SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zmenili o neho recepturu
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=1166&lang=cs&archive=actual&listtype=tiles
nevim jak tady, ale v HEMORAGE je to hodne poznat
driv stacila necela odmerka, ted nezabiraji ani dve
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ma zkusenosti s Grenade granatem? A jak jste ho cyklovali?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
encore343

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S Grenade mas dost energie na rozdavanie ... trocha horsie sa s nim zaspava a zobudzas sa o nieco skor ako zvycajne odpocinuty a plny energie... Ja som ho chvilu skusal ..ucinkoval velmi dobre..bral som 1tabletku rano pred treningom ...
Po tyzdni som presiel na 2tabletky co je doporucana davka ale potom som sa citil dost zle...2tabletky bolo privela na mna...
jordanek

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jsem mel granat na poslednich par dni do diety, a funguje suprove, co se tyka poceni, ap okud ti staci malo kofeinu a uz ho citis, tak je fakt super ! .-) Ja uz ho mel opravdu na par dni, coz uz jsem byl celkem stazenej, ale jeste jsem neco vymackal z nej .. Mel by se brat rano se snidani 2 tabs a 2 pred treninkem, myslim, ze rano je to zbytecne, bral jsem 2 pred treninkem a 1 pred kardiem .. .)-
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je možné, abych měl z toho spalovače Grenade průjem? Co jsem ho ted začal brát, tak se právě objevil.
Nazgul

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidičky máte někdo kušenosti teď s Hydroxycut Hardcore elite? předpokládám že už se liší verze US a EU...¨funguje pořádně ta EU nebo mám zainvestovat do granátu raději?
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazgul napsal:
lidičky máte někdo kušenosti teď s Hydroxycut Hardcore elite? předpokládám že už se liší verze US a EU...¨funguje pořádně ta EU nebo mám zainvestovat do granátu raději?

V tomhle případě bych volil raději granát. Ten si mi osvědčil více.
hollow295

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred par lety jsem mel nejakej efedrin v tabletach, uz ani nevim jestli se dal volne koupit, ale ten byl bez debat, tuk sel po nem uplne sam a pri vice tabletach dokazal slusne rozklepat. Ted sem ho shanel znovu ale sem ho nikde v nabidce nenasel.... nevedel by nekdo?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hollow295 napsal:
Pred par lety jsem mel nejakej efedrin v tabletach, uz ani nevim jestli se dal volne koupit, ale ten byl bez debat, tuk sel po nem uplne sam a pri vice tabletach dokazal slusne rozklepat. Ted sem ho shanel znovu ale sem ho nikde v nabidce nenasel.... nevedel by nekdo?
Efedrin je dopingová látka, která je v ČR volně neprodejná.

Rozklepal Tě asi clenbuterol, ne efedrin.
hollow295

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis ze to bylo obsazeny v tom? Tak to je good ze se to tu uz neda koupit, chjo! Ted jsem si kupoval karnitin a jeste neco od aminostaru a jen vodicka, vyhozeny penize...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hollow295 napsal:
Myslis ze to bylo obsazeny v tom? Tak to je good ze se to tu uz neda koupit, chjo! Ted jsem si kupoval karnitin a jeste neco od aminostaru a jen vodicka, vyhozeny penize...

Nevím s čím jsi experimentoval. Ke karnitinu se raději nevyjadřuji. můj názor je tu snad dostatečně známý.
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carnitin? To už je lepší koupit si sirup od Jupíka třeba - ten aspoň lépe chutná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
hollow295 napsal:
Efedrin je dopingová látka, která je v ČR volně neprodejná.

Rozklepal Tě asi clenbuterol, ne efedrin.

Spíš bych to vyděl na Salbutamol a nebo taky na oblíbené kombo ef, bílá vrba, kof.
Při větších dávkách tě rozklepe spíš ten kofein než efo.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě takový supr vyproštovák po noční je 15g BCAA, B6 20mg, vit c 500, Kre- alkalyn CXT od Multipoeweru a na to silnější turek. Celkově kofeinu cca 500g což zní pro někoho šíleně, ale mě to nezvýší ani tep, spíš příjemně naladí. Oproti tomu třeba nelegální spalovač nahoře již jednou zminovaný clembuterol mi nedělá vůbec dobře a mám pocit, že mi to urve hercnu a to u dávek, které běžně užívají ženský.
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CLA jsem bral i ve větších dávkách a jediné co jsem pocítil byl stav konta,škoda peněz tak jako všechny spalovače.Doporučuji se hejbat...
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: