PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 415, 416, 417 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
patrikdundych napsal:
Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa

Neber všechno, co někdo někde napíše, jako neochvějná fakta.

Píšou to i na obalech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom případě to ber jako 100procentní pravdu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
V tom případě to ber jako 100procentní pravdu.

Tomyslíš výžně nebo to má být ironie? Teď si torchu nejsme jistej měl sme od nich pár věciček a fakt u nich bylo napsaný kde to bylo vyrobený a vždy jen USA nebo Irsko ale častěji bylo Irsko...všechny proteiny
z USA byl snad jen spalovač.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím co si mám o současném trhu doplňků výživy myslet a hlavně na co dát. Každej chce co největší kvalitu za co nejlepší cenu. Ne každej má dost peněz na Reflex či podobný značky. No a zase značky typu ATP, MegaPro vím že nebrat. Pořád jsou různé spekulace o podvádění zákázníků ve složení různých suplementů ať od BCAA až po proteiny.

Chtělo by aby tu nějaká dobrá duše co se v tom teď nějak orientuje shrnula do 3 sekcí značky a to: 1 - TOP, 2 - Kvalita/cena, 3 - Nebrat
Kdo se hlásí dobrovolně? Co?
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spame,já ti napíšu tabulku podle vlastního vědomí a svědomí,ale hodně lidí bude prskat a to ať napíšu cokoliv.Dělám si kompletní test určitých proteinů a mám laborku objednanou v německu aby to bylo bez předsudků.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já Ti to můžu jedině zamotat a to v tom, že třeba tady ve fóru najdeš na jednom místě do nebe vychvalovanou značku A, o pár míst jinde do pekla zatracovanou značku B - a realita je ta, že se některé produkty obou z nich vyrábí v jedné jediné továrně, navíc třeba i s takovou perličkou, že některé konkrétní produkty obou z nich jsou i uvnitř naprosto totožné. Osobně bych doporučil dát buď na doporučení někoho, kdo daný produkt, po kterém pokukuješ, vyzkoušel, nebo ho prostě vyzkoušet sám. A mnohdy zjistíš, že i laciná věc značky, kterou jsi třeba v negativním smyslu sám teď zmínil, zabere úplně stejně, jako dvakrát tak drahý produkt.

A jinak podobně jak píše Bara, chceš-li, pošli mi PM značky výrobců nebo konkrétní produkty, já Ti je srovnám, v jakém pořadí bych je vybíral pro sebe já.
Spam

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě... A pak si mám koupit nějaký produkt v domění že jsem aspoň trochu zainvestoval do kvality a přitom se pán prodejce co má akorát hezčí pixly, reklamu a etiketu v koutě směje a mine si ruce
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
No právě... A pak si mám koupit nějaký produkt v domění že jsem aspoň trochu zainvestoval do kvality a přitom se pán prodejce co má akorát hezčí pixly, reklamu a etiketu v koutě směje a mine si ruce

Jakej chceš protein a co je pro tebe důležité?
Spam

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spam napsal:

No asi jako většině mě jde o poměr ceny/kvality/množství. Jako bonus beru chuť a rozpustnost.
Nejlépe protein 80% a více, izolát nebo hydro.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Bara napsal:
Spam napsal:

No asi jako většině mě jde o poměr ceny/kvality/množství. Jako bonus beru chuť a rozpustnost.
Nejlépe protein 80% a více, izolát nebo hydro.

To by mě taky zajímalo ...teď si budu vybírat a měl sme v plánu FA hydro ...a je na trhu krom smartlabs nějaký jiný který má aspoň 75% a dobrej poměl cena,kvalita množství jak píše spam...
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

izolát nebo hydro je trochu rozdíl a oba bych používal jinak.ideální je mít hydro na ráno a po tréninku,a ještě jeden k míchání do potravin (musli+mléko,tvaroh,krupicová kaše atd..,protože tam hydro deklasuješ mlékem).
FA hydro neznám,nemohu hodnotit,ale používám jak jsem psal Extrifit čoko a absolutní spokojenost a to jsem tři roky kvůli trávícím obtížím proteiny neměl.Po všech jsem byl nadmutej jak balon,krkal to zpět a žaludek mě bolel.Hydro čoko můžu dát kdykoli a kolik chci,absolutně bez vedlejších projevů a to můžu odpřísáhnout.míchám ponorným mixérem pár vteřin a je perfektně krémový,pak jen v posce dvakrát klepnu shakerem a piju.Chuť výborná.Hodlám zkusit ještě PHD hydro,ale tam trochu nevím jakou příchuť.Stejně tak amino hydro,které beru přes den po pěti až osmi kusech.Jinak pro druhé použití mi vyhovuje Matrix čokoláda.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FA hydro a Extrifit hydro žadný rozdíl ,
Jinak jak píše Bara o extrifitu . rozpustnost u FA je super chutově taky, a je lehky na traveni atd.. obě jsou instant ale nevím jak to je cenově .
FA stojí 2270 g -- 1040 kč , Extrifit nevím to ti napíše asi líp někdo jiny,
mirus

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:51 pm    Předmět: hydro Odpovědět s citátem

pokud můžu, tak v dietě sem užíval hydro extrifit (všechno super i cena, pokud je zrovna v akci) a smartlabs hydro naprostá spokojenost (všechno super) i cena je pořád dobrá na hydro. A jestli ještě můžu, tak od smartlabs super micelární kasein, kvalita/cena (2kg/990,-)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:56 pm    Předmět: Re: hydro Odpovědět s citátem

mirus napsal:
pokud můžu, tak v dietě sem užíval hydro extrifit (všechno super i cena, pokud je zrovna v akci) a smartlabs hydro naprostá spokojenost (všechno super) i cena je pořád dobrá na hydro. A jestli ještě můžu, tak od smartlabs super micelární kasein, kvalita/cena (2kg/990,-)

a proto přecházíš na reflex
vítej v reflex teamu
počkej až ve čtvrtek přijedeš a pár věci okusiš to hnedka bude u tebe změna .
A nigerii je už na cestě tedka se přesouva z lodi na souš .

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 415, 416, 417 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: