jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte..  Úvodní stránka -> Kuchařka -> jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Diana napsal:
Bombay napsal:
Diana: Babica zas používá nádobí se systémem ClickCook, nebo hrnce Taormina, že vy jste placení za nějakou reklamu???

Brát si mě do úst spolu s Babicou... to jsi mě vážně ranil
Píši ze své zkušenosti, protože jsem za svou starou teflonku sháněla nějakou jinou pánev a narazila na Green Pan. Je sice dražší, ale vážně se na ní skvěle dělá maso. Jinak ať si každý vaří na čem chce, třeba na náhrobním kameni.

Hlavně, že se na tom dá vařit--potom spapat--

Určitě dá. Jen ti pak nesmí vadit vypálený nápis na steaku "vzpomínáme"
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
01Smajdalf napsal:
Diana napsal:
Bombay napsal:
Diana: Babica zas používá nádobí se systémem ClickCook, nebo hrnce Taormina, že vy jste placení za nějakou reklamu???

Brát si mě do úst spolu s Babicou... to jsi mě vážně ranil
Píši ze své zkušenosti, protože jsem za svou starou teflonku sháněla nějakou jinou pánev a narazila na Green Pan. Je sice dražší, ale vážně se na ní skvěle dělá maso. Jinak ať si každý vaří na čem chce, třeba na náhrobním kameni.

Hlavně, že se na tom dá vařit--potom spapat--

Určitě dá. Jen ti pak nesmí vadit vypálený nápis na steaku "vzpomínáme"

HerrThomas

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si kuře připravuji tak, že jej okořeněné na sucho opeču na teflonové pánvi a když je z obou stran opečené, podleji ho troškou vody. Voda se spojí s lehce přichycenou šťávou a získáte tím takový falešný výpek. Výpek používám buď k polití rýže, nebo z něj smícháním se zhruba dvojnásobným množstvím bílého jogurt vytvořím dresink, kterým si poliji salát. Té vody tam ale musíte dávat strašně málo, aby to mělo chuť a nebyla to planá obarvená tekutina.
Insano41

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted jsem si dělal kuřecí prsa, jen osolene, opeprene a lehce posypane kořením "pečené kuře" a na sucho upekl v troubě... s rýží s trochou omáčky pod maso z kostky (Vitana) aby to nebylo tak suché a úplná bombička... mít víc příspěvků, hodím vám fotku, aby se rozjely nějaké ty chutě:D
Michal Orel

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na 10 min do papiňáku,když jsou mražené a pak do vyhřáté trouby jen solené a opepřené -přikrýt a dát dopéct.
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z 90% kupuji kureci maso v supermarketech nebo v mistni samosce (obvykle vondanske kure neco co zrovna maji...), dnes jsem si po delsi dobe koupil par kg masa v jednom brnenskem ceskem reznictvi a musim uznat, ze to maso po uprave chutna o 40% lepe nez ty marketove. Je mnohem stavnatejsi a meksi a i chutove vyraznejsi. Rozhodne u toho zustanu, i kdyz to bude stat o nejakou korunu vice (ovsem dost casto minimalne jednou tydne na nej byvaji akce casto i za 99kc/kg). Jedine minus je to, ze je na nem vice prebytecnych veci jako tuk, zlazy, blany a ja nevim co jeste,ktere musim odrezat, takze toho celkem dost vyhodim, ale i tak rozhodne lepsi chutovy zazitek a zrejme i kvalita, i presto ze se obecne o kurecim posledni dobou dost pochybuje.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec nejlepší je mít celé kuře a naporcovat to na části. Kuřprsa máš pak pěkně z kůží a když to člověk umí udělat, tak je to žrádlo.
Korny

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nakupuju maso v řeznictví kousek pod barákem, 1kg kuřecích prs za 139Kč a fakt je ta kvalita úplně jinde než ty marketový (za 179Kč) a dokonce je to parádně očištěný, nemusím z toho odřezávat skoro nic :) Ale většinou mám maso přes mamku, která dělá ve škole a objednává tam maso ve velkým, takže si objedná i domů a je fakt, že přesto, že je to většinou mražený, tak v tom nejsou žádný srajdy a váha odpovídá i po rozmrazení, takže žádnej půllitr vody na kilo masa :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuřecí prsa za 139? To už bych rovnou kupoval jen hovězí.

eSKo ty jsi takovej přes tu vědu a čísla. Když váží kuže 1,3kg. Kolik z toho je tak masa?
shooter

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si zase kuřecí prsa normálně okořením, naliju na to trošku oliv. olej nechám 2 hodiny uležet. Pak si rozžhavím pánev a z každé strany osmažím, aby se stáhly póry a nevytekla šťáva. Pak to podliju a zakryju pokličkou, párkrát otočím a je to parádní bašta.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edited

Naposledy upravil Frozz. dne po květen 13, 2013 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

eSKo ty jsi takovej přes tu vědu a čísla. Když váží kuže 1,3kg. Kolik z toho je tak masa?

podle mě 800g čistého masa, zhruba ty dvě třetiny.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Kuřecí prsa za 139? To už bych rovnou kupoval jen hovězí.

Guru, přiznám se, že tohle mě teda nenapadlo a to už jsem vážil ledasco. Kup a zvaž.
encore343

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ich uvarim vo vode ... potom hodim na plech na nich poskladam slaninku , sunku , polovicku broskyne a na to syr .. dam zapiect a pochutka je na svete ... jednoduche a priprava netrva dlho ... :)
blikk

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 3:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Z 90% kupuji kureci maso v supermarketech nebo v mistni samosce (obvykle vondanske kure neco co zrovna maji...), dnes jsem si po delsi dobe koupil par kg masa v jednom brnenskem ceskem reznictvi a musim uznat, ze to maso po uprave chutna o 40% lepe nez ty marketove. Je mnohem stavnatejsi a meksi a i chutove vyraznejsi. Rozhodne u toho zustanu, i kdyz to bude stat o nejakou korunu vice (ovsem dost casto minimalne jednou tydne na nej byvaji akce casto i za 99kc/kg). Jedine minus je to, ze je na nem vice prebytecnych veci jako tuk, zlazy, blany a ja nevim co jeste,ktere musim odrezat, takze toho celkem dost vyhodim, ale i tak rozhodne lepsi chutovy zazitek a zrejme i kvalita, i presto ze se obecne o kurecim posledni dobou dost pochybuje.

Kam chodíš? Já dřív hodně chodil na Lidickou, kousek tam jak jsou ti hasiči. A pak jsem párkrát byl na Husitské, ale to když jsem tam měl brigádu. Dneska už bohužel nakupuju hlavně v hypermarketech, a jediný dobrý je v Globusu, kam vůbec nejezdim, ptž je to uplně z ruky... Máš nějaký tip?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: