|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr. Muscle

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 6:42 pm Předmět: Trénink při zranění kotníku |
|
|
Zdravím všechny. Potřeboval bych zhodnotit trenink + nějakou tu radu. Mám teď zraněný kotník, není to nic vážného ale i tak jsem trochu omezený... . Z důvodu toho si teď musím dát pauzu od Thaiboxu. Proto jsem se rozhodl zase zavítat do posilovny . Problém je v tom že v treninku nemůžu jet moc nohy, max před kopávání a to jenom z malými vahami. Ale dřepy ani výpady nepřichází v úvahu.
Takže můj trenink si představuji takhle:
Trenink 3 x týdně Po ,St, Pá
6x10 mrtvý tah
5x shyby do maxima, nebo jako alternativa stahování kladky
5x5 bench press
5x5 military press ve stoje
5x10 biceps (kladiva)
+ nějaké břicho
Nevím jestli tam něco změnit, nebo to nějak víc rozdělit.
Díky za jakékoliv rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 7:51 pm Předmět: Re: Trénink při zranění kotníku |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | Zdravím všechny. Potřeboval bych zhodnotit trenink + nějakou tu radu. Mám teď zraněný kotník, není to nic vážného ale i tak jsem trochu omezený... . Z důvodu toho si teď musím dát pauzu od Thaiboxu. Proto jsem se rozhodl zase zavítat do posilovny . Problém je v tom že v treninku nemůžu jet moc nohy, max před kopávání a to jenom z malými vahami. Ale dřepy ani výpady nepřichází v úvahu.
Takže můj trenink si představuji takhle:
Trenink 3 x týdně Po ,St, Pá
6x10 mrtvý tah
5x shyby do maxima, nebo jako alternativa stahování kladky
5x5 bench press
5x5 military press ve stoje
5x10 biceps (kladiva)
+ nějaké břicho
Nevím jestli tam něco změnit, nebo to nějak víc rozdělit.
Díky za jakékoliv rady. |
jeste neco na triceps, a ten MP bych dal s mensi vahou (kvuli kotniku) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
hlavně by mě zajímalo, co bude říkat kotník na ten mrtvý tah...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so květen 18, 2013 6:42 am Předmět: |
|
|
Je pravda že ten mrtvý tah chci jít s malou vahou 65kg. Ale možná ho vynechám, ale musím ještě něco vymyslet na spodní záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 18, 2013 6:48 am Předmět: |
|
|
Ja nevim, tak proste cvic cviky, u kterych nebudes kotnik nijak citit ne? Proc to takhle planovat dopredu? Vyzkousej si a uvidis, co budes moct a co ne. Ja jsme po zraneni kolene take improvizoval a zkousel, co pujde a co ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|