|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 14, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
Už ukázali matku. Jsem zmatený, čekal jsem něco jiného
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Zrovna před týdnem jsem dočetl knížku
No, uvidíme. Adaptace jeho knížek většinou očekávání nesplnili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
Defiance
http://www.csfd.cz/film/318497-defiance/
- mě se to moc líbí, začátek výbornej, postavy sympatický (hlavně Julie Benz, omg ta je tak sexy  ), scifi prostředí zajímavý a pěkně zpracovaný.
Za mě 9/10 a vždy se těším na další díl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
hannibal je suprovej, dúfam, že mu schvália dalsie série. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
Defiance přestávám sledovat.. první díl byl fajn. Ostatní díly nuda...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
nevim jestli je to mou castecnou averzi ke sci fi apod. ale defiance mi prijde jako absolutni kravina
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | nevim jestli je to mou castecnou averzi ke sci fi apod. ale defiance mi prijde jako absolutni kravina |
No já jsem pro všechno sci-fi nadrženej a pokud to nesleduju, tak je co říct. Pro někoho blbosti jako je Flash Forward nebo Terra Nova jsem si užil neskutečně. Tohle se ale nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Jo, je fakt že nějaký to klišé a romantika tam je, ale i tak se mi to líbí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:12 am Předmět: |
|
|
Tak Spartakus konecne dokoukanej, super, parada, bozi serial, jen skoda, ze to dopadlo tak jak jsem cekal. Posledni dil byl extra trida.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 04, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhý době díl Game of Thrones, který mě opravdu bavil a na konec jsem koukal jen s otevřenou pusou  (mluvím o s03e09). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|