Dnes super trenink s Big Johnem Šleisem a Lukim. I když byl Honza ještě rozbitej ze strongmanů z Aše, předvedl nám krásnej 210 kg raw benč! Lukáš OR dřep v bandážích 185 kg při TH 74 kg. Nu a já jsem benčoval v dresu. Konečně se to začíná někam ubírat.:-)
Takže tak:
Benč
20 x 20 kg
20 x 60 kg
8 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 130 kg
Dres
Board 15 cm
3 x 170 kg
3 x 190 kg
3 x 210 kg
Board 13 cm
3 x 220 kg OR
1 x 235 kg Big OR
Trénink se specializací na dotlak made by Jára Šruc přináší svoje ovoce. 220 kg přesně před měsícem na 18 cm horko těžko 1 opáčko sám + 2 s dopomocí, dnes trojka na 13 cm bez problémů. 235 kg už balík v rukách, ale locknuto do napnutých loktů a ještě mě to nechal Johny pěkně podržet. Maximální spokojenost!
Biceps s VČ
20 x 20 kg
10 x 40 kg
10 x 50 kg
8 x 60 kg 2 opáčka cheating
6 x 70 kg cheating
3 x 80 kg cheating
Na bicepsu jde síla nahoru snad nejvíc. Popravdě jsem ho taky dlouho flákal. Ale i tak, trénink od tréninku to jde nahoru až se divím. Ještě před měsícem mírnej cheating už při 6 opáčku s 50 kg. 70 nebo 80 kg bylo nemyslitelný. Dnes ještě se 70 kg nic drastickýho, každý opáčko jsem vydržel pomalu spouštět, cca 3-4 vteřiny.
Biceps Scottovka stroj
10 x 10 x 25 kg
Brutus pumping, pauzičky jen co odjel sparing.
Břicho 1 cvik 4 série
Jinak fakt nechápu jestli tak dobře reaguju na vysokej příjem bílkovin, nebo ten kreatin fakt tak šlape. Jak protein tak kreoš beru jen 15 dní a ani se mi nechce věřit tomu, že by nějakej legální prostředek tak fungoval. Každopádně už to začíná být i vidět, po měsíci provedu nějaký měření. Váha už teď skoro 2,5 kg nahoře. Aktuálně 112,6 kg po ránu.
Nechce se ti ten bical s VC , treba s 70kg natocit ?
Ja jsem si vcera nalozil a cheatoval 60kg, jenze by me zajimalo co vlastne je cheating, nebo spise co jeste neni, a co uz je...
Ze bych mel nejaky priklad )
Nechce se ti ten bical s VC , treba s 70kg natocit ?
Ja jsem si vcera nalozil a cheatoval 60kg, jenze by me zajimalo co vlastne je cheating, nebo spise co jeste neni, a co uz je...
Ze bych mel nejaky priklad )
Dnes squat day lehce + doplnky záda a ramena. Byl jsem na tréninku úplně sám, takže jsem rád že jsem se dokopal k tomu všemu. Jinak od včera jsem v depresi. Mám panickou hrůzu z klíšťat, snad 10 let jsem žádný nechyt a včera jsem měl jedno přicuclý v pupíku. Nejspíš to dotáhl pes, protože v přírodě jsem nebyl ani nepamatuju. Jsem úplně psychicky v prdeli z toho, když vidím ty statistiky nakažených klíšťat. Snad to bude ok. Teď z toho měsíc nebudu spát.
Dřep
10 x 60 kg
10 x 90 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 150 kg
3 x 160 kg
3 x 170 kg
Až na protestující kolena při rozcvičování dobrý. Asi půl hodiny jsem se snažil rozhýbat s koštětem, pak si to nějak sedlo. Na 170 lehce bandy.
Přítahy na vysoké lavici s VČ
10 x 50 kg
10 x 70 kg
10 x 80 kg
9 x 90 kg
6 x 100 kg
Shyby s bandem
100 opáček
Začal jsem po 10 op. v sérii s green bandem, to jsem zmáknul asi 4 krát, pak jsem dal blue band a další dvě série po 10 a pak už to šlo dolů. V poslední sérii už jen 4 kousky.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mladej udělal maturitu, takže dnes opět sám. Odůvodnění si každej můžete domyslet.
Pull day + mini dřep a ramena
I když budou na programu dne jako hlavní pozvedy, budu lehké dřepy jezdit vždy jako první. Krásně se při nich rozhýbu a prohřeju záda.
Dřep
2 x 10 x 20 kg
2 x 5 x 60 kg
5 x 3 x 90 kg
MT
2 x 3 x 60 kg
2 x 3 x 90 kg
2 x 3 x 110 kg
2 x 3 x 130 kg
2 x 3 x 150 kg
2 x 3 x 170 kg
Tlaky v sedě bez opory zad
20 x 20 kg
10 x 40 kg
5 x 6 x 60 kg
Nechtělo se mi chodit nahoru a dole jsem neměl polohovatelnou lavičku, tak jsem si to dal na benčovce.
Jinak jsme se dnes domluvili s Dejvem, trenérem a managerem jeho teamu atletů, že kromě atletů bude podporovat i jednoho mladého nadějného trojbojaře. S tím mladým a nadějným jsem to asi trochu přehnal no. Ode dneška jsem teda v Seky teamu.
Má to svoje pozitiva:-)
plus jsem dostal na zkoušku ještě N.O.čko, který prej ještě zesiluje účinky tohdle creoše. Dnes jsem dal první dávku rovnou před tréninkem a už tak dost silnej pumpovací efekt se např u ramen ještě tak znásobil, že to bylo až bolestivý. Nechápu! Brutus!
Dnes jen lehce bic+tris. Ani to nebudu rozepisovat,šel jsem převážně jen nezáživný kraviny na kladkach atd.
Podstatný z dnešního tréninku je to, že nevím co si mám myslet o tom NOčku. Nevím co do toho dávaj, ale pumping efekt je tak brutální, že jsem nebyl schopnej odjet ani triceps kladku jak jsem chtěl, protože to bylo fakt až bolestivý. Tvrdost až k prasknutí. Nechápu. Teď jsem si četl instrukce k dávkování a píšou tam dokonce tohle:
kód:
Pozor: Pokud užíváte HemaNOvol, zahřívejte se před trénikem pomalu na začátku vašeho cvičení. Spěch vyvolá rychlé proudění krve do svalu a může vytvořit bezprostřední otok a napnutí svalových vláken. Zahájit svůj první cvik několika sériemi s menší hmotností, aby se vaše svaly přizpůsobily. Zjištěno od testovacích subjektů.
Může mi nějakej odborník na výživu vysvětlit jak je tohle možný?
ve skutečnosti ho ta firma platí, a Tom tady rozjíždí viral marketing
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Tá tvrdosť je citeľná, to potvrdzujem aj bez hemavolu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru