Pokročilý trénink - rady

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pokročilý trénink - rady  Úvodní stránka -> Trénink -> Pokročilý trénink - rady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenda66

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 1:37 pm    Předmět: Pokročilý trénink - rady Odpovědět s citátem

Ahojte dojíždím takovou modifikaci pokročilého objemového tréninku od freie de o to, že první tři dny jedu podle rozpis a pak je den volna a v pátek celé tělo, aby byla každá partie 2x do týdne. Už ho jedu dost dlouho a od června bych chtěl něco nového posilovna 4x týdně buď Po,Út,Čt,Pá nebo jak teďka Po,Út,St a pátek celé tělo. Neznáte nějaký program, který by tohle splňoval a zároveň byl aspoň tak náročný jak tento trénink ? Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 3:44 pm    Předmět: Re: Pokročilý trénink - rady Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:
Ahojte dojíždím takovou modifikaci pokročilého objemového tréninku od freie de o to, že první tři dny jedu podle rozpis a pak je den volna a v pátek celé tělo, aby byla každá partie 2x do týdne. Už ho jedu dost dlouho a od června bych chtěl něco nového posilovna 4x týdně buď Po,Út,Čt,Pá nebo jak teďka Po,Út,St a pátek celé tělo. Neznáte nějaký program, který by tohle splňoval a zároveň byl aspoň tak náročný jak tento trénink ? Děkuji

zkus od freimena tezko lehky split
nebo beara od cizopasnika
nebo tohle http://kulturistika.ronnie.cz/c-14760-vysokofrekvencni-trenink-ii-hledani-optimalni-frekvence.html
narocnost si delas pomoci tri hodnot:
hmotnosti na cince
opakovani
dobou prestavky mezi seriemi
(pripadne jeste delkou jednotilych opakovani)
Jenda66

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

těžko lehký mám zasebou a o bearovi jsem něco načetl ale asik by me nebavil bohužel (pro mě)
a nehraje tam roli faktor počtu serií na určitou partii ?
každopádně děkuji
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:
těžko lehký mám zasebou a o bearovi jsem něco načetl ale asik by me nebavil bohužel (pro mě)
a nehraje tam roli faktor počtu serií na určitou partii ?
každopádně děkuji

co treba korte?
GVT?
HST
TBT?

vysokofrekvencni treningy?

ano, i pocet serii muze byt faktorem, ale pokud ti nestaci cca 1é serii, tak je patrne nejedes bud s dost velkou vahou, nebo ne dost opakovani a nebo mas dlouhe pauzy
Jenda66

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

korte mám taky zasebou uvidím něco už s tím co si mě poskytl ukuchtím díky moc :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: