|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
A pul kg baleni tam stoji kolik? mam pocit ze 23,90... |
půl kila 26,90
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: so květen 18, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
v Intersparu krůtí prsa za 130 _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 18, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Draper napsal: |
A pul kg baleni tam stoji kolik? mam pocit ze 23,90... |
půl kila 26,90 |
Chodí s náma do kruhu nějakej vietnamec (z Brna) a kupoval borcovi Basmati tuším za 200 5kg, nějakou z Thajska nebo kde, že je prej lepší než ta jejich, je to takovej 5kg pytel. Kupoval to na Olomoucké _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 18, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | v Intersparu krůtí prsa za 130 |
Kruti je fajn, ale je na muj vkus moc gumove oproti kurecimu (od reznika). Nezna nekdo nejaky zpusob upravy, aby tak gumove a tuhe nebylo?
| Wojtkingson napsal: |
Chodí s náma do kruhu nějakej vietnamec (z Brna) a kupoval borcovi Basmati tuším za 200 5kg, nějakou z Thajska nebo kde, že je prej lepší než ta jejich, je to takovej 5kg pytel. Kupoval to na Olomoucké |
Nebyla to jasminova? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 18, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
| Wojtkingson napsal: |
Chodí s náma do kruhu nějakej vietnamec (z Brna) a kupoval borcovi Basmati tuším za 200 5kg, nějakou z Thajska nebo kde, že je prej lepší než ta jejich, je to takovej 5kg pytel. Kupoval to na Olomoucké |
Nebyla to jasminova? |
To fakt nevím, myslím že Basmati, ale netuším, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, nějaká lepší rýže prostě _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
Zaslal: po květen 20, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Je to normální Basmati, jo? Já dneska študoval leták a ty zrníčka mi přišly obrovské...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Elwanelyn
|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Tomasko napsal: | | Je to normální Basmati, jo? Já dneska študoval leták a ty zrníčka mi přišly obrovské... |
študuj produkt a ne leták.... _________________ "Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
nevite nekdo o akci na mleko?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Kupuju plnotučný Pilos v Lidlu (14,90Kč) a nebo Lakto plnotučné v Bille za 14,90Kč. Je na toto potřeba akce? Já si myslím, že není :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | nevite nekdo o akci na mleko?? |
Od zitra v Intersparu, za 9,9 kc, pojedu tam pro 2 baliky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
Moc dobra, kupuju ji uz asi rok, co ji v Lidlu maji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Od zitra v Intersparu, za 9,9 kc, pojedu tam pro 2 baliky. | To je ale polotučné. To není mlíko, to je sračka bílá voda.
edit: :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Kupuju plnotučný Pilos v Lidlu (14,90Kč) a nebo Lakto plnotučné v Bille za 14,90Kč. Je na toto potřeba akce? Já si myslím, že není :-) |
skoro za tuhle cenu uz si beru v mlekomatu
co mas proti nizkotucnemu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|