| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Laczslo

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:11 am Předmět: Košile |
|
|
Má někdo zkušenost s nějakou značkou košil s dlouhým rukávem typ "slim fit" nebo nějaké jiné vypasované, které by byly na člověka co má přes hrudník cca. 130cm a v pase 90cm, vel. postavy 183 ?
Většina XXL je mi malá přes záda a v ramenou. Klasický střih vel. 46 mi padne, ale v pase bych pod ni mohl dat otep slámy, jak to mám v kalhotách nakrabacené. _________________ se SSSR na věčné časy a nikdy jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
nech si ušít košile na míru, stojí to o málo více, než koupené kvalitní košile, každý krejčí tě bude milovat, když tam přijdeš a necháš si ušít 5-10 ks _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
Mám.  Buď si necháš ušít, nebo si zajdeš do obchodu, kde mají verzi "fully fitted" a necháš si to upravit na míru. Já v poslední době kupuju košile tady http://www.tmlewin.cz/ a pak si je nechávám u švadleny vybrat v pase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Mám. Buď si necháš ušít, nebo si zajdeš do obchodu, kde mají verzi "fully fitted" a necháš si to upravit na míru. Já v poslední době kupuju košile tady http://www.tmlewin.cz/ a pak si je nechávám u švadleny vybrat v pase. |
K tomu se připojuju, taky nemám zrovna konfekční figuru, a TM Lewin mi vždy všechno upraví tak, aby to sedělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
... já se kvůli tomu celkem naučila šít :) ...
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
Buď na míru, nebo nějakou britskou klasiku typu zmiňovaný Levine, nebo Charles Tyrwhitt a doupravit u krejčího. Jen to bude asi chtít zkoušet, u které značky nejlíp sedí poměr krk/záda/dostupné délky rukávů. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Nech si ušít na míru u http://www.lepremier.cz/
Je to za +- stejnou cenu jako kolekce u Blažka apod., ale ta na míru ti bude 100% sedět  a můžeš si vybrat asi z desítek látek a vzorů.
A narozdíl od Lewina, kterej šije někde v Čině podpoříte domácí podnikatele.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Z košilema nemám problém. V Obchodním centru Olympie si v jednom obchodě s oblečením skoro pokaždé vyberu. Mívají tam celkem velký výběr košil XXXL. Ale jsou většinou všechny s krátkým rukávem. Akorát si je nechávám o něco zkrátit protože je nosím přes gatě a vypadám v nich jako v noční košili. Ale chápu, že pokud sháníš nějakou značkovou košili třeba do obleku tak to může být problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Z košilema nemám problém. V Obchodním centru Olympie si v jednom obchodě s oblečením skoro pokaždé vyberu. Mívají tam celkem velký výběr košil XXXL. Ale jsou většinou všechny s krátkým rukávem. Akorát si je nechávám o něco zkrátit protože je nosím přes gatě a vypadám v nich jako v noční košili. Ale chápu, že pokud sháníš nějakou značkovou košili třeba do obleku tak to může být problém. |
Košile s krátkým rukávem je faux pas, pokud nepracujete v McDonalds.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | prochm napsal: | | Z košilema nemám problém. V Obchodním centru Olympie si v jednom obchodě s oblečením skoro pokaždé vyberu. Mívají tam celkem velký výběr košil XXXL. Ale jsou většinou všechny s krátkým rukávem. Akorát si je nechávám o něco zkrátit protože je nosím přes gatě a vypadám v nich jako v noční košili. Ale chápu, že pokud sháníš nějakou značkovou košili třeba do obleku tak to může být problém. |
Košile s krátkým rukávem je faux pas, pokud nepracujete v McDonalds. |
To je věc názoru. Já si to nemyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
mozna i do tramvaje by byla ok _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Já krátký rukáv nosím v létě do saka, pokud jistě vím, že si ho nebudu muset sundat:o)
třeba když někde přednáším:o)
Jinak dlouhý rukáv a s košilema nemám problém ani teď ani když jsem měl 127 cm hrudník a 83 cm pas.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat to je jasné . Kdo určuje co se nosí nebo ne? Nepsaná módní konvence. To jsi mě vážně rozesmál. Chodím v tom v čem se cítím dobře a na nějaké rádoby pravidla, která někdo vymyslel kašlu. Je to prostě můj styl a neřídím se tím co kdo určí, nebo jakou kdo zrovna vymyslel módu. Jinak jsi další hloupá ovce ve stádě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |