|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | jestli to bude taková pecka, jak amino 1 tak budu určitě spokojenej |
Amin1 jsem mel cise jen 1 pixlu, ale slapaly taky krasne. Pak uz jsem taknejak cvicil a necvicil , tak se mne do toho nechtely rvat penize. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
A-dee
|
Zaslal: st květen 15, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za doporučení!Rozhodně ta BCAA od Cellucoru vyzkouším, budu vděčný i za každý další názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem zkusil 2 odměrky Napalmu od FA a ač jsem zvyklej třeba na 400mg kofeinu i jiný věci, neusnul jsem, občas mě píchlo na srdci a stejně to dneska byla suprový :-D takže mám novej oblíbenej produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Včera jsem zkusil 2 odměrky Napalmu od FA a ač jsem zvyklej třeba na 400mg kofeinu i jiný věci, neusnul jsem, občas mě píchlo na srdci a stejně to dneska byla suprový :-D takže mám novej oblíbenej produkt. |
já ho mám od včera taky, dneska jsem tam poslal jednu odměrku a nic moc... příště zkusím dvě. Ta chuť je docela extrémní, ale dá se to překousnout.. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
ENOX Shox a nebo Hell Gel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wiro

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Prave uz druhy tyzden bezim na Phd V-Max Pump a musim povedat ze je to zatial super, jeden z najlepsich co som mal.
Trosku som zacal pocitovat stagnaciu a monotonnost, celkom ma to nakoplo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Mě vždycky nejvíc nakopne, když mě někdo nasere. Dnes se mi cvičilo enormně dobře:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Nic ve zlým, kluci, opravdu se nechci do nikoho navážet, ale to nemůžete normálně odcvičit bez těch chemických sraček, který do sebe cpete a jejichž koupí akorát živíte lidi, který se snaží vám namluvit, že bez tý chemie to nejde? Chápu, že v mimořádných situacích pořádnej kopanec pomůže, ale brát to pravidelně? Nikdo neví, co to s organismem udělá za 10-20 let a navíc tak nějak jakože drsňácky si říkám, že kdo nedokáže odtrénovat bez chemie, tak ať zůstane doma a pustí si nějaký ze zábavných nováckých programů.
Já si dám před tréninkem kafe a jde se na to, tak jako to dělali a dělají atleti po celým světě přes 50 let. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | A co je na tom tak špatného?? Když to tak vemeš chemie je vše kolem nás,bez chemie by jsme neexistovali a nwm proč by mělo vadit párkrát za rok ,neříkám pořád, používat předtréninkáče? Ty treninky jsou uplně o něčem jinym. Pokud stagnuješ,může tě to posunout dál,pomůže ti to když si v tvrdé dietě nebo když nemáš motivaci. A neřekl bych že sou v tom nijak špatný látky... kdyby jo neprodává se to ,ale neřikám že je to něco extra zdravýho. Vyzkoušej a uvidíš |
I ty naivko.
Souhlas s Markym. Sváteční situace typu tvrdé předsoutěžní diety, kdy je energie na bodu mrazu? Proč ne. Kondičák, co si chce zkusit sáhnout na dno a vyrýsovat? V pořádku. Ale kondičák bez ambicí, aby se musel trénink co trénink na/do/kopávat do tréninku? Jsou lepší věci, do kterých bych ty peníze investoval. Pokud mě to cvičení nebaví a musím se 200 dní v roce nakopávat stimulantem, tak bych se raději poohlédnul po jiném sportu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Dobře napsal sme to trochu přehnaně to je fakt  ale i tak prostě v tom nemůže bejt nic tak špatnýho,to mi prostě nevymluvíte...esko zkoušel si to někdy?? Mě to třeba párkrát posunulo ... a nedám na ně dopustit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ja se popravde po nejakym nakopavaci nedavno taky shanel, bylo to hlavne kvuli tomu, ze jsem resil bakuli a mel s tim dost nervy...trenink pak, i kdyz jsem se na nej tesil, nebyl to pravy orechovy ... nakonec jsem radsi zvolil kafco pred treninkem, ktery krasne pomohlo :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Markym, má dobré poznámky.
Problém je v tom, že si na to vy, resp. vaše tělo a hlava navykne. Zvykne si na to, že před každým trénink tam pošlete nějaký anabolizer, NOčko atp. Odcvičíte trénink kvalitně, to je v pořádku.
Jenže teď nastává ten problém pravidelného užívání - jakmile si ho 1x nedáte, trénink bude stát za nic (třeba nemusí, ale to už bude autosugesce a vy budete přesvědčeni o tom, že stál za nic), protože jste si předním nevzali nakopávač.
Kvalitně byste měli odjet trénink bez těhle vychytávek, které by se měli brát příležitostně (nadprůměrná únava atd.). Nedokážete to? Jste závislí .-).
Není to trochu postavený na hlavu? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
I ja, i kdyz tu mam asi za posledni roky na cele vyrytej napis vyznavac stimulantu (a celkem opravnene), musim dat za pravdu Markymu. Kdyz si vzpomenu, jake mnozstvi kofeinu pripadne jeste silnejsich stimulantu jsem do sebe den co den drive UPLNE ZBYTECNE rval, tak mam chut si poradne naliskat. Tyhle veci jsem behem poslenich dvou let omezil asi o 90% a myslim, ze se to na mych trenincich v negativnim ohledu nepodepsalo vubec, ba mozna i pozitivne a o tom, jak to muselo ocenit me zdravi, o tom ani nemluve. Jedine, u ceho jsme zustal nebo presneji receno jsem s nima zacal, jsou BCAA. Nevim, jestli i tohle Marky radi do kategorie chemickych sracek (asi trochu ano), ale na ty jsem si momentalne zvykl, neobsahuji prakticky zadne stimulujici latky, cvici se mi s nima velmi dobre (i kdyz verim, ze i bez nich bych to zvladl :) , ale myslim, ze ve srovnani s NOckama a podobnyma vecma je to pro telo podstatne mensi zlo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|