Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Midnight

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Tak jsem zjistila, že kafe, nebo spíš kofein, takže zřejmě i zelený čaj, vyhazuje z ketózy to je celkem blbý pro kafaře, co se snaží o ketogenní paleo, pokud tady teda je ještě někdo takový

Já kafe v ketóze pil a nic se nestalo. Záleží možná také, kolik si ho dáš, ale i když jsem do sebe před soutěží nastrkal cca 400mg kofeinu, pořád jsem v ketóze zůstal.

Je třeba si to vyzkoušet.
Away from the past
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Veruš

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dies: zlepšení pleti je jen přijemný bonus, prvořadé je pro mě pořád ještě hubnutí
rudosh

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
rudosh napsal:
Mimochodem zařazujete půst (24h) a jestli ano jak často?

Jednou týdně, vždy ve stejný den. Jak píše Frozz, vyber si den, kdy jsi nejvíce zaneprázdněný a dá se to zvládnout v pohodě. Mě už chybí jen 2 hodiny a jdu se najíst

Dával jsem co 14dní, tak dám teda jednou týdně. Snáším ho kupodivu velice dobře :-)

Váha mi jde dolů cca 1kg týden, se sílou a energií nemám problém. Konečně jsem snad našel něco co na mě platí a ještě mi to vyhovuje :-)
MadOnion

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a pocitate si kolik g tuku sporadate? nikde sem nenasel odpoved na to, kolik zhruba prijmout.

Diky
Seva98

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepocitam nic ;), ale nemelo by se to s tukem prehanet, jak tu kdysi rando nebo kdo to byl vymyslel. Neni duvod zalivat jidlo olivovym olejem at mas z toho olejovou polevku apod. nesmysly. Pokud budes u Palea mit normalne velke jidla, tak se da shodit bez jakychkoli problemu.

Na to kolik tuku davat si postupne tak nejak navyknes, jednou das vice, jednou mene a prijdes na to kolik je ideal, takovy hruby odhad u me kolik mam je asi 150-200g za den

https://www.zonetraininglog.com
Jenda66

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Nepocitam nic ;), ale nemelo by se to s tukem prehanet, jak tu kdysi rando nebo kdo to byl vymyslel. Neni duvod zalivat jidlo olivovym olejem at mas z toho olejovou polevku apod. nesmysly. Pokud budes u Palea mit normalne velke jidla, tak se da shodit bez jakychkoli problemu.

Na to kolik tuku davat si postupne tak nejak navyknes, jednou das vice, jednou mene a prijdes na to kolik je ideal, takovy hruby odhad u me kolik mam je asi 150-200g za den

A seva jaky mas pomer zivosicsne vs rostilnne ?
Seva98

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rikam, nic nepocitam...

Jedine na co se zameruji, at mam v jidelnicku dost omega-3, takze co nejvice domacich zdroju bilkovin.

Foresten

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jite pri paleo varena vajicka ? Nebo kazdy den smazena ?
EDIT: Maso vzdy 2x denne, nebo je nejaka jina varianta ? Treba 2x denne vejce a 1x maso.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Jite pri paleo varena vajicka ? Nebo kazdy den smazena ?
EDIT: Maso vzdy 2x denne, nebo je nejaka jina varianta ? Treba 2x denne vejce a 1x maso.

Nejvíc míchaný, občas vařený na tvrdo. To je fuk, nemusí to být 2x maso, nebo 1x maso 1x vejce, to vůbec neřeš, prostě jak ti to vyjde. Maso nemusíš mít třeba 3 dny a nic se ti nestane. Střídej druhy mas + přidej ryby.
Foresten

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem cetl par prispevku, ze tu nekdo dava i hermelin ci zakysany mlecny vyrobek, coz je asi to "modifikovane paleo". Coz je pro pohodlnejsi :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to chces terminologicky, tak je to Primal.

Když už mléčné výrobky, tak co nejtučnější.
MadOnion

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou knihu byste doporucili pro nejaké zaklady o paleo? (anglictina neni problem)
Nebo mi mozna odpovite zde. Co jsem tak pochytil, tak se jedi vetsinou 3 (nekdy to ani ne) proteinova jidla denne (tim myslim maso+zelenina+tuky) (snidane, obed, vecere) a mezitim obcas nejaka svacinka.
Dodorzujete to nejak podobne nebo jste si to upravili dle sveho a treba mate vice tech jidel?
diky
Seva98

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cetl jsem jen tohle a je tam vse velice pekne vysvetlene, ze pak uz nepotrebujes o Paleu skoro nic jineho cist http://robbwolf.com/shop/products/the-paleo-solution-the-original-human-diet/

Vidlák

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechce se mi kvůli tomu číst/kupovat celá knížka, jen by mě zajímalo, čím autor vysvětluje, že díky paleo stravě nehrozí rakovina (předpokládám střev :X)?
Seva98

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta analyza a vysvetleni proc a jak pusobi paleo na telo a jak to presne funguje je tam popsana na 2/3 cele knizky, takze pokud te to fakt zajima, tak si o tom precti ;). Informace z druhe ruky o tomhle budou vzdycky strasne zkracene a zmatene. Sam ti nedokazu presne rict proc to tak je, jen vim, ze tomu tak je a knizku tu opisovat nebudu. Navic ji lehce stahnes nekde v pdf nebo ve formatu do elektronicke ctecky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: