Mela bys poradne zapracovat na technice. Je pekny, ze do toho jdes tvrde, to se u zenskych moc nevidi. Zada, ale diky tve technice dostavaji poradny kapky.
Je to zvlastni, ale vsiml jsem si, ze u holek u nas (v CR) je spatna technika pri mrtvole opravdu hodne casta. Neni mi jasny cim je to, protoze u kluku je to % ktere taha slusnou technikou nekolikanasobne vyssi.
Mozna je to tim, ze kluky s mizernou technikou uz problemy se zady z treninku vyradily nebo je prinutily ke zlepseni techniky.
No, technika opravdu není skvělá, ale bylo ještě hůř. Ale dělám fyziotrapii a jsem kontrolovaná ostatními z oboru celkem často. A musím říct, že dokud jsem nezačala pořádně cvičit MT, záda mě bolely, teď už ne. Teď musím i MT s váhama, připravuju se na strongwoman, novou přípravu začneme zase zlehka a v dresech.
7. stabilita na gymnastické míči
4x
------------------------------------------------
- s mrtvým tahem jsem spokojená, jde to nahoru
- kdyby tak šel bench, tak je to dokonalý :)
2. Benchpress
1x5x20kg
1x5x25kg
1x5x30kg
1x5x35kg
1x4x40kg - s rezervou!
3. Tlaky na šikmé lavičce s JČ
3x10x12kg
4. Upažování
3x12x4kg
5. Triceps kladka
3x12
--------------------------------------------------
- bench byl hned lepší, když mě Jirka pořádně zlomil do mostu :D chce to ale více strečinku, co jsem skončila s kickboxem, tak už to úspěšně rok
trochu flákám.
1. Dřep
1x5x20kg
1x5x25kg
1x5x30kg
1x5x35kg
1x3x40kg
1x3x45kg
1x1x50kg
3x3x55kg OR! - a lehčí než minule, žádný křeče, žádný tuhnutí nohou, a předpokládám, že po dnešku ani svalovka nebude konečně :D
2. benchpress
1x5x20kg
1x5x25kg
1x5x30kg
1x3x35kg
1x1x40kg
1x1x42,5kg
2x1x45kg
-------------------------------
- toť vše, bohužel toho mám hodně do školy...
- lámání do mostu pokračovalo, ale ne že by mi to šlo...
1. Mrtvý tah
1x5x50kg
1x5x60kg
1x4x70kg
1x3x80kg
1x2x90kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg --> mrtvola se konala 5. den po těžkých sériích mrtvoly, takže dobrý! :)
No,jak tak na to koukám,ty taky neumíš moc odpočívat,viď?
Tohle je slabej odvar co dřív! :D Ale předtím to šlo do pekel: tréninky kickboxu, boxu, florbalu, zdravotního TV, běhání 10km 1-2x k tomu posilovna - během jednoto týdne ...to nešlo dlouhodobě moc dobře.
Pak jsem tedy zvolnila, ale občas mám záchvat, že mi přijde, že se flákám. Vím však už, že méně je více...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru