|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robot2037

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | No, ako čo si čakal, úprimne, aj cvičíš, či? bo ja tam vidím obyčajného chlapíka s ešte stále dostatkom tuku bez svalov, ktorý si sem-tam zajazdí na bicykli či hráva 4. ligu futbalu cez víkend. Na druhej strane, snaha sa cení, tak radšej príliš nerieš nejakú dietu a pod., proste prečisti stravu a snaž sa držať vyšší príjem kvalitných živín a o rok pošli foto. |
to sem mam jako opravdu davat ke kazdemu svemu prispevku starsi fotky pro srovnani nebo co? hold nejsem tak proflaklej jako nekteri tady a nikdo si me nepamatuje. tady je akorat kazdej chytrej. aktualni formy jsou aktualni formy, pokud se ti to nelibi, nemusis me urazet.
pro tvoji informaci cvicim, na kole nejezdim a starsi fotky najdes zde a zde. priste na to seru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Noo, to se uvidi, jestli tam neco je, ale imho jestli tam se tam nejakej sval pod tim schovava, tak tim shazovanim o nej prijde. Tady je neco spatne, mozna cvici teprve tech 7 tydnu? To by se pak dalo pochopit.
jinak robote - http://kulturistika.ronnie.cz/c-4783-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-i.html a kdyztak jeste mrkni na druhy a treti dil, je tam dost zakladnich informaci, co by ti mohly pomoct.
Edit: tak nic, vidim ze uz to mas asi proctene, tak to ignoruj, ale zkus se podivat treba na stranky freimena, ma tam dobre popsane metody dieteni. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Naposledy upravil Lunreal dne so květen 11, 2013 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
rekl bych, ze dieta neprobiha uplne dobre.. vypada to, ze ti leze dolu az moc svalu (ale treba to dela to fotka..), sila se drzi? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
To Robot2037:
Nenech se odradit. Chápu téma aktuální formy jako aktuální formy. Ne každej musí nutně vypadat jako Yates. Děláš to pro sebe a pokrok je vidět tak se drž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
Já jsem ti už myslím k nějakým tvým fotkám něco psal. Bylo to ve smyslu ať nic neshazuješ a nabereš, řekl bych aspoň 10g, ale kvalitní hmoty, ne že se během pár měsíců obalíš lojem a bude. Prostě třeba kvalitně rok makat a nabírat a pak by možná bylo co shazovat.
Takhle na tobě opravdu nic není a jestli budeš ještě víc shazovat tak tam opravdu nic nezbyde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
No nedávno jsem to tu psal do nějakýho topicu ... bejval jsem tlustej jak prase .... pak se mi to zhnusilo a hecnul jsem to, hodně jsem hubnul .... během roku jsem shodil 30 kilo.... pak jsem byl 69kg pavouk (180cm) za 3 roky v posilovně jsem se jakžtakž vypracoval (neříkám, že jsem nějakej kulturista, nebo korba, protože to nejsem a vlastně to ani není mým cílem) Tzn. za nějaký 4 roky jsem svejch 97 kilo v loji proměnil na 93 kilo jakžtakž svalů (tuku mám furt dost, ale už jsem schopnej se hejbat, běhat, lízt po lanech... prostě aktivně sportovat) ...
Tím chci říct, že zhubnout a pak nabírat svaly je docela na hovno zdlouhavej proces.... lepší je začít makat tak, abys nabíral svaly a minimum tuku, možná to bude trvat rok, dva... ale rozhodně nepřijdeš o všechny svaly, který pak budeš muset znovu nabouchat.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
Ty si teda pekne háklivý, ako čo si čakal, že ti tu ľudia povedia, že bravó?, alebo čo, ja som ťa nijak neurážal, len som skonštatoval, čo subjektívne vidím + som occenil tvoju snahu, že so sebou niečo robíš. Skús teda poslať inú fotku v inej póze a pod. Každopádne trochu sebareflexie by nezaškodilo, bo na tých starých fotkách vyzerá percento tuku skoro rovnako... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
tady je teda jeste jedna fotka pro hnidopichy
kdyz to mam uvest na pravou miru, cvicim cca 2,5 roku a kdyz jsem zacinal byl jsem dost hubeny. jeden cas jsem mel pri svych 183cm jen 70kg. Na zacatku posilovani jsem mel 75kg a myslel jsem si ze jsem ektomorf a tak jsem se podle toho take stravoval. Ze zacatku to slo dobre, ale postupem casu jsem zacal nabirat moc tuku a musel jsem si davat vetsi pozor na to co jim. Ale druhou polovinu roku 2012 a zacatek 2013 jsem bohuzel dost flakal, malo jsem cvicil a zral jsem jak prase. Nasledkem toho jsem se dostal na 103kg a 26,5% tuku (!!!). Tak to aspon ukazovala moje vaha s merenim tuku elektrickym odporem. Je to samozrejme jen moje chyba, tak si nesu nasledky a snazim se ted ten tuk zase srovnat dolu.
Nejedu ale zadnou specialni dietu, proste 4x tydne vecer po praci posiluju (momentalne cvicim freimenuv tezko-lehky split), delam vic aerobku a snizil jsem prijem sacharidu ve vecernich hodinach a jim kvalitneji. To je cele. Vysledek je za tech 7 tydnu vaha 93kg, 21,5% tuku a pres bricho 9cm dole, jak jsem jiz psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Jo, tak tohle je o něčem úplně jiném. Aspoň je vidět, co dokáže dobrá fotka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
Vždyť je to dost slušný! Spousta lidí si asi myslí, že když sem dá někdo aktuální formu, tak to musí vypadat hned jako kulturista, protože je to forum o posilování. Každý má jiný cíle a je jen dobře, že se sebou něco děláš
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jo, tak tohle je o něčem úplně jiném. Aspoň je vidět, co dokáže dobrá fotka. |
Asi tak, tu hned vidieť, že predsa tam už je vcelku slušná svalovina len stále skrytá pod značným nánosom loja, tak vytrvaj a bude to dobré, inak neviem, čo furt všetci cvičia ten Freimenov ťežko-lehký split, ako keby to bolo písmo sväté... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Z 10ti kg Ti šlo dolů 5,7 kg tuků, odhadem tak, 2-3 kg udělá voda při přechodu na nízkosacharidovou dietu, cca -2 kg svalů. Na naturála za mě slušný poměr. Bude to OK.
Někteří lidé tady žijí jen kulturistikou a pokud nemáš pod 10 % tuku a biceps 45 cm, tak jsi k smíchu...což nejsi.
Pořád si myslím, že pokud to chceš dotáhnout do konce, tak takových cca 85 kg bude slušně vypadající letní forma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 11, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ta druhá fotka vypadá lépe, jde tam rozeznat i tvary, takze by z toho mohlo v budoucnu neco byt, ale aspon mas vyzkousene ze nabirat a pak shazovat zpatky u tebe moc nefunguje, tak to zkus priste spis jak ti psal grimley. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
Zaslal: so květen 11, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
No nevim robot, nikdo te neurazi, tvoje forma je vazne slaba a podle meho laickeho oka ani nejde poznat ze cvicis (viz 1. fotka), presne tak jak to tady nekteri napsali. Pokud nechces cist nazory ostatnich na to jak vypadas, (na tomto foru mohou prispivat vsichni) tak sem nedavej svoje fotky. Jini ti napsali, ze jim to tak strasne neprijde tak bud rad.
Pokud jsi cekal jenom pozitivni komentare, tak zijes ve snu. _________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: so květen 11, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| CowsGiveUsMilk napsal: | No nevim robot, nikdo te neurazi, tvoje forma je vazne slaba a podle meho laickeho oka ani nejde poznat ze cvicis (viz 1. fotka), presne tak jak to tady nekteri napsali. Pokud nechces cist nazory ostatnich na to jak vypadas, (na tomto foru mohou prispivat vsichni) tak sem nedavej svoje fotky. Jini ti napsali, ze jim to tak strasne neprijde tak bud rad.
Pokud jsi cekal jenom pozitivni komentare, tak zijes ve snu. |
Tak tak, tohle je zatim asi nejslabsi forma co tu kdo prezentoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|