|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
Dobrý !
Akorát asi špatně roztahuješ ty záda....snad se to do soutěže naučíš !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Greeg

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
Cvičím asi 1,5 roku, z toho jsem 9 měsíců čistě vegan, posledních půl roku skoro vegan-vitarián, tak na půl. Bílkoviny max 60-90 g za den. Žádný doplňky jenom vitamíny minerály a hráškový izolát. Asi nikdy nebudu nějak extra i neextra velkej, ale myslim že v nějaký rozumný kondici se i s tímhle způsobem stravování udržet dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 11:26 am Předmět: |
|
|
no chtěl bych ještě trochu přibrat ale ne moc tak 5-6 kilo, ale když to nepůje tak nevadí tet už to pro mě neni tak prioritní .
Trénink jedu hlavně základní cviky, málo opakování , těžký váhy. Mrtvý tah mám max 2 opakování 150, dřep 3 op 150, bench 3 op 100... , Cvičim 4 x týdně a 3-4x týdně chodim cca tak na hodku běhat asi 10-14 km.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: | no chtěl bych ještě trochu přibrat ale ne moc tak 5-6 kilo, ale když to nepůje tak nevadí tet už to pro mě neni tak prioritní .
Trénink jedu hlavně základní cviky, málo opakování , těžký váhy. Mrtvý tah mám max 2 opakování 150, dřep 3 op 150, bench 3 op 100... , Cvičim 4 x týdně a 3-4x týdně chodim cca tak na hodku běhat asi 10-14 km. |
to neni zase tak zle
a kolik vazis/meris? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 10, 2013 1:33 pm Předmět: Re: . |
|
|
šikmý břišní svaly tam nejsou, tak to vysekej ;) ale ztratíš svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | Dnesni foto po 7 tydnech snaze zbavit se tuku. Bricho mensi o 9cm, celkove asi 9kg dole.
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Vy se znáte? Nebo proč ten urážlivý a dost debilní komentář?
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Vy se znáte? Nebo proč ten urážlivý a dost debilní komentář? |
Ne, vubec nevim kdo to je a co ma za problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
No, ako čo si čakal, úprimne, aj cvičíš, či? bo ja tam vidím obyčajného chlapíka s ešte stále dostatkom tuku bez svalov, ktorý si sem-tam zajazdí na bicykli či hráva 4. ligu futbalu cez víkend. Na druhej strane, snaha sa cení, tak radšej príliš nerieš nejakú dietu a pod., proste prečisti stravu a snaž sa držať vyšší príjem kvalitných živín a o rok pošli foto. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Pod tím tukem něco bude. Rozhodně by po vyrýsování nevypadal jako necvičící člověk.
Držím palce - stáhni ještě dalších 9 kg a mohlo by to být dobré:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
Taky bych to neviděl tak dramaticky.... Na rukou má svaly, kozy se taky někde asi najdou :)) Na nohách je taky vidět hmota .... je to bohužel ještě zalitý, ale nechápu, proč jste ho tu tak sepsuli.... shodil už asi pěknej balík loje, břicho o 9 cm je pecka.... jen tak dál chlape _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|