|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sajmon8 napsal: | Zdravím, nechce se mi prasit forum novým topicem tak to hodím sem.
Jak jste šli váhově dolů? V jakém čase atd.
Mam takový psychický problémy z toho jak to jde dolů mě a tak bych rád slyšel zkušenosti někoho kdo tím prošel.
Vážil jsem 90 kg +- tuk tak 15% spíš více :D těžko říct nebyl jsem na měření jenom odhad.
Nyní držím dietu 9 týdnů a váhou jsem šel od 8 kg dolů ale nepřipadám si vyrýsovanej .. i když je pryč 8kg zátěže navíc. Kolik toho mohlo bejt tuky/svaly když jsem vlnil sach. a držel bílkoviny na 2,2- 2,5 g kg. Bcaa před tréninkama 10g a během tréninku 10g, po tréninku hydro. Při aerobce to samý. Ale tuk se mě furt drží prostě se mi zdá že to není to co bych čekal po takovým čase :D Hlavně ruce se mi zdají furt stejné. A tak mě to trápí a chtěl bych znát nějaký vaše názory abych se uklidnil. Díky moc :) |
co vim od lidi kolem co to drzeli, tak cca to kilo tydne
pokud mas stejne ruce bude rad, aspon neprijdes o pracky :-D
(myslim ze nekde psali, ze BCAA by jsi mel brat v treningovy den cca 0,4g na kilo vahy) |
BCAA 0.4g na kilo váhy, trošku ekonomičtější verze je 0.22g, ale to je opravdu hodně málo. Někteří uznávaní trenéři doporučují dávky i kolem 0.4g - 0.6g na kilo váhy.
No jinak 0.4g je podlě me naprosto dostačující a už i tak je tohle hodně nelevná záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Sajmon8 napsal: | Zdravím, nechce se mi prasit forum novým topicem tak to hodím sem.
Mam takový psychický problémy z toho jak to jde dolů mě a tak bych rád slyšel zkušenosti někoho kdo tím prošel.
Vážil jsem 90 kg +- tuk tak 15% spíš více :D těžko říct nebyl jsem na měření jenom odhad.
Nyní držím dietu 9 týdnů a váhou jsem šel od 8 kg dolů ale nepřipadám si vyrýsovanej .. i když je pryč 8kg zátěže navíc. Kolik toho mohlo bejt tuky/svaly když jsem vlnil sach. a držel bílkoviny na 2,2- 2,5 g kg. Bcaa před tréninkama 10g a během tréninku 10g, po tréninku hydro. Při aerobce to samý. Ale tuk se mě furt drží prostě se mi zdá že to není to co bych čekal po takovým čase :D Hlavně ruce se mi zdají furt stejné. A tak mě to trápí a chtěl bych znát nějaký vaše názory abych se uklidnil. Díky moc :) |
(myslim ze nekde psali, ze BCAA by jsi mel brat v treningovy den cca 0,4g na kilo vahy) |
BCAA 0.4g na kilo váhy, trošku ekonomičtější verze je 0.22g, ale to je opravdu hodně málo. Někteří uznávaní trenéři doporučují dávky i kolem 0.4g - 0.6g na kilo váhy.
No jinak 0.4g je podlě me naprosto dostačující a už i tak je tohle hodně nelevná záležitost. |
ty svino, takze jsi to cetl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
No ale ohledně ruk, mě přide že na nich ten tuk mizí strašně pomalu a "nevylejzaj" tolik ty svaly tam. Ale ještě je jde o to jestli těch 15% a víc tuku jet pomalu dolů a nakonec se výsledek dostaví. Vidím jak čísla na váze jdou dolů ale prostě panický strach ze ztráty svalů si řikám jestli jsem nešel až moc. Hlavně během prvních 2 týdnů +- jsem šel tak o 4 Kg ale četl jsem že tj tím náhlým poklesem glykogenu ve svalech a i úbytek vody. Co je na tom pravdy? No ty bcaa teda zvýším po probuzení 5g s vitamínama + kloubní výživa. a pak na 15g před a 15 během tréninku. Každopádně děkuji za reakce ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Sajmon8 napsal: | Zdravím, nechce se mi prasit forum novým topicem tak to hodím sem.
No jinak 0.4g je podlě me naprosto dostačující a už i tak je tohle hodně nelevná záležitost. |
ty svino, takze jsi to cetl |
Co co???
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
je to clanek od randyho u konkurence. cituje pry Charlese Poliquina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: |
je to clanek od randyho u konkurence. cituje pry Charlese Poliquina. |
jj
pokud bude zajem, dam jako PM
verejne to nejde _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
dík. Stačila nápověda od duke.dukema
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Jedu tedko 3denni vlny 150-250-350, trenuji po, ut, ct a pa. Jak to jedu porad dokola, tak na treninkovy a netreninkovy den dycky vyjde logicka jina vlna. Tak se chci zeptat je to jedno, ze treba na treninkovy den v utery vyjde 350 a na volnou stredu 150 (mam vycteno ze nejvic sachru by se melo davat v netreninkovy den a naopak)? Nebo ty vlny mam upravit tak, aby vychazely na netreninkove dny vice sacharidu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Jedu tedko 3denni vlny 150-250-350, trenuji po, ut, ct a pa. Jak to jedu porad dokola, tak na treninkovy a netreninkovy den dycky vyjde logicka jina vlna. Tak se chci zeptat je to jedno, ze treba na treninkovy den v utery vyjde 350 a na volnou stredu 150 (mam vycteno ze nejvic sachru by se melo davat v netreninkovy den a naopak)? Nebo ty vlny mam upravit tak, aby vychazely na netreninkove dny vice sacharidu? |
proc nejedes tu zakladni sedmidenni??
pak by ti to tak vychazelo dycky stejne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | mlevora napsal: | | Jedu tedko 3denni vlny 150-250-350, trenuji po, ut, ct a pa. Jak to jedu porad dokola, tak na treninkovy a netreninkovy den dycky vyjde logicka jina vlna. Tak se chci zeptat je to jedno, ze treba na treninkovy den v utery vyjde 350 a na volnou stredu 150 (mam vycteno ze nejvic sachru by se melo davat v netreninkovy den a naopak)? Nebo ty vlny mam upravit tak, aby vychazely na netreninkove dny vice sacharidu? |
pak by ti to tak vychazelo dycky stejne |
Nevim, inspiroval jsem se zde u Kubaze https://forum.ronnie.cz/sach-vlny-t30464.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | mlevora napsal: | | Jedu tedko 3denni vlny 150-250-350, trenuji po, ut, ct a pa. Jak to jedu porad dokola, tak na treninkovy a netreninkovy den dycky vyjde logicka jina vlna. Tak se chci zeptat je to jedno, ze treba na treninkovy den v utery vyjde 350 a na volnou stredu 150 (mam vycteno ze nejvic sachru by se melo davat v netreninkovy den a naopak)? Nebo ty vlny mam upravit tak, aby vychazely na netreninkove dny vice sacharidu? |
pak by ti to tak vychazelo dycky stejne |
Nevim, inspiroval jsem se zde u Kubaze https://forum.ronnie.cz/sach-vlny-t30464.html |
at delam cokoliv, mel bych vedet proc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Jedu tedko vlny 100-150-200-250-300-350-400 coz je prumer 250g sacharidu. Zajimalo by me, je velky rozdil jet vlny nebo kdybych jel treba 200-300 s. porad dokola (prumer tez 250)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|