| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr.dedk
|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:12 pm Předmět: nesouměrnost |
|
|
Nějaká rada na nesouměrnost..
uplně mě to deptá :D
u trapéz, břišáků a u nohou je to poznat na první pohled. A o rukou ani nemluvím.
u koz to na první pohled vidět neni ale na druhý už ano.
Normálně bych si odpověděl že se moc zkoumám ale občas mě to fakt štve..
Cvičit více izolovaných cviků a nebo jednoručky a víckrát tu stranu která zaostává ?? zase ale jak u prsou .. apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Ak su to objemove nerovnosti, teda napriklad, ze jedna ruka je o trocha "vacsia" ako druha alebo to iste na prsiach atd., tak to sa casom vyrovna samo. Asi kazdy zaciatocnik ma nerovnosti, ja som ich mal tiez a vyrovnalo sa po roku-dvoch uplne rovnomerne.
Ak myslis nerovnosti tvarove, napr. jeden trapez alebo prso maju iny tvar ako druhe tak s tym neurobis nic nech sa snazis akokolvek. To je vec genetiky a tu neodrbes
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út květen 21, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Keď už tu vidím takúto tému... ja mám podobný problém, ale trochu divnejší. Mám jedno prso umiestnené o dosť vyššie ako druhé  Pribral som cca 20kg a výsledok je ten že teraz mám iné už aj ramená. Ale keďže ma zvykne bolieť chrbát tak tipujem že to bude skoliózou.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:22 am Předmět: |
|
|
tak pokud víš že máš skoliózu, tak v první řadě se zaměřit na její odstranění a až pak nabírat na sebe maso.. to je jasný, že nebudeš nabírat rovnoměrně _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
musis tedka zacit onanovat levou rukou a jet zhruba Tvuj vek - ? (kdy jsi zacal) :P .. se to srovna ..
-----
[giggles]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.dedk
|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpovědi .. Začal jsem v 15 teď je mi 16.. cvičím 9 měsíců. Vím co že při mém věku si představíte kluka v růžovím triku s 50kg co tam chodí aby to mohl všude řikat.
Mám 68Kg 174cm...
Fotku žádnou nemám ,přece jen cvičím krátkou dobu.. Ale rozhodně děkuji. :-))
BTW: A mám po čase až mi levá dožene pravou začít honit oběma?? aby mi to zas neuteklo .. ;D
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st květen 22, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
na to honění pozor, při tom ztrácíš dost bílkovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.dedk
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
Řeknu přítelkyni, že jsem jí našel skvělí nápoj s hodně bílkovinami .. :3 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
Btw já sem bejval taky dost asymetrickej a ani časem se mi to nesrovnalo, ale můžu říct, že dost zlepšilo, ta pravá strana je u mě prostě slabší, poradim ti jenom, že nemá smysl se zabejvat tim jestli cvičit jednoručky místo velký tyče a podobně, prostě časem to bude mizet..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |