|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dincek napsal: | Mléko a ovesné vločky to bych měl v trenkách veselo,ale proč ne, někdo má chemičku lepší :-) Normálně si večer udělej omeletu z vajec a klobásy k tomu sýrové tousty, dej to do krabičky,vezmi si to do práce a máš vystaráno |
vecer si namocis vlocky arano z toho mas kasi
a nebo cokoliv den dopredu
ale to co pise Dincek je dobre mozna do objemu |
tak přibrat bych chtěl 5 kg.. takže taky dobry.. ale nějak se mi to zastavilo.. za rok sem dal 12 kg a ted uz 3 mesíce nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:52 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dincek napsal: | Mléko a ovesné vločky to bych měl v trenkách veselo,ale proč ne, někdo má chemičku lepší :-) Normálně si večer udělej omeletu z vajec a klobásy k tomu sýrové tousty, dej to do krabičky,vezmi si to do práce a máš vystaráno |
vecer si namocis vlocky arano z toho mas kasi
a nebo cokoliv den dopredu
ale to co pise Dincek je dobre mozna do objemu |
tak přibrat bych chtěl 5 kg.. takže taky dobry.. ale nějak se mi to zastavilo.. za rok sem dal 12 kg a ted uz 3 mesíce nic.. |
tak to neprehanej, nebo sice naberes, ale ve finale ubdes jenom vykrmene lojnate prase |
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
mě to taky chutná to je jas, ale nepřijde mi to jako vydatná snídaně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
mě to taky chutná to je jas, ale nepřijde mi to jako vydatná snídaně... |
kdyz das nalozit 100-150 g noc predem, tak te to zasyti na cele dopoledne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
Já to žeru už cca 4-5let každej den, sachrů to má něco víc než vločky+nějaký jednodušší sacharidy a ty se po ránu taky neztratí :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
Já to žeru už cca 4-5let každej den, sachrů to má něco víc než vločky+nějaký jednodušší sacharidy a ty se po ránu taky neztratí :). |
Normálně bych se ti za Nesquik vysmál, ale co sem viděl nedávno tvoji formu tak nezbývá než držet hubu a běžet do obchodu pro Nesquik
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Humanic145 napsal: | | enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
Já to žeru už cca 4-5let každej den, sachrů to má něco víc než vločky+nějaký jednodušší sacharidy a ty se po ránu taky neztratí :). |
Normálně bych se ti za Nesquik vysmál, ale co sem viděl nedávno tvoji formu tak nezbývá než držet hubu a běžet do obchodu pro Nesquik |
Tady se přesně ukazuje, že každej je jinej. On s tím třeba dokáže hubnout, já kdybych žral denně nesquika tak nezhubnu ani kdybych se měl po... Proto je nejlepší to vyzkoušet každej sám na sobě Vždycky byl můj sen žrát všechno co mám na očích a nepřibrat na tuku ani gram
Naposledy upravil Davesix dne pá květen 17, 2013 12:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Oddo napsal: | | Humanic145 napsal: | | enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
Normálně bych se ti za Nesquik vysmál, ale co sem viděl nedávno tvoji formu tak nezbývá než držet hubu a běžet do obchodu pro Nesquik |
Tady se přesně ukazuje, že každej je jinej. On s tím třeba dokáže hubnout, já kdybych žral denně nesquika tak neshubnu ani kdybych se měl po... Proto je nejlepší to vyzkoušet každej sám na sobě Vždycky byl můj sen žrát všechno co mám na očích a nepřibrat na tuku ani gram |
To je sen asi každého...jinak přesně my vylezlo na mysl, že někdo se na jídlo podívá a přibere a někdo se láduje od rána do večera (taky to dělám přiznám se) a kde nic tu nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Oddo napsal: | | Humanic145 napsal: | | enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jestli ti nejedou vločky, tak tě můžu inspirovat mojí snídaní vítězů :D. 100g Nesquiku a 250ml mlíka (nesmějte se),žeru to i v dietě a mam 10kg dole a navíc mě to chutná :D |
Tady se přesně ukazuje, že každej je jinej. On s tím třeba dokáže hubnout, já kdybych žral denně nesquika tak neshubnu ani kdybych se měl po... Proto je nejlepší to vyzkoušet každej sám na sobě Vždycky byl můj sen žrát všechno co mám na očích a nepřibrat na tuku ani gram |
Přesně tak, to jsou prostě léta pozorování a praxe :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
bych chtel vedet jestli ty leta provozovani a praxe jdou aspon videt nebo to jsou takove rady ala vykrik do tmy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|