|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Xaphan69

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 1:06 pm Předmět: Cetnost treninku pro objem? |
|
|
Chci poprosit o radu, reknu to asi blbe, ale jaka cetnost zatizeni velkych/malych partii je optimalni pro rust svaloviny. A to jak u 1,5 roku cviciciho jedince tak u pokrocilejsiho. At do budoucna vim. Suplementy zadne neberu. Vse dostavam ze stravy. Kdyztak endo-mezomorf 168 cm/75 kg 15% tuku.
S regeneraci problem nemam, ted jezdim kvuli maturite FB 1+1 3x tydne - mezi seriema delam 40s pauzy, jde to zvladat u noh prodluzuju o asi 20 s, jelikoz se to neda, hlava se toci, divnej pocit.
Opakovani jedu podle pocitu, jednou to jde lip, jednou hur. (Koncim kvuli kratkym pauzam asi 1 opakovani od selhani, kdy uz bych to nevytlacil)
Benchpress - 4s - 70%maxima
Guillotinuv tlak - 4s - 55-60% maxima (dotknu se ohryzku jemne)
----------------------------------
Shyby siroke - (uhel mezi tricepsem a hrudnikem asi 135°) - 3s -5-6 opak. (vic nedam :- ( )
Pritahy osy s uzsim uchopem (podhmatem se zastavovanim na hore a durazem i na praci ramen) 4s
Spodni kladka - 3-4 s (dokud to zvladam ciste zadama bez nadmerneho zatezovani bicepsu)
Hacken dřep - 4s (nevyvazene stehna, jezdil jsem asi blbe drepy a mam vnitrek strasne slaby)
Superserie (bez pauz mezi temahle cvikama jen po obou 40s +/-):
Rumunsky mrtvy tah - 4s
Predkopavani - 4s
Mam to ted na maturitu, abych mohl (v patek jsem musel vynechat) pripadne vynechat nejaky trenink a nerozhodilo se mi to cele, je to ciste na stagnovani, aby se to nezhorsilo) nevim jak se to zda narocne, zregenerovat to zvladam uplne v klidu, svalova bolest neni, vahy se snazim davat rozumne v pomeru vykon/technika, kdy jakmile se zacne kazit technika uberu vahy)
Predtim jsem jel PO UT ST PA tohle:
Po - Prsa + triceps
UT - Zada + biceps
ST - Nohy + lytka
PA - Prsa + zada po 2 cvicich + ramena - 3predni+4stredni+4zadni
Je to objemny, nechci to tedy rozepisovat, jel jsem to tvrde, cviky byly zakladni, snazil jsem se o volne vahy u vseho, jen u zad se obcas zarazovala kladka
Regenerace svalstva sla ok, jen nevim jak NS - kdy asi ta to zvladala hur. (Objemove i podle ostatnich to slo v ramci toho jak svaly rostou super nahoru, ale vykonnost silova sla o neco dolu - z 30kg jednorucek na 28 kg na stejny pocet opakovani)
Diky za odpovedi, J.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Diky moc, pomohlo to, prisel jsem na sve :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Xaphan69 napsal: |
Diky moc, pomohlo to, prisel jsem na sve :). |
jsem rad
sam bych to mozna neinterpretoval tak jasne a mozna i zkomolene _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
Já cvičím fullbody třikrát týdně přesně rok a půl, každý trénink odcvičim jeden cvik na nohy, záda, ramena, prsa a břicho, ruce izolovaně necvičím vůbec, a řekl bych, že vzhledem k mému věku (38) a kondici je ta regenerace dost na hraně. Málokterý týden dokážu odcvičit všechny tréninky úplně na plno, občas musím trochu ubrat, a bolí mě všechno a pořád.  Ale podle mně by se mladý kluk jako ty nemusel bát fullbody ani čtyřikrát týdně, jen je třeba trochu rotovat cviky a intenzitu, a pokaždé se zaměřit víc na některou partii a ostatní odcvičit lehčeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Já cvičím fullbody třikrát týdně přesně rok a půl, každý trénink odcvičim jeden cvik na nohy, záda, ramena, prsa a břicho, ruce izolovaně necvičím vůbec, a řekl bych, že vzhledem k mému věku (38) a kondici je ta regenerace dost na hraně. Málokterý týden dokážu odcvičit všechny tréninky úplně na plno, občas musím trochu ubrat, a bolí mě všechno a pořád. Ale podle mně by se mladý kluk jako ty nemusel bát fullbody ani čtyřikrát týdně, jen je třeba trochu rotovat cviky a intenzitu, a pokaždé se zaměřit víc na některou partii a ostatní odcvičit lehčeji. |
podle me ani nemusi byt extra cvik na kazdou partii
treba takova mrtvola, drep, shyb,klik na bradlech, premisteni nebo vyrazovy tlak toho pokryje hodne
stejne tak bych cykloval i intenzitu v ramci tydne (dynamicke trojky, silne petky, objemove desitky i pumpovaci patnactky ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
No jo jenže ty jsi z Marsu
Já ve svejch 40ti jezdím taky 3x týdně FB a regenerace hóódně na hraně. Navíc mám v háji kolena a rameno. Takovou intenzitu jako ty nejedu ani náhodou.
Teď jsem si poprvé v životě pořídil BCAAčka a je to pro mě zatím nejlepší suplement do jakého jsem investoval.
Prostě ti mladí jsou dnes nějací měcí
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
treba takova mrtvola, drep, shyb,klik na bradlech, premisteni nebo vyrazovy tlak toho pokryje hodne |
Amen.
Mý kluci teď jedou Kettlebell Muscle program od Geoffa Neuperta a rostou jak z vody. 3× týdně, komplexy s dvěma bells, každej trénink kolem 20ti minut, 3 - 5 cviků max. Převážně dřep, kettlebell snatch, military a pushpress.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po květen 13, 2013 12:27 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
treba takova mrtvola, drep, shyb,klik na bradlech, premisteni nebo vyrazovy tlak toho pokryje hodne |
Amen.
Mý kluci teď jedou Kettlebell Muscle program od Geoffa Neuperta a rostou jak z vody. 3× týdně, komplexy s dvěma bells, každej trénink kolem 20ti minut, 3 - 5 cviků max. Převážně dřep, kettlebell snatch, military a pushpress. |
Jenom třikrát týdně dvacet minut a rostou jako z vody? Nebo ještě něco? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|