Zaslal: ne květen 19, 2013 10:18 pm Předmět: Kruhovy trenink
Zdravim, momentalne jedu kruhovy trenink ale jelikoz se v posilce vetsinou potkam s vice lidma, nemohu obsadit tolik stanovist. Co si myslite o rozdeleni treninku na tri skupiny po trech cvicich? Myslite ze se dokazu dostat do podobneho tempa, jako u klasickeho kruhace?
A jeste bych se rad zeptal co si vybrat ke svacine za kys. napoj? Acidofilni mleko nebo kefirove mleko, kysku?
Zaslal: po květen 20, 2013 5:59 am Předmět: kruhac
Kysany napoj si davam ke svacine, protoze mi chutna. Myslite ze je lepsi jogurt? Ten bych musel asi nejak osladit.
Takze pokud rozdelim trenink pouze na 3x3 cviky ztratim tu intenzitu? Pokud mezi to dam kratke pauzy. Zkusim neco vymyslet. On je v telocvicne docela problem i s mistem.
Zaslal: po květen 20, 2013 6:14 am Předmět: Re: kruhac
Fox171 napsal:
Kysany napoj si davam ke svacine, protoze mi chutna. Myslite ze je lepsi jogurt? Ten bych musel asi nejak osladit.
Takze pokud rozdelim trenink pouze na 3x3 cviky ztratim tu intenzitu? Pokud mezi to dam kratke pauzy. Zkusim neco vymyslet. On je v telocvicne docela problem i s mistem.
ne pokud pojedes treba 3 cviky paouzicka, zase ty same a takhle to otos aspon 3 (ale klidne i 10x) a pak prejdes na jine tri, tak s enic nestane
me ten napoj zajimal z hlediska toho, jestli to mas v ramci jidelnicku nebo jak
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
me ty kupovany kefiry pridou na nic (aspon z tech, co sem zkousel), nejlepsi je od mlekozfarmy, to se neda s tema kupovanejma vubec srovnavat.. ale jinak z bezne dostupnejch veci, jim skoro denne bilou hollandii
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Pro lidi, kteří jsou z Prahy je mlekozfarmy určitě skvělý, mám v plánu ho někdy vyzkoušet.
Nicméně pokud bych měl doporučit kefír z obchodu, tak mě nejvíce chutná Kunín. Jinak doufám, že tazatel nehodlá pít ty přislazovaný hnusy, kde je 12g cukrů ve 100g výrobku
Zaslal: po květen 20, 2013 2:42 pm Předmět: kruhac
Tak beru to jako castecny zdroj bilkovin.
Jidelnak mam takto.
SNIDANE: Mleko, oblozeny talir, celozrnný chleb
SVACA: celozrnny chleb oblozeny + cele vejce
SVACA2: kefir (mohu dat jogurt)
OBED: 150g platek masa + 100g ryze + kousek zeleniny (mrkev, brokolice, okurka, redkev
VECERE: 150g platek masa + 100g brambor
VECERE2: 1/2 tvarohu s trochou mleka
+ jedno kafco a obcas neco sladkeho
Nejsem kultik, jen chi mit stihlou pevnou postavu.
Nemam ani tak velky vydej - ten kruhac + rotoped, trochu behu obcas.
Problem s kolenem me strasne omezuje, dovolilo by mi mozna vic ale ja mam uplne ted hruzu ze si snim zase neco udelam, tak sem radeji hodne ubral.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru