Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 154, 155, 156  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to cizinec.

A teda mluví na dost podobné úrovni, jako někteří Češi tady ve vláknu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maitel je cizinec a jelikoz jsem si precetl Matesovu stranu argumentu mam dotaz:

Proc pan majitel Matesovi tvrdil, ze lidé chtějí na podiu cvičit a proč po něm požadoval okamžité uklizení, když ve fitku byli 3 lidé a na Matesův dotaz , zda budou cvičit na podiu každý z nich odpověděl ne?

Tohle mě docela zarazilo a působí to na mě jako čísta buzerace, která má příčinu někde hodně jinde než v neuklizeném podiu nebo předpřipravené EZtce.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eaglefitness napsal:
pane matese, pozorne prectete to co jsem psal vys, nechci tady to opakovat zas proc jste skoncil u nas a jaky k tomu byli duvody. Kazdy ma svoji pravdu a s tim nic neudelam, a ani nechci pokouset. Jediny proc jsem to tady rozjel je to, ze nemam rad kdyz nekdo lze, coz je s tim natacenim videi za penize uz zrejme prokazany a potvrzeny i p. Matesem. Co se tyce posilovny tak kazdy ma jiny vkus ale ja jsem jako majitel a provozovatel spokojen. Tot je vse, dekuji za pozornost!

vaše argementy víš mnou odpovězene ,
čekam na další argumenty ?? nebo už nejsou a to je vše , byl jsem označen za mimozemštana a lhaře napsal ste proč atd ja vam krasne odpovědel . takže asi to tak neni co vše krásně pišete . pravda by mohla jít ven , proč toto vše vzniklo hm ???
Porušeni hygien.... , moje chovani k osobam ... hm na vše jsem odpovědel atd ... jde vidět . kde jsou vaše argumenty ?? že jen tedka kolem seba placate protože někdo napsal ( ano jsem nastvany ) pravdu o tom jak prezentujete vaše ??? fitko . a vše kolem .
To vše se nemuselo stat kdybys te vy osobne mně nechal na pokoji , jenže nejsem ta osoba co ste si myslel že si nechá srat na hlavu a je blby , Pustil jsem informace do eteru ale poděkujte jen sobě . sobě . že ste si ublížil .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT oddělen do topiku OT - matesuv log v sekci na smazání.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
OT:

Majitel je bud cizinec a nebo propadal z cestiny, nevadi mi na diskuznim foru hrubky a kdyz je udela nekdo raz za cas, ale tolikrat zamenene i a y v par prispevcich je proste moc.

...a Mates? Ten píše tak, že to po první "větě" vzdávám.

Z těch útržků co jsem dokázal přečíst to vypadá, že
A) to majitel možná zbytečně hrotí (+ta poznámka o anabolikách byla fakt trapná)
B) Mates si myslí, že nějakýma svýma videama dělá kdovíjakou reklamu (o kterou si nikdo neříkal), a z té pozice si myslí, že je VIP nebo co
C) si Mates myslí, že pravidla jsou nahovno, a roztahávat/neuklízet po sobě činky je v pohodě.

ad C) Roztahávání a neuklízení nářadí pod jakoukoli záminkou je prasárna, a že v posilovně nikdo není není argument, jde o princip. A "připravování" si nářadí na další cvik je argument jak z grotesky. V podstatě se majiteli vůbec nedivím.
Palec077

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netuším o co mates-daoc de..

1. Pokud si po sobě neuklízí tak bych se určitě nepozastavoval nad napomenutím od majitele.
2. Pokud si chystá činku na další cvik už 3-4 série dopředu je to prasárna, chápal bych to třeba před poslední serií.
3. Nevím o tom, že by mates-daoc předvedl něco na kulturistickém pódiu, silové výkony na to, že váží tipuju něco kolem 120kg tak nemá moc zázračné, až na bench, ten je celkem slušný, takže nechápu proč by měl mít lepší podmínky než ostatní návštěvníci posilovny.
Dzitro

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:34 pm    Předmět: skoda Odpovědět s citátem

skoda, chtle sem se tam jit aspon podivat a zacvicit si.. matese videa se mi fakt libi a jsem rad ze nekdo neco podobneho dela.. pro vas fitko to byla reklama tak nebo tak.. ale po tom vsem? :) asi pudu si to dam zase v olympii protoze tam cvici profiic a tak se tam i klidem chovaji! :) vybornej kolektiv lidi, kteri nikoho aspon nevyhani :D kazdopadne si myslim at jste majitel nebo ne, takhle by jste se k zadnemu "zakaznikovi" chovat asi nemel.. tot muj osobni nazor.. nikoho neurazim, nenapadam..
ghost333

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaký je obecně váš názor na používání více stanovišť? Mě třeba celkem sere jeden dědek u nás v posilovně, který si jede svůj "kruháč" tak, že si připraví 6 stanovišť. Já nemám problém mu tam vlézt (někdy je to třeba 10 minut ladem) nebo se ho zeptat, když je někde poblíž, ale co třeba nějaká žena, která chce jít na legpress, na kterém nikdo 10 minut necvičil ale je tam nachystáno 200 kg. Na druhou stranu sám cvičím skoro výhradně v supersériích a docela by mě naštvalo, kdyby mě někdo drbal za dvě nachystaná stanoviště zároveň. A argument, že někdo se stydí se zeptat, je podle mě úplně mimo, protože ta asocialita je problém dotyčného.
Majitele Eagle Fitness docela chápu, ale rád bych od něj znal vysvětlení toho případu s naloženou činkou, kterou někdo chtěl, ale podle Matese, který se všech zeptal, o ni nikdo zájem něměl. Protože jestli je toto pravda, tak je majitel toho Eaglu pěkný buzerující dem***.
Myslím, že toto by se zde nějak řešit mělo, protože kde jinde se bavit o praktikách posiloven než na tomto fóru. Eagle vypadá jako skvěle vybavená posilovna a Mates zase jako docela férový a ochotný (když jsem mu asi jako tisíc dalších tady psal ohledně toho jeho masa, tak v jeho zprávách nebyl ani náznak toho, že by ho to třeba nějak otravovalo) týpek.
A vykašlete se prosím na ty narážky na pravopis, je to trapné a pochybuju, že tím změníte něčí styl psaní.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad psani, forma by nemela byt povysovana nad obsah, i kdyz taky rika hodne
ja stojim za matesem
podle toho co psal on bych se asi choval stejne
majitel nevyvratil nic z konkretnich prikladu
a Pmek jsme mu napsal opravdu zhusta a pokazde jsme dostal slusnou odpoved
Luster

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Seva98 napsal:
OT:

Majitel je bud cizinec a nebo propadal z cestiny, nevadi mi na diskuznim foru hrubky a kdyz je udela nekdo raz za cas, ale tolikrat zamenene i a y v par prispevcich je proste moc.

asi tak, tohle neni v mejch silach vylustit
btw, na jednom z tech super videii o tom, jak do sebe naprat prakticky fakticky pul krabice reflexu/nutrendu/atd
. v umyvarne, me docela zarazilo, jak Mates nechal uplne zbytecne dlouho tect vodu z kohoutku, takova drobnost, ale muze to naznacovat, kde asi bude "problem"
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsou v posilce 3 lidi a nechcou používat to, co používám já a uklidím si pak po sobě, tak počítám s tím, že mi nikdo nic zakazovat nebude... pak by to totiž nejspíš nemělo společného nic s pravidly, ale bylo by to osobní.
Tady je nejspíš problém to, že Mates říkal lidem v posilce své názory na doplňky stravy a majitele sralo, že na Ol*mp neřekl nic hezkého. Navíc majitel furt neodpověděl na to, proč vyhazovali matese ze stanovišť, když tam nikdo skutečně cvičit nechtěl.
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mýho názoru je chystání/zabírání si stanovišť na takovou dobu dopředu prasárna tak jako tak - nejspíš je jen shoda okolností, že to majitel posilky vyčetl Matesovi zrovna v době, kdy tam moc lidí nebylo (a nejspíš to i přikrášlil tou lží, že "někdo chce na tom zabraném stanovišti cvičit"). nicméně podle toho vyjádření to vypadá, že to Mates neudělal ani poprvé, ani podruhé, ale dělal to pravidelně a to se na mě nezlobte, ale chystat si činku na 10 minut dopředu a ještě si zabrat další stanoviště s tím, že na něj půjdu až si odcvičím až ten následující cvik není zrovna ohleduplný chování

uklízení kotoučů - opravdu pádný argument "nedělají to ostatní, tak proč bych měl já?" je odpověď jako od retardovaného člověka - pokud s tím někdo nezačne jako první, tak jej asi nebude ani nikdo následovat a kdo udělá ten první krok? každej se radši vymluví, že to "ten druhý" neuklízí a "já tím pádem teda taky né"

neslušné jednání s obsluhou - neměl bych majiteli fitka za zlé, kdyby tím myslel už jen to, jak jsi ho při odchodu sám poslal do neslušných míst - koneckonců sám jsi to napsal

kód:
mates-daoc: Tak jsem se zbalil a s odpovědí jdi do ... jsem odešl

aneb pokud se nedohodnu s majitelem fitka, byť by měl naprosto kreténský pravidla, jednou je to jeho fitko, jeho firma, jeho místo - platí tam jeho pravidla a záměrné porušování těchto pravidel svědčí o inteligenci a sebevědomí konkrétního jedince (btw. jak už tu zaznělo - fitko si nežádalo Matesovu "reklamu" ve videích, a z těch 8-60 zhlédnutí na YT to asi ani moc nových cvičenců zrovna nepřilákalo)... nechápu, jak vůbec někdo může chtít výhodnější vstupné?? co cvičenci, kteří sice cvičí třeba ne úplně správně, ale rekreačně chodí 2x, 3x týdně do stejné posilovny už řadu let a nikdy se neodvážili se byť jen zkusit zeptat na sníženou cenu za vstupné ikdyž tam chodí tolik let? ti udělali za ta léta daleko větší "tržbu" než někdo, kdo si tam tahá vlastní suplementy, zabírá hromadu stanovišť a natáčením videí, která nemají s propagací fitka jako takovýho pranic společného, si ještě chtějí dupnout (mluvím teď obecně, ne konkrétně o Matesovi). a to, že Matesovi vrátil 14. dne v měsíci polovinu ze smluvené měsíční částky se mi zdá v pořádku a to může být ještě rád, že mu ty prachy vůbec majitel férově dal, kolik já už slyšel případů, kdy se např. někdo zranil/onemocněl a nemohl chodit do fitka a permici mu nikdo z obsluhy zpátky neproplatil a tak propadla, ikdyž ji měl třeba ještě na 3 týdny či X vstupů...

promiňte za slohovku

EDIT: ještě - škoda, že se majitel vyjadřuje jako 14-letý kluk a snaží se Matese shazovat (viz "anabolika" a narážky na inteligenci), nepůsobí to seriózně... ale když toto pominu, má imho ve většině věcí recht (a s tím, že si Mates zabíral hromadu stanovišť - určitě to dělal ikdyž tam bylo víc lidí, jen mu to majitel řekl ve chvíli, kdy tam byli jen 3 kluci a tak to nebylo v úplně vhodné situaci, ale bylo to rozhodně lepší než dělat scénu před narvanou posilkou a hádkou, kdo bude na kterém stanovišti cvičit a kdo si které "rezervoval")
Seva98

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Octopuss napsal:
Seva98 napsal:
OT:

asi tak, tohle neni v mejch silach vylustit
btw, na jednom z tech super videii o tom, jak do sebe naprat prakticky fakticky pul krabice reflexu/nutrendu/atd
. v umyvarne, me docela zarazilo, jak Mates nechal uplne zbytecne dlouho tect vodu z kohoutku, takova drobnost, ale muze to naznacovat, kde asi bude "problem"

Taky mi dela problem vylustit to co Mates pise :D, ale na druhou stranu on je ctenar, on at si pise jak chce zastupuje jen sam sebe. Ale myslim, ze majitel fitka by mel psat jako majitel fitka a ne jako teenager, nemyslim ted gramatiku, za to se omlouvam, kdyz je cizinec, ale aspon ty argumenty + formu psani, zastupuje tim totiz cely svuj podnik. I kdyz stejne cela tahle diskuze je o hov.., kdyby majitel fitka nereagoval, udelal by mozna mnohem lepe.

https://www.zonetraininglog.com
Mablung

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezká hádka
Tipl bych si že pravda bude někde uprostřed. Mates je zvyklý na svoje a majiteli/obsluze se to asi nelíbilo. Na druhou stranu, není to poprvé co majitel prokázal nedostatek sociální inteligence, takže věřím že došlo ke zbytečnému vyhrocení i z jejich strany.
Co se samotného Eaglefitness týče, přestal jsem tam asi před dvěma měsící chodit díky tomu že neberou multikartu (vstup za paušál na vybrané sportoviště). Jako posilka velice dobrá, ale je pravda že byla dost prázdná. Pro mě výhoda, ale majitel asi nemůže moc skákat radostí. Propagaci by skutečně hodně potřebovali (a jinou cenovou politiku), pokud chtějí vydělávat. Bez klientů to nejde.
Zákaz magnesia vypadá na to, že majitel prostě neví co s tou posilkou dělat. Na mě už delší dobu dělá dojem že jako podnikatel bude trpět (tím nic neříkám o jeho osobních vlastnostech. Jsou lidi co prostě mají schopnosti k podnikání a jsou lidé (jako bohužel i já), kteří nemají)
gollenka

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně se do takových diskuzí vůbec nezapojuji... ale když už jsem si dala tu práci a pročetla to...
Martina znam dost dlouho.. a odcvičila jsem s nim spoustu tréninků a tak bych jen chtěla zmínit že rozhodně není z těch co si po sobě neuklízí.. Uklízí si po sobě a uklízí často i po ostatních .. akorát když už dost dlouho uklízí i po ostatních, kterým ve fitku třeba nikdo nic o tom že by si po sobě měli uklízet neřekne (nemluvim teď o eaglu tam sem byla cvčit jednou a nevim jak to tam chodí ale například v holmes place to tak bohužel fungovalo..) Začne ho to srát a to tak že má pak chuť taky neuklízet že není dement aby byl jedinej kdo uklízí a dělal to ještě po ostatních... Proto asi ta zmínka že ostatním nikdo nic nevytkne...
Jinak zákaz magnezka ve fitku které má být vybavené na silové sporty je trochu nešťastné co si budem povídat.. je to samozřejmě věc majitele.. Ale já bych pak do takového fitka asi nechodila.. I když já osobně používám magnézko tak že si myslim že po mě zbyde maximálně trochu bílá osa... ale tak to už je taky o přístupu jak se kdo s magnézkem chová no...
Na druhou stranu bohužel vím že Matesovou silnou stránkou holt komunikace s lidmi není a že to moc "neumí" a tak se často dostává do nepříjemnejch situací úplně zbytečně.. často to myslí dobře ale vyjde z toho něco naprosto negativního případně nepřijatelnýho pro druhou stranu... ale tohle je holt matesova slabina s kterou se může snažit něco dělat.. ale moc s tim už nenadělá a kdo ho nezná nebo se ho nesnaží brát takovýho jakej je (co se komunikace týče) případně si ho neváží za jiný věci, tak to asi těžko překousává...
Koukám ale že majitel Eaglu se nechal strhnout na stejnou komunikační úroveň což by teda podle mě neměl a měl by vystupovat trochu oficiálněji.. přece jen to nečte zas tak málo lidí... a poznámka o anabolikách ať byla myšlena jakkoli mi taky nepřišla příliš vhodná... a co Mates považuje za priority v jeho věku bych taky nechala na něm a jestli je to hovězí a činky tak budiž.. furt lepší než kdyby neměl cíle žádný a seděl po práci u telky a v hospodě a byl spokojenej... je to to co ho baví a co ho táhne dál, tak nevim proč by to pro něj nemělo bejt prioritní...
Snad sem se do toho moc nezamotala... nechci se jen slepě zastávat Martina jak říkam vim že to s nim v mnoha ohledech není lehký a že si často nabíhá do svízelnejch situací ani neví jak ale takovej holt prostě je... Neznamená to ale že by si po sobě neuklízel.. nebo se choval arogantně k obsluze..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 154, 155, 156  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: