|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Jasan, ako Bisping čo sa týka kondično-silovej prípravy je zverina, len tú razanciu úderov, na ktorú som poukazoval, asi fakt až takú nemá. Zaujímavú vec však povedal v rozhovore po zápase, že posledných pár zápasov bojuje stále s priškrípnutým nervom v krku, ktorý mu spôsobuje postupnú svalovú atrofiu pravačky, stráca častokrát cit, brní mu ruka a pod., v najbližšej dobe má v pláne si to dať konečne chirurgicky spraviť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: po duben 29, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
bersekr se nediva a pro ostatni, kdo jeste nevideli..jak "malo" staci, aby se neco takovyho stalo..
_________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 29, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
kdyby si toho někdo všiml, tak to ukončej.. ten měl sakra kliku, že rozhodčí ukončil zápas TKO
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 30, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: út duben 30, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 5:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
Mrkněte na Belfort vs Rockhold co byl včera v noci, naprosto luxusní zakončení!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jacareho tiež, tieto dva zápasy som schuti pozrel. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem hned ráno, brutalita :) V každém úderu je vidět ta síla + perfektní přesnost. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Jinak by mi zajímalo, jaký máte názor na TRT?
SPOIL U Vitora mi přijde, že se dostal zpět na vrchol jen díky tomu (zápasy před TRT tomu rozhodně naznačují i jeho forma původní vs současná), což nechává lehkou hořkost v ústech nad jeho nádhernýma výhrama. Je ale pravda, že technicky se hodně zlepšuje. Před TRT mi přišel, že už v něm prostě neni ten drive, teďka mi přijde, že s TRT je jeho drive hodně vysokej (kolikrát až příliš vysokej).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
výsledky má v poslednej dobe teda pekne dominantné, title shot si bez diskusie opäť zaslúžil, ale nikdy mu nefandím, keby nebolo toho trt, tak by sa rozpadol, už teraz to telo vyzerá všelijak... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út květen 21, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
ved prave... ale !spoil! ko otockou som od neho vazne necakal a mal som za favorita Rockholda, ktory mi prisiel prilis pototo z Belforta.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: so květen 25, 2013 6:05 pm Předmět: ... |
|
|
TRT = TNT
Vitor začal brát TRT podlě mě potom co prohrál se Spiderem, protože necelý rok potom má hned zápas s Anthony "Rumble" Johnsonem v catchweight 197 lbs na to ten samý rok 205 lbs - Jon Jones. A je vidět ohromná změna ve stavbě těla Vitora.
a pochybuju že přestane používat TRT, protože moc dobře ví co se mu stane když přestane jako Alikovi.
UFC 160 prediction (už se nemůžu dočkat)
já věřím v "Upsets" :-) takže Bigfoot Silva a Mark Hunt
ale sázel bych opačně
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
UFC 160 spoil
Teixeira si tvrdi svoju muziku. Videl by som to na zapas s Mousasim o titulovy alebo rovno titulovy zapas. TJ Grant pekne zdemoloval Maynarda. Silva uz sice vydrzal o nieco dlhsie v zapase, ale nic ine sa necakalo a dufam, ze Silva bude mat aspon 2 zapasy pred dalsim titulovym ak Cain bude nadalej vladnut.
Uplne ale najlepsi zapas Cigano vs Hunt. Hunta musite mat proste radi no teraz musite byt aj jeho fanusikovia. Dokazal zatopit Ciganovi a ten musel byt dost mimo z toho ze neposlal tou prvou bombou Hunta hned do mrakot. Ak si to pozriete uvidite, ze Hunt tu energiu nechal odzniet. Ked sa tocil bol uplne pri vedomi. Som kukal ako puk na ten spomaleny zaznam. Az do konca som veril a dufal ze Hunt trafi daku bombu no Santos efektne ukoncil snahu vycerpaneho Hunta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|