|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Já si kuře připravuji tak, že jej okořeněné na sucho opeču na teflonové pánvi a když je z obou stran opečené, podleji ho troškou vody. Voda se spojí s lehce přichycenou šťávou a získáte tím takový falešný výpek. Výpek používám buď k polití rýže, nebo z něj smícháním se zhruba dvojnásobným množstvím bílého jogurt vytvořím dresink, kterým si poliji salát. Té vody tam ale musíte dávat strašně málo, aby to mělo chuť a nebyla to planá obarvená tekutina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
ted jsem si dělal kuřecí prsa, jen osolene, opeprene a lehce posypane kořením "pečené kuře" a na sucho upekl v troubě... s rýží s trochou omáčky pod maso z kostky (Vitana) aby to nebylo tak suché a úplná bombička... mít víc příspěvků, hodím vám fotku, aby se rozjely nějaké ty chutě:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
Na 10 min do papiňáku,když jsou mražené a pak do vyhřáté trouby jen solené a opepřené -přikrýt a dát dopéct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Z 90% kupuji kureci maso v supermarketech nebo v mistni samosce (obvykle vondanske kure neco co zrovna maji...), dnes jsem si po delsi dobe koupil par kg masa v jednom brnenskem ceskem reznictvi a musim uznat, ze to maso po uprave chutna o 40% lepe nez ty marketove. Je mnohem stavnatejsi a meksi a i chutove vyraznejsi. Rozhodne u toho zustanu, i kdyz to bude stat o nejakou korunu vice (ovsem dost casto minimalne jednou tydne na nej byvaji akce casto i za 99kc/kg). Jedine minus je to, ze je na nem vice prebytecnych veci jako tuk, zlazy, blany a ja nevim co jeste,ktere musim odrezat, takze toho celkem dost vyhodim, ale i tak rozhodne lepsi chutovy zazitek a zrejme i kvalita, i presto ze se obecne o kurecim posledni dobou dost pochybuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Vůbec nejlepší je mít celé kuře a naporcovat to na části. Kuřprsa máš pak pěkně z kůží a když to člověk umí udělat, tak je to žrádlo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já nakupuju maso v řeznictví kousek pod barákem, 1kg kuřecích prs za 139Kč a fakt je ta kvalita úplně jinde než ty marketový (za 179Kč) a dokonce je to parádně očištěný, nemusím z toho odřezávat skoro nic :) Ale většinou mám maso přes mamku, která dělá ve škole a objednává tam maso ve velkým, takže si objedná i domů a je fakt, že přesto, že je to většinou mražený, tak v tom nejsou žádný srajdy a váha odpovídá i po rozmrazení, takže žádnej půllitr vody na kilo masa :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
Kuřecí prsa za 139? To už bych rovnou kupoval jen hovězí.
eSKo ty jsi takovej přes tu vědu a čísla. Když váží kuže 1,3kg. Kolik z toho je tak masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
Já si zase kuřecí prsa normálně okořením, naliju na to trošku oliv. olej nechám 2 hodiny uležet. Pak si rozžhavím pánev a z každé strany osmažím, aby se stáhly póry a nevytekla šťáva. Pak to podliju a zakryju pokličkou, párkrát otočím a je to parádní bašta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
edited _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po květen 13, 2013 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
encore343
|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
Ja ich uvarim vo vode ... potom hodim na plech na nich poskladam slaninku , sunku , polovicku broskyne a na to syr .. dam zapiect a pochutka je na svete ... jednoduche a priprava netrva dlho ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: st květen 15, 2013 3:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Z 90% kupuji kureci maso v supermarketech nebo v mistni samosce (obvykle vondanske kure neco co zrovna maji...), dnes jsem si po delsi dobe koupil par kg masa v jednom brnenskem ceskem reznictvi a musim uznat, ze to maso po uprave chutna o 40% lepe nez ty marketove. Je mnohem stavnatejsi a meksi a i chutove vyraznejsi. Rozhodne u toho zustanu, i kdyz to bude stat o nejakou korunu vice (ovsem dost casto minimalne jednou tydne na nej byvaji akce casto i za 99kc/kg). Jedine minus je to, ze je na nem vice prebytecnych veci jako tuk, zlazy, blany a ja nevim co jeste,ktere musim odrezat, takze toho celkem dost vyhodim, ale i tak rozhodne lepsi chutovy zazitek a zrejme i kvalita, i presto ze se obecne o kurecim posledni dobou dost pochybuje. |
Kam chodíš? Já dřív hodně chodil na Lidickou, kousek tam jak jsou ti hasiči. A pak jsem párkrát byl na Husitské, ale to když jsem tam měl brigádu. Dneska už bohužel nakupuju hlavně v hypermarketech, a jediný dobrý je v Globusu, kam vůbec nejezdim, ptž je to uplně z ruky... Máš nějaký tip?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|