|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Eaglefitness napsal: | | Baro, hlavnim cilem tech videi od pana Matese je zviditelnit sam sebe, nikoliv posilovnu. Neni to zas zadna sportovni hvezda, proc by mel lepsi podminky nez obycejny navstevnik fitka? aby dostat vyhodu musi clovek prokazat svoje uspechy nejenom v posilovne ale i na soutezich, coz panu Matesovi prozatim chybi. |
I když mám na marketing jiný názor než ty,tak v tomhle musím souhlasit.Martina znám celkem dobře,takže si rád poslechnu jeho názor a můžeme diskutovat,ale v tomto bodě souhlasím.Ta videa měla být pro jeho potřeby do logu a ani já jsem v nich neviděl (a ani jsem nehledal) jakoukoliv reklamu žádné další osobě či instituci.Co jste spolu měli nebo neměli za střety,neshody-nevím,ale vím,že o magnezku jsi mi říkal taky.Neznám druhou verzi,Martin není z těch co by žalovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:22 pm Předmět: |
|
|
Spíš jako někdo, kdo závodí, mluví o posilovně a lidi o něm vědí, čekal vstup zadarmo, což je ve světě normální, stejně jako zviditelnění sama sebe pomocí videa např na youtube.
Ale těším se, co Mates napíše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Eaglefitness
|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
guruhonzo, kdyz clovek chce dostat vyhodu musi byt zajimavy pro oboustranne vyhodnou spolupraci, coz pak uz je jedno je to zavodnik, medialni hvezda nebo nekdo jiny. Cim vic ten clovek je znamy, tim min usili z jeho strany je potreba, staci treba udelat pouze jednu fotku a je to. V danem pripade p. Mates je pro me obycejnym cvicencem a zadnou zajimavost nepredstavuje ani on ani jeho videa, a podle poctu zhlednuti na Youtube je videt ze to nezajima skoro nikoho.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Spíš jako někdo, kdo závodí, mluví o posilovně a lidi o něm vědí, čekal vstup zadarmo, což je ve světě normální, stejně jako zviditelnění sama sebe pomocí videa např na youtube.
Ale těším se, co Mates napíše. |
kdyby mel do fitka vstup zdarma kazdy, kdo vyleze na prkna, priznejme si , ze u Matese to spis byla ostuda nez nejaky pocin, tak ti provozovatele nevydelaji ani korunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 12:18 am Předmět: |
|
|
| Eaglefitness napsal: | | Baro, hlavnim cilem tech videi od pana Matese je zviditelnit sam sebe, nikoliv posilovnu. Neni to zas zadna sportovni hvezda, proc by mel lepsi podminky nez obycejny navstevnik fitka? aby dostat vyhodu musi clovek prokazat svoje uspechy nejenom v posilovne ale i na soutezich, coz panu Matesovi prozatim chybi. |
jde vidět , že byste se mněl nad sebou zamylset , a napíši proč,
Snažíte se tady o to aby ste byl očištěn od ( nepravdy mnou napsanou ) bohužel ,
už tedka jasně vidím jak mi tu zase do fora lžete , proto jsem se rozhodl .
když tedka jsem dorazil domu že postu prubeh středy 14teho !!! a nejen te středy .
Nenechám na sebe hazet spínu od vás který tady nejen lžete lidem ale lžete lidem i na svojem oficialním webu a to klidně tady rozetřu a myslím že o toto tu asi nikdo pak nebude stát , vytahla se tu špína a jde vídět že se sype na mně !!! tak ok !! tak tedka uvidíme jak to doopravdy bylo !!
a ještě doplním poděkujte sám sobě že do toho budou zapleteny další osoby který díky vám asi za takovou publicitu nestojí . Tak pak jim to mužete vysvětlovat no spiše zase lhat ( jak tak vidím co bylo mezi námi toho 14teho !! )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
Takže pro vyjasnění .
Ve středu si jdu jako klasicky do fitka . U vchodu na dveřích visí cedule ve čt. zavřeno ( popřípadě zkracena prac. doba přesně nevím . ) Od čt tohoto data zákaz používaní magnezia . smí se jen používat tekuty nebo kulička ( kostka ?? )
Vejdu dovnitř slušne pozdravím dobrý den a kráčím si dál do šaten kde si nachystam věci na trenink atd...
Jdu se rozehřát a rozcvičit .
V pruběhu rozcvičení jsem se šel zeptat jak to je stím magneziem . bylo mi řečeno že bude možne používat jen tekuty .
Tak jsem šel cvičit . Cvičím a vždy si už v prubehu cvičení připravuji činku nebo cokoliv na dalsí cvik, zduvodu abych to mněl nachystano , asi jak to dělá většína , pauzy mezi seriemi jsou kratke takže vždy po troškach , v tu dobu jsem byl ve fitku sam . v polovině treninku kde jsem začal jet bench na uzko na lavici kde přišli lidi do posilovny cca 2-3 . Jak jsem se rozehříval na benchi tak jsem si hnedka nachystal ez na francouzak . A tedka to začalo .
Přišel ke mně pán ??? ( majitel ) a řekl mi jestli jedu s eztkou . řekl jsem ano zachvili sní pojedu , jen dojedu tlaky hnedka si ji vemu a jedu , Na to nereagoval a chtěl abych uklidil cinku a udelal poradek . 5íkal jsem prosim vás zachvili tam jedu takže ji mam nachystanou . vysvětlil jsem že si vše chystam dopředu a nechci se pak zdrzovat . Odešel ja udělal cca 1-2 serie na zahřatí , Přišel znovu abych okamžite uklidil po sobe činku že tady že tady dělam nepořadek . řekl jsem nepočka to cca 5-8 min jen docvičim . A poprosil jsem ho at mně necha že chci cvičit . bohužel ne na rackovi na podiu jsem si nachal osu naloženou abych cca za 15 min na ni mohl dojet trenink . racek + podium . bylo mi už jasně naznačeno že to tady trpet nebude a že si to mam okamžitě vše uklidit . 6e tu nechavam jen bordel . V tu ranu se mně to dotklo ( ve fitku cca 2-3 lidi ) řekl jsem šlo by to vyřešit až po treninku , bohužel ne odpověd . že tu všude dělam bordel lidi si stěžují atd . Zeptal jsem se kdy odpověd že jsem nechal v sobotu rozhozeny 35 kg jednoručky na zemi že mně viděl , uklízečka + trenerka jak jsem snima hodil a řekl ( doslova ) to už je těžký na to seru ) nato jsem trošku zapřemýšlel a řekl jsem si vždyt ja s 35kg jednoručkama nejezdím , divne
Přesně jsem nevěděl co jsem v sob, jel ale myslim tlaky a tam používam 50 + takže asi ne . jasně jsem argumentoval že to není pravda a že mi neříka pravdu smál se mi do očí a řekl že mně viděl , jasně už jsem řekl že to není pravda s 35 kg jednoručkama nejezdim . Spor pokračoval dale, bylo mi řečeno že mám okamžitě uklidit po sebě věci ktere mam nachystany na cvičení . řekl jsem proč chci cvičit at mi da laskavě pokoj , Podotknu všude byly rozvaleny činka ny zemi u stojanu leželi cca 10 -15 kg, jednoručky , u racku byly rozvaleny lehky kotouče ( 5-15 kg ) Hnedka vedle něho byla naložena velka činka c 50 kg na šikme , Tak jsem argumentoval , pokud checete drbat mně zato že nedělam pořadek bylo by dobre taky se podívat na ostatní ja nemimin po nikom sundavat kotouče a vše davat na spravne místo . Bohužel spor se vyosřil . Pokračoval že dělam ti jen bordel atdd .. že si mám okamžitě na podiu uklidit naloženou osu ře tam chcou cvičit lidi . Jsem se tam podival nikdo tam nebyl ( pořad ve fitku 2-3) lidi , dva klici kteři cvičili u zrcadel s jednoručky a pak jeden co začal trenink a cvičil abs , tak mi to přišlo divne , durazně mi bylo řečeno že si to mám uklidit , Došla mně trpelivost slušne jsem se zeptal a poprosil kluky jestli někdo chce jen na podiu , všichni odpovědelí že ne !!! tak jsem se zeptal proč mi lže tady do očí a už to nebylo poprve . Pře pokračovala ... mně došla trpělivost trenink v prdeli ... nervy na pochodu ... Došlo z moji stranky na jasne argumenty na ktere se jen blbe smal . Takže jsem ukončil cvičení na tlacich a chtěl jsem jit na ez, Bohužel napětí se stupnovalo a jasně mně bylo řečeno že ja budu poslouchat a jinak pujdu ven ( jasně řečeno že on je pán majitel a on bude rozhodovat )) nato jsem hnedka odpověděl co si o sobe myslite že ja necham po sobě takhle srat hnuj , nejsem z těch lidi co si na sebe nechaj kadit přímo na hlavu takže jsem řekl že to nema smysl že končím . ( člověk který mi lže přimo do očí před ostatnima lidma a vymyšlí si myslísi o sobě buh vi co ... ) takže jsem řekl končím a že dojedu trenink zastavim se nahorě a srovname to . Bohužel ne tato osoba stala a doslova mi nařizovala že to mam a to uklidit , to fakt už bylo moc jesně jsem řekl končim tedka hnedka , souhlasil ale ja odpověděl díky tomuže se ste mně nenechal dneska cvičit a v utery jsem nebyl tak že jsem tady byl naposledy před 2 dny . Souhlasil , Pak jsem šel uklidit ezku, na podium osu , ( tato osba nade mnou doslova stala a kontrolovale kde co dávam ) doslova trpane a potupa zeptal jsem se neni to už trošku moc a trošku trapne . Sebral jsem si věci dopil jsem si a uklidil svoje věci a šel nahoru k recepci , kde mi na bar položil 500 kč a ja řekl to nějeka nesedí a bylo mi řečeno že mám placeno měsíčne ne vstupy , odpovědel jsem jestli umí počitat ale asi zbytečně . Tak jsem se zbalil a s odpovědí jdi do ... jsem odešl . tak nějak probíhal slavný den .
Popřípadě nějakych drobností a nejasností klidně doplním vše nebudu rozepisovat do podrobna , protože to bylo fakt pod morální uroven a chování .
za tu chvíli jsem uslyšel tolik lží že jsem si šel dojet trenink vedle do fitka . a pak šel domu .
Tak a tedka rád odpovím na další leží od prej ( pana majitele )
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Takže pro vyjasnění .
Ve středu si jdu jako klasicky do fitka . U vchodu na dveřích visí cedule ve čt. zavřeno ( popřípadě zkracena prac. doba přesně nevím . ) Od čt tohoto data zákaz používaní magnezia . smí se jen používat tekuty nebo kulička ( kostka ?? )
Vejdu dovnitř slušne pozdravím dobrý den a kráčím si dál do šaten kde si nachystam věci na trenink atd...
Jdu se rozehřát a rozcvičit .
V pruběhu rozcvičení jsem se šel zeptat jak to je stím magneziem . bylo mi řečeno že bude možne používat jen tekuty .
Tak jsem šel cvičit . Cvičím a vždy si už v prubehu cvičení připravuji činku nebo cokoliv na dalsí cvik, zduvodu abych to mněl nachystano , asi jak to dělá většína , pauzy mezi seriemi jsou kratke takže vždy po troškach , v tu dobu jsem byl ve fitku sam . v polovině treninku kde jsem začal jet bench na uzko na lavici kde přišli lidi do posilovny cca 2-3 . Jak jsem se rozehříval na benchi tak jsem si hnedka nachystal ez na francouzak . A tedka to začalo .
Přišel ke mně pán ??? ( majitel ) a řekl mi jestli jedu s eztkou . řekl jsem ano zachvili sní pojedu , jen dojedu tlaky hnedka si ji vemu a jedu , Na to nereagoval a chtěl abych uklidil cinku a udelal poradek . 5íkal jsem prosim vás zachvili tam jedu takže ji mam nachystanou . vysvětlil jsem že si vše chystam dopředu a nechci se pak zdrzovat . Odešel ja udělal cca 1-2 serie na zahřatí , Přišel znovu abych okamžite uklidil po sobe činku že tady že tady dělam nepořadek . řekl jsem nepočka to cca 5-8 min jen docvičim . A poprosil jsem ho at mně necha že chci cvičit . bohužel ne na rackovi na podiu jsem si nachal osu naloženou abych cca za 15 min na ni mohl dojet trenink . racek + podium . bylo mi už jasně naznačeno že to tady trpet nebude a že si to mam okamžitě vše uklidit . 6e tu nechavam jen bordel . V tu ranu se mně to dotklo ( ve fitku cca 2-3 lidi ) řekl jsem šlo by to vyřešit až po treninku , bohužel ne odpověd . že tu všude dělam bordel lidi si stěžují atd . Zeptal jsem se kdy odpověd že jsem nechal v sobotu rozhozeny 35 kg jednoručky na zemi že mně viděl , uklízečka + trenerka jak jsem snima hodil a řekl ( doslova ) to už je těžký na to seru ) nato jsem trošku zapřemýšlel a řekl jsem si vždyt ja s 35kg jednoručkama nejezdím , divne
Přesně jsem nevěděl co jsem v sob, jel ale myslim tlaky a tam používam 50 + takže asi ne . jasně jsem argumentoval že to není pravda a že mi neříka pravdu smál se mi do očí a řekl že mně viděl , jasně už jsem řekl že to není pravda s 35 kg jednoručkama nejezdim . Spor pokračoval dale, bylo mi řečeno že mám okamžitě uklidit po sebě věci ktere mam nachystany na cvičení . řekl jsem proč chci cvičit at mi da laskavě pokoj , Podotknu všude byly rozvaleny činka ny zemi u stojanu leželi cca 10 -15 kg, jednoručky , u racku byly rozvaleny lehky kotouče ( 5-15 kg ) Hnedka vedle něho byla naložena velka činka c 50 kg na šikme , Tak jsem argumentoval , pokud checete drbat mně zato že nedělam pořadek bylo by dobre taky se podívat na ostatní ja nemimin po nikom sundavat kotouče a vše davat na spravne místo . Bohužel spor se vyosřil . Pokračoval že dělam ti jen bordel atdd .. že si mám okamžitě na podiu uklidit naloženou osu ře tam chcou cvičit lidi . Jsem se tam podival nikdo tam nebyl ( pořad ve fitku 2-3) lidi , dva klici kteři cvičili u zrcadel s jednoručky a pak jeden co začal trenink a cvičil abs , tak mi to přišlo divne , durazně mi bylo řečeno že si to mám uklidit , Došla mně trpelivost slušne jsem se zeptal a poprosil kluky jestli někdo chce jen na podiu , všichni odpovědelí že ne !!! tak jsem se zeptal proč mi lže tady do očí a už to nebylo poprve . Pře pokračovala ... mně došla trpělivost trenink v prdeli ... nervy na pochodu ... Došlo z moji stranky na jasne argumenty na ktere se jen blbe smal . Takže jsem ukončil cvičení na tlacich a chtěl jsem jit na ez, Bohužel napětí se stupnovalo a jasně mně bylo řečeno že ja budu poslouchat a jinak pujdu ven ( jasně řečeno že on je pán majitel a on bude rozhodovat )) nato jsem hnedka odpověděl co si o sobe myslite že ja necham po sobě takhle srat hnuj , nejsem z těch lidi co si na sebe nechaj kadit přímo na hlavu takže jsem řekl že to nema smysl že končím . ( člověk který mi lže přimo do očí před ostatnima lidma a vymyšlí si myslísi o sobě buh vi co ... ) takže jsem řekl končím a že dojedu trenink zastavim se nahorě a srovname to . Bohužel ne tato osoba stala a doslova mi nařizovala že to mam a to uklidit , to fakt už bylo moc jesně jsem řekl končim tedka hnedka , souhlasil ale ja odpověděl díky tomuže se ste mně nenechal dneska cvičit a v utery jsem nebyl tak že jsem tady byl naposledy před 2 dny . Souhlasil , Pak jsem šel uklidit ezku, na podium osu , ( tato osba nade mnou doslova stala a kontrolovale kde co dávam ) doslova trpane a potupa zeptal jsem se neni to už trošku moc a trošku trapne . Sebral jsem si věci dopil jsem si a uklidil svoje věci a šel nahoru k recepci , kde mi na bar položil 500 kč a ja řekl to nějeka nesedí a bylo mi řečeno že mám placeno měsíčne ne vstupy , odpovědel jsem jestli umí počitat ale asi zbytečně . Tak jsem se zbalil a s odpovědí jdi do ... jsem odešl . tak nějak probíhal slavný den .
Popřípadě nějakych drobností a nejasností klidně doplním vše nebudu rozepisovat do podrobna , protože to bylo fakt pod morální uroven a chování .
za tu chvíli jsem uslyšel tolik lží že jsem si šel dojet trenink vedle do fitka . a pak šel domu .
Tak a tedka rád odpovím na další leží od prej ( pana majitele ) |
jo tomu věřím ,takovýhle věci dokážou znechutit ,nejhorší jsou lidi kteří za tebou lezou kvuli ručníku ,botám ,pitím atd místo toho aby radši lidem radili se cvičením _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Čekal jsem něco víc, než příběh do "hlouposti v posilovně" s "majitel mě štve a vytváří s posilky zámek z porcelánu" ... možná nějakou senzaci, která vyvolá pořádnej flame. No škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
Bylo mi docela jedno Mates co napises, minimalne tady na foru si pro hodne lidi inspirace a uz hodne lidem si tady hodne pomohl a poradil, takze jen tak dale
A k tomu pribehu, na to jak se mi Eagle Fitness jevi v ocich, na to jak je vybaveno apod. tak vubec nechapu tyhle trapne "zakazy". Pochopil bych takove zakazy v nejakem snobskem fitku a ne v takhle vybavenem, prece jen ta vybava tam neni pro bohate panicky, ale spis pro lidi co to opravdu vyuzijou a ty si byl jeden z nich. To, ze ti dali zakaz je jejich rozhodnuti a dobre jim tak, podle me nebudes posledni, kdo ten zakaz dostal. Vsak fitek je na vyber dost, ty budes mit stale kde cvicit a spatna reputace se v dobe internetu rychle roznese, takze dobre jim tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:32 am Předmět: Re: vazeni navstevniky fora, pozor! |
|
|
| Eaglefitness napsal: | | Pane Matese, je to hodne smutny ze tady pisete takove nesmysly. Aby vsechno bylo jasny pro navstevniky fora a aby konecne udelat tady poradek si dovolim napsat nasledujici. nikdo po panu matesovi nechtel zadne penize za nataceni videi, na internetu uz je spousta podobnych videi a foto z naseho fitka od jinych spokojenych zakazniku a zavodniku a je to vsechno zdarma. realni pricinou proc pan mates uz nebude vitan v Eagle fitness je bohuzel dlouhodobe prokazane nedodrzovani provozniho radu fitnesscentra a to i po nekolika opakovanych pripominkach (neuklizeni nacini a zavazi na stojany, nepouzivani hygienickych prostredku, arogantni chovani s obsluhou fitnescentra a pod). coz je naprosto opacne u kazdeho sebevedomeho a slusneho cvicence. Nase fitko je tvoreno pro spoustu lidi ruzneho veku, fyzickych schopnosti a povolani, chceme vyjit vstric kazdemu ale urcite se branime tomu aby nekdo z toho vytvarel prasarnu ala "garage gym" jen pro sebe bez ohledu na ostatni navstevniky. panu matesovi muzu poprat hodne uspechu a at se vam dobre cvici v nove posilovne. Dekuji za pozornost! ilja Yefimchyk, majitel Eagle fitness. |
Ano je smutný že to tady pišu ,a taky se mně při tom obrací žaludek . ale hnuj si kidat od vás na hlavu už nenechám .
tady jsou odpovědi na vaše lži ---
nekolika opakovanych pripominkach (neuklizeni nacini a zavazi na stojany, --- tady jsem už v předešlem postu jasně napsal a vysvětlil jak lžete mněl byste se radší podívat kolem sebe než někoho začnete deptat jestli je uklizeno po ostatních !!! jasně jsem vám v ten dem ukazal , takže děkuji za argument .
nepouzivani hygienickych prostredku to by chtělo trošku rozvest co je u vas hygienicky prostředek . ?? myslite to jak ste nařizoval uklízečkam aby vše bylo vše leskle a vše čiste , ano souhlasim čiste ano aly aby to přejiždela mastnyma ( myslím tim chemii ) a vše pak klouzalo nebylo možno ani zamostit ( toto mněli problem silovkaři , odjeli na kožence ) chytl ste tyč a po několika opakováni ste mněl ucho o 15 cm jinde , bylo vám to několikrat naznačeno že to není ok , při těch vahach co se tam zveda .
zajimalo by mne co je u vs hygienicke prostředky , sorry savo sebou nenosim, chodil jsem do fitka ktere prej bylo postaveno pro silove typy a jine osoby ( asi jsem se zmylíl a rukavice si kvuli vás kupovat nebudu )
arogantni chovani s obsluhou fitnescentra tady to mně docela nadzvedlo , obsluha takže zase rozvedu myslíte sebe ?? pokud vím tak sme si vykali a prohodili jen par slov , takže noCom, dale slečna ktera se svama střidala jsem mněl jako za cvičitelku a pak sme spolu prohodili par slov a rekla mi že je fotografka , takže tady asi taky vedle .
Dale myslite uklizečky !!! ok tu starší jsem viděl jen sem tam večer , tu mladší pravidělně pak sem sní i dokonce mluvil a radil ji a vysvětloval par věci kolem jidla , treninku a vše kolem . takže zase nevím ocogo .
myslíte vaše trenery - tady se dotknu par lidi ale všech si nezkutečně vážím za to co dělaj .
A.R stím klukem jsem prohodil par slov parkrat sme se potkali a toho člověka si nezkutečně važim co děla za sport a z jakym odhodlaním . takže np
A.S asi hlavni trener s bohatou zkušenosti a znalosti , sme se zdravili par slov prohodili . takže np
M.G sorry neznam .
S.P . to same jak u A.S par krat sme se ve fitku potkali a prohodili par slov , nic vic . takže np.
R.Z . parkrat jsem ji ve fitku potkal ,neznam . np
F.S . tady se zastavim , toho kluka obdivuji ma vuli a chce to někde dotahnout dali sme se dohromady , stejny silovy typ , takže super kombinace na sparing , hdoně mi pomohl hecoval mne na treninku sam vi ze sme jeli nektere treninky na krev ktere kdysi ani neznal , zasvětil jsem ho trošku do taje vyživy suplementu a kultackeho treninku atddd... super kluk , ( filipe vydrž někam to dotahneš ) takže np .
Pak asi nějaci extreni ..... M.L . super kluk pokecali sme si obdiv.. np
L.B to same ma vuli a někde to dotahne np.
J.H soused od vedle super kluk , takže np.
...... neznam , asi trenerka co nedavno dodělala zkoušky , tady to nebudu rozebirat , Chtěl jsem ji pomoct a i nabídl že ji par věci vysvětlím nebyla ochotna , bohužel
o vice personalu nevim stačí napsat rad odpovím takže pokračuji lži od nějake osoby,
at řiji ufoni a martani že ..
další bod
a tedka at si každy uděla obrazek podle sebe čím to vš bylo zpusobeny čím se to spustilo atd ..
Pak navodu , že by někomu badilo že jsem radší propagoval firmu reflex ... a všem radši doporučoval reflex než firmu O..li..mp ( kdyby nevyraběli hnusy ) ano O...p se prodava v eaglu a je doporučovan , ale jsem zastance pokud někdo něco nabizi musí mít argumenty proč to tak je a proč to tak funguje a ne to že třeba 700 gm stoji jen cca 700 kč a stejně pak 40 = je cukr atd... tady to nebudu rozebirat smrdi to
dale jak ste napsal , dělal jsem vám krasnou reklamu protože lidi co sem tam na nějake video ači podobně moje věci kouknou tak se ptaj kde jak a co , takže reklama za darmo !!
tady podotknu nikdy jsem nechtěl osobně nic od pana ??? za nějakou pomc atd , spiše naopak jsem se o vše staral sam díky některým lidem ktří mi pomahaj . P.M , R.O. P.H a atd ,, mně pomahali abych vše zvladl a ukazal co ve mně je,
Další věc, mněl jsem cca za 8 tydnu si pro sebe natočit videa , z treninku z připravy a vše kolem , proto jsem začal točit jen pro sebe s pomoci par lidi , abych se naučil jak vystupovat před lidmi , neni to lehke a ani to neni sranda to lidi věci co už toto podstoupili , to jsem dělal proto abych se to naučil a nějak to vypadalo , ( doporučeno jednou pani ktera se na tom všem mněla podílet z TV )
Podotknu nikdy jsem nechěl ani korunu po panu majiteli zatož e tady budem něco točit, toto byla pro jeho ?, fitko reklama jako hrom ale asi si myslel něco opačneho ( nebudu radši rozebírat )
Další věc jak jsem začal do fitka chodit tak jsme se dohodli že dam 1000 kč měsíčne ( na ruku na černo ) protože proč bych mněl platit dalších 250 za platovou kartu ,
tady jsem doufak že časem se nějak domluvíme jinak a že ty vstupy budou trošku níž ale asi jsem se zmylil ,
Ja toho tolik že už ani se mi nechce psat, a rozebirat do podrobna další věci , ale pokud budu donucet budu se branit .
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
Arnold Strong -a nemyslíš,že i toto je důležitý? Teda pokud jsi ve fitku kde se protočí za den x lidí,tak to bez podobných pravidel nejde...Navíc tím přichází majitel i o zákázníky,protože většina lidí pujde radši tam,kde bude pořádek a čistota... a né se za prachy koupat na lavičce v cizým potu...
Jinak věřím,že to Matesa otrávilo,ale je fakt že já jsem zas otrávenej,když musím čekat až někdo za čtvrt hodiny pojede třeba s připravenou ezetkou,když ted jede z něčím jiným. Prostě já si myslím,že v takových fitkách,kde neni stejných tyčí a závaží dost pro všechny,je nesmysl si to připravovat a blokovat to dopředu....A spolehat na to,že je tam málo lidí a že to ted asi nikdo nechce je taky dost sobecký... dost lidí nově příchozích ,těžko oslovuje cvičence,který je tam jak doma s tím at mu přenechá svou naloženou činku a přenaloží mu tam jinou váhu....chce to myslet i na ostatní....
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
A v tak velkém fitku je jen jedna eZeta?
Mates, to tam maj jakože fakt kompletní sortiment Ol*mpu? :D:D:D:D tak to je úlet
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
| petthall napsal: | Arnold Strong -a nemyslíš,že i toto je důležitý? Teda pokud jsi ve fitku kde se protočí za den x lidí,tak to bez podobných pravidel nejde...Navíc tím přichází majitel i o zákázníky,protože většina lidí pujde radši tam,kde bude pořádek a čistota... a né se za prachy koupat na lavičce v cizým potu...
Jinak věřím,že to Matesa otrávilo,ale je fakt že já jsem zas otrávenej,když musím čekat až někdo za čtvrt hodiny pojede třeba s připravenou ezetkou,když ted jede z něčím jiným. Prostě já si myslím,že v takových fitkách,kde neni stejných tyčí a závaží dost pro všechny,je nesmysl si to připravovat a blokovat to dopředu....A spolehat na to,že je tam málo lidí a že to ted asi nikdo nechce je taky dost sobecký... dost lidí nově příchozích ,těžko oslovuje cvičence,který je tam jak doma s tím at mu přenechá svou naloženou činku a přenaloží mu tam jinou váhu....chce to myslet i na ostatní.... |
Vem si jak velký to fitko je a kolik tam chodí (resp. nechodí - viz videa) lidí. Pokud si roztaháš činky, ke kterým jsou tam alternativy a navíc žádný lidi, kteří by s tím chtěli jet, po odcvičení si to uklidíš, tak v čem vidíš problém? Jen nesmyslná buzerace majitele, který se snaží mít lesknoucí se fitko, aby nalákal víc šampónků? Good luck with that, nepodceňoval bych sílu negativní reklamy na internetu ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Já pořád nechápu proč bys měl mít levnější vstup? Kdo jsi? A on po tobě někdo ta videa chtěl?
...teda v Praze se dějou věci  ještě že sem z vesnice
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Já tedy neznám ani jednoho aktéra tohoto sporu a zmiňované fitko znám jen z prezentací na netu. Nicméně mi není úplně jasné, proč má vybavení pro silovkáře a strongmany, když se zde nesmí používat magnezko ( tekuté není totéž co klasické, to asi kdo to používá, potvrdí) a zřejmě nelze ležet/sedět na lavičce bez toho, aniž by člověk měl pod sebou ručník. Podotýkám, že nejsem žádný prase a když lavičku opouštím, tak jí tím ručníkem, na kterým jsem neležela, otřu. Nicméně zamostovat na ručníku je nemožné, dobře se zapřít u jakéhokoliv tlakového cviku vleže/vsedě je na ručníku velmi problematické a tahat bez magnezka se taky moc nedá :-) já chápu, že magnezko dělá binec, ale ve fitku, v jehož vybavení jsou kalibrované kotouče, silová klec, podium na tahy a řetězy, bych jaksi jeho možnost použití předpokládala.
Ale je mi jasné, že je jen a jen na majiteli, jak si to zavede a jakou klientelu chce....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|