|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi došel po dlouhé době konečně nějaký ochucený protein - WPC 80 od Extrifitu.
Mám banán a chutově je to něco neskutečného! Hlavně v mléku :) Lehce pění a žádné hrudky. Určitě doporučuji. Za tu cenu úplně super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Dnes mi došel po dlouhé době konečně nějaký ochucený protein - WPC 80 od Extrifitu.
Mám banán a chutově je to něco neskutečného! Hlavně v mléku :) Lehce pění a žádné hrudky. Určitě doporučuji. Za tu cenu úplně super. |
promin ale to nejde vydržet , Hlavně že to mícháš v mlíku
Prosím proč takový produkt zničíš mlíkem, mužeš mi to vysvětlit ???
Ja vas fakt nechápu koupite si super protein a tahkle s ním zacházíte, není to vyhazování peněz . a nebavím se o tom že nezkutečně zničiš tu kvalitu proteinu ??
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Study napsal: | Dnes mi došel po dlouhé době konečně nějaký ochucený protein - WPC 80 od Extrifitu.
Mám banán a chutově je to něco neskutečného! Hlavně v mléku :) Lehce pění a žádné hrudky. Určitě doporučuji. Za tu cenu úplně super. |
Ja vas fakt nechápu koupite si super protein a tahkle s ním zacházíte, není to vyhazování peněz . a nebavím se o tom že nezkutečně zničiš tu kvalitu proteinu ?? |
a jak ten protein znici?:-) vzdyt je to obycejny syrovatkovy koncentrat. Kdyby to byl hydro, tak tvou reakci chapu, ale takhle mi tva reakce prijde mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
Lidicky, cviceni me konci vetsinou kratce pred 23:00.
Kdyz rekneme v 23:15 dam 30g WPC 80 na podporu regenerace atd ... a o pulnoci tesne pred spanim 40g mic. caseinu, zvladne to moje telo efektivne spracovat, nebo je tech bilkovin za tak kratkou dobu moc ? Mam asi 103kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Study napsal: | Dnes mi došel po dlouhé době konečně nějaký ochucený protein - WPC 80 od Extrifitu.
Ja vas fakt nechápu koupite si super protein a tahkle s ním zacházíte, není to vyhazování peněz . a nebavím se o tom že nezkutečně zničiš tu kvalitu proteinu ?? |
a jak ten protein znici?:-) vzdyt je to obycejny syrovatkovy koncentrat. Kdyby to byl hydro, tak tvou reakci chapu, ale takhle mi tva reakce prijde mimo. |
děláš si srandu ??? prosím zeptej se odborníku v okolí
, jestli si myslíš že nic se nestane s tím proteinem , tak seš na omylu,
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
tož bílkoviny spracovat tělo zvládne úplně v pohodě, kór když seš 100kilovej chlap... průser je spíš to, že z toho nejspíš bude hodně využito jako energie a né na stavební účely
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
a co se stane ?krom toho, ze se ta bilkovina vstreba pomaleji?jak se ten protein znici?
Naposledy upravil vlkisekk dne čt květen 09, 2013 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
Tohle nechápu, momentálně cvičím jen tak sám pro sebe, na žádnou soutěž se nechystám, tak nevím, proč si občas nedat syrovatkový koncentrát do mléka pro lepší chut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
| Dm683 napsal: | | vlkisekk napsal: | | a co se stane ?krom toho, ze se ta bilkovina vstreba pomaleji?jak se ten protein znici? |
Tohle bych taky teda chtěl objasnit, o hydru nemluvim, dejme tomu ještě izolát. Ale jakej je problém namíchat normální koncentrát do mlíka? |
to víš, někomu pak chybí pocit že pije ty skvělé živiny, když je dá do 'špatného' mléka, které tady dost lidí vidí jako obarvenou vodu (což je vlastně drink z proteinu :-) )
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Dle mého je vcelku jedno jestli míchat protein do mléka nebo do vody.Vše je jen o chuti a vstřebatelnosti.Protein v mléce lépe chutná,ale po cvičení já osobně míchám do vody.Pokud se nějak mýlim,opravte mě dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
Cvičít do selhání, nebo ne?
Kolik proteinu? Je to moc, nebo ne?
Proteinu do vody, nebo do mléka?
... největší otázky v posilování, na který pořád většina nezná odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Cvičít do selhání, nebo ne?
Kolik proteinu? Je to moc, nebo ne?
Proteinu do vody, nebo do mléka?
... největší otázky v posilování, na který pořád většina nezná odpověď. |
tak tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Tohle nechápu, momentálně cvičím jen tak sám pro sebe, na žádnou soutěž se nechystám, tak nevím, proč si občas nedat syrovatkový koncentrát do mléka pro lepší chut |
Hele to jde úplně se vším takhle... cvičím jen tak pro sebe, tak si prostě místo té rýže ten bramborový salát dám. Protein do mléka ať to dobře chutná, na snídani musli, přece nebudu jíst vločky jak nějakej kůň, dělám jen pro sebe.
Ano takhle to jde taky, ale pak se od toho odvíjí výsledky a všechno ostatní...
A jinak mléko/voda mléko: Horší vstřebatelnost, lepší chuť... voda: naopak
Jinak PTN ať už jakýkoliv se dává po tréninku, aby tělo dostalo co nejdříve a co nejlehce stravitelné živiny tak proč to dávat do mléka.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|