty, já Ti je srovnám, v jakém pořadí bych je vybíral pro sebe já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | No právě... A pak si mám koupit nějaký produkt v domění že jsem aspoň trochu zainvestoval do kvality a přitom se pán prodejce co má akorát hezčí pixly, reklamu a etiketu v koutě směje a mine si ruce |
Jakej chceš protein a co je pro tebe důležité?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Spam napsal: | No právě... A pak si mám koupit nějaký produkt v domění že jsem aspoň trochu zainvestoval do kvality a přitom se pán prodejce co má akorát hezčí pixly, reklamu a etiketu v koutě směje a mine si ruce |
Jakej chceš protein a co je pro tebe důležité? |
No asi jako většině mě jde o poměr ceny/kvality/množství. Jako bonus beru chuť a rozpustnost.
Nejlépe protein 80% a více, izolát nebo hydro.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Bara napsal: | | Spam napsal: | No právě... A pak si mám koupit nějaký produkt v domění že jsem aspoň trochu zainvestoval do kvality a přitom se pán prodejce co má akorát hezčí pixly, reklamu a etiketu v koutě směje a mine si ruce |
Jakej chceš protein a co je pro tebe důležité? |
No asi jako většině mě jde o poměr ceny/kvality/množství. Jako bonus beru chuť a rozpustnost.
Nejlépe protein 80% a více, izolát nebo hydro. |
To by mě taky zajímalo ...teď si budu vybírat a měl sme v plánu FA hydro ...a je na trhu krom smartlabs nějaký jiný který má aspoň 75% a dobrej poměl cena,kvalita množství jak píše spam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
izolát nebo hydro je trochu rozdíl a oba bych používal jinak.ideální je mít hydro na ráno a po tréninku,a ještě jeden k míchání do potravin (musli+mléko,tvaroh,krupicová kaše atd..,protože tam hydro deklasuješ mlékem).
FA hydro neznám,nemohu hodnotit,ale používám jak jsem psal Extrifit čoko a absolutní spokojenost a to jsem tři roky kvůli trávícím obtížím proteiny neměl.Po všech jsem byl nadmutej jak balon,krkal to zpět a žaludek mě bolel.Hydro čoko můžu dát kdykoli a kolik chci,absolutně bez vedlejších projevů a to můžu odpřísáhnout.míchám ponorným mixérem pár vteřin a je perfektně krémový,pak jen v posce dvakrát klepnu shakerem a piju.Chuť výborná.Hodlám zkusit ještě PHD hydro,ale tam trochu nevím jakou příchuť.Stejně tak amino hydro,které beru přes den po pěti až osmi kusech.Jinak pro druhé použití mi vyhovuje Matrix čokoláda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
FA hydro a Extrifit hydro žadný rozdíl ,
Jinak jak píše Bara o extrifitu . rozpustnost u FA je super chutově taky, a je lehky na traveni atd.. obě jsou instant ale nevím jak to je cenově .
FA stojí 2270 g -- 1040 kč , Extrifit nevím to ti napíše asi líp někdo jiny,
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:51 pm Předmět: hydro |
|
|
pokud můžu, tak v dietě sem užíval hydro extrifit (všechno super i cena, pokud je zrovna v akci) a smartlabs hydro naprostá spokojenost (všechno super) i cena je pořád dobrá na hydro. A jestli ještě můžu, tak od smartlabs super micelární kasein, kvalita/cena (2kg/990,-)
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 10:56 pm Předmět: Re: hydro |
|
|
| mirus napsal: | pokud můžu, tak v dietě sem užíval hydro extrifit (všechno super i cena, pokud je zrovna v akci) a smartlabs hydro naprostá spokojenost (všechno super) i cena je pořád dobrá na hydro. A jestli ještě můžu, tak od smartlabs super micelární kasein, kvalita/cena (2kg/990,-)
|
a proto přecházíš na reflex
vítej v reflex teamu
počkej až ve čtvrtek přijedeš a pár věci okusiš to hnedka bude u tebe změna .
A nigerii je už na cestě tedka se přesouva z lodi na souš .
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|