|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
Já už asi čtvrt roku nejím snídani jinak, než že dám ovesné vločky (mleté z lidlu) do misky, zaliju vařící vodou, přidám trochu sladidla, odměrku proteinu a když je potřeba tak zaliju ještě studenou vodou a vše zamíchám. Každé ráno se těším jak malej. Většinou to vždy připravuji během toho, co do sebe láduju omeletu z bílků, které do sebe nacpu co nejrychleji, abych pak měl tu vynikající ovesnou kaši
Přes objem přidávám ještě tak 50-100g holandia bílého jogurtu a nahoru pak lžičku (někdy dvě  ) burákového másla. TO je potom něco!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Já tlačím ty Emco mysli, ale čokoládové. Ty z Lidlu schválně někdy vyzkouším, ale spíše ořechové. Ty ovocné mají v sobě oxidu siřičitého na rozdávání, já radši čerstvé, kort teď, když už sortiment ovoce pomalu a jistě rozšiřuje. |
Jsem na tom podobně. Emco mysli sypané čokoládové je super. Není skoro vůbec sladké, což mi vyhovuje. Master Crumbler je hned na druhém místě - beru ale to oříškové. Je na můj vkus už docela dost sladké, ale jinak chuťově bomba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:01 am Předmět: |
|
|
Ve Sparu 30ks vajec za 59,90, v Albertu 300g pangase za dvacku
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:57 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | v Albertu 300g pangase za dvacku |
Pro to dneska jedu, este jsem nikdy nic podobneho nejedl, to je neco jako nomal file, treba takove ty ctverce co se obaly a usmazi ?
Nebo je to primo plat masa z ryby s kostema ?
Edit, taky tam v akci maj syr goudu 48%
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 29, 2013 6:26 am Předmět: |
|
|
Je to takový filet, tenký plátek masa. Ovšem pangasius je běžně takzvaně glazovaný - napuštěný vodou a zmražený. Běžně se udává stupeň glazovanosti, třeba 80% a tak. Je to spíš než maso taková hadra, i ta ryba se moc nehýbe za svého života, ale za tuto cenu to není jako změna v jídelníčku vůbec špatný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
To uz radeji ten pangas z Lidlu. Sice nevim, jaky ma stupen glazovanosti, ale oproti ten levnejsim marketovym toho po tepelne uprave zbyde mnohem vic, neni to blemta a to maso je celkove takove hutnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
300g za 20Kč..to je sílá...neni lepší pustit chlup a koupit si opravdové rybí maso namísto této "hmoty"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
To je úplně jasné, že tam něco smrdí, když to stojí 20kč  Pak to polovina národu vykoupí a děje se přesně to, co oni chtějí. Vyrábějí levné shity a vy jim v tom akorát tak pomáháte.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:34 am Předmět: slevy na jídle |
|
|
Já se divím, co všechno jsou lidi a i trénující jedinci schopni koupit když je to ve slevě. Pangas mražené glazované, bohajeho dyť je to voda jenom. Aji kdyby to bylo zadarmo, tak si radši koupím lososa za stovku malou porci ale aspoň mám kvalitní rybu a pochutnám si. Nebo vajíčka, to je taky případ. Ikdyž je to za 20kč těch 10ks je to velikost M. A to je hodně malý vajíčko, v tom nebude 8g bílkovin, tak možná 5g. Proč si nekoupit vajíčko od farmářským trhu nabo od nějakýho chovatele domácí? My máme od babičky velký domácí nebo kupuju od známýho a ty jsou pěkně velký a kvalitní (se pozná podle barvy žloutku) za 2,5kč za kus. Tak fakt radši koupit větší vajco než menší a menší a levnější a levnější. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:36 am Předmět: Re: slevy na jídle |
|
|
| mirus napsal: | | Já se divím, co všechno jsou lidi a i trénující jedinci schopni koupit když je to ve slevě. Pangas mražené glazované, bohajeho dyť je to voda jenom. Aji kdyby to bylo zadarmo, tak si radši koupím lososa za stovku malou porci ale aspoň mám kvalitní rybu a pochutnám si. Nebo vajíčka, to je taky případ. Ikdyž je to za 20kč těch 10ks je to velikost M. A to je hodně malý vajíčko, v tom nebude 8g bílkovin, tak možná 5g. Proč si nekoupit vajíčko od farmářským trhu nabo od nějakýho chovatele domácí? My máme od babičky velký domácí nebo kupuju od známýho a ty jsou pěkně velký a kvalitní (se pozná podle barvy žloutku) za 2,5kč za kus. Tak fakt radši koupit větší vajco než menší a menší a levnější a levnější. |
Jen korekce: kvalitu vajíčka nepoznáš podle barvy žloutku. Barva žloutku závisí na charakteru krmné dávky. U vajíček je důležitá hlavně čerstvost (poznáš dle pružnosti a objemu žloutku), protože předpokládám, že u domácích vajec nebude problém, že by někdo šidil slepicím jejich krmení. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:37 am Předmět: Re: slevy na jídle |
|
|
| mirus napsal: | | Já se divím, co všechno jsou lidi a i trénující jedinci schopni koupit když je to ve slevě. Pangas mražené glazované, bohajeho dyť je to voda jenom. Aji kdyby to bylo zadarmo, tak si radši koupím lososa za stovku malou porci ale aspoň mám kvalitní rybu a pochutnám si. Nebo vajíčka, to je taky případ. Ikdyž je to za 20kč těch 10ks je to velikost M. A to je hodně malý vajíčko, v tom nebude 8g bílkovin, tak možná 5g. Proč si nekoupit vajíčko od farmářským trhu nabo od nějakýho chovatele domácí? My máme od babičky velký domácí nebo kupuju od známýho a ty jsou pěkně velký a kvalitní (se pozná podle barvy žloutku) za 2,5kč za kus. Tak fakt radši koupit větší vajco než menší a menší a levnější a levnější. |
Je to v lidech ...jak pravil Polreich..."Převládá u nás pocit se nažrat, než se dobře najíst" a je to tak. Dokud se nezmění přístup lidí tak se u nás bude prodávat "šmejd" a za chvíli to tu bude stejná žumpa jako u sousedů v Polsku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|