Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 21.5.2013

D 5x 70 80 90 100 1x2x110 1x1x110
Dl 5x 110 120 1x3x130
Bench 5x10x50kg
KNB 4x max (6, 5, 5, 5)
Rozpažky v leže na rovné lavici 4x15x7kg
Břicho 2x10 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 100min

Po týdnu konečně opět trening. Vzhledem k tomu že muj kotník se dává do kupy pomaleji než jsem čekal, vynechány v rozcvičce burpess. Samozřejmě ani dřepy jsem nedotáhl do konce a u Dl jsem to v pulce vzdal začínal jsem cítit chodidla a kotník Rozhodně to nebyl povedený trening, ale to se dalo vzhledem k mému stavu a týdení pauze čekat. ( musím říct velká dan za jeden závod) Asi chvilku potrvá než zas pojedu na 100%
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 22.5.2013

Dnešní trening měl obsahovat zhruba něco takového .
D 2x20x65kg
Jednoručky v leže 1x20x15kg , 1x10x15kg ,1x10x12,5
shyby 3x3 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x12x40kg (celkem 3x12x40kg)
Přítahy v předklonu 4x12x17,5kg (jednoručky)
pulover 2x30x12,5kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow , 2x6x20kg uklony do stran

Skutečnost:
D 5x50 5x60
Jednoručky v leže 1x15x15kg
shyby 3x3 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x10x35kg (celkem 3x12x35kg)
Přítahy v předklonu 4x12x17,5kg (jednoručky)
pulover 2x20x12,5kg
Břicho 2x6 kolena k loktum=knee to elbow

Dnešní trening dopadl uplně jinak než jsem čekal. Šel jsem tam stím že budu pokračovat podle plánu, skutečnost byla ovšem uplně jiná. Dřepy vubec nešli , boleli mě ze včerejšku příšerně celé nohy. (i s postele jsem vstával na dvakrát ) Takže jsem dřepy velice rychle vzdal. To samé mě čekalo u jednoruček v leže (zkrátka ty partie které jsem jel včera, byly dneska na odpis ) Záda docela ušli a po odjetí tady tohodle, což mi trvalo tak pul hodiny ,vzhledem k tomu že jsem toho spoustu vynechal, jsem se rozhodl pokračovat trochu netradičně. Dal jsem pak ještě nějaký biceps, triceps ,ramena a šel jsem domu. ( ta týdení pauza mě přišla strašlivě draho ) Nejrozumější vychodisko vydím ve zmeně treningu ale to budu ještě konzultovat se svým trenérem.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 22.5.2013 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 9.4.2013- 22.5.2013 ( http://kulturistika.ronnie.cz/c-7461-vysokofrekvencni-trenink.html ) a tak je čas na rekapitulaci. Tento trening byl velkým přinosem pro mě. Je fakt že jsem se v té době připravoval na bežecké závody které se uskutečnili 17.5.2013. Kombinace tohodle treningu a bežeckých treningu ,které jsem absolvoval pomalu ob den mi vynesli zatím nejlepší formu jakou jsem kdy měl. (byl jsem nadupaný ) Tady jsem objevil kouzlo burpess , a od této doby se nehodlám rozcvičovat jinak než s tímto cvikem navíc. Tento trening velice doporučuji vzhledem k tomu že je hodně rozmanitý, pestrý a mužete chodit i dvakrát třikrát za sebou. (snad se k němu třeba někdy vrátím.) Zařazen nový cvik na břicho knee to elbow (kolena k loktum ve visu) Taky použitý nový cvik Dl jednoručky.

Řeč čísel: začátek --------konec

D 5x100-----------------------5x115
D 2x10x70--------------------2x10x80
D 2x20x50--------------------2x20x65
D 2x50x osa (15kg)----------2x50x30kg

Dl 5x140---------------------155
Dl 8x1x160------------------170

Bench 2x80------------------90

Když tak na to koukám buhví jaké zlepšení to není. Ale budu se hájit před těmi co by se eventuelně chystaly tu napsat něco vy stylu, vždyt si skoro nic nedokázal bl...ku jeden. . Tento trening jsem měl pro to abych se dostal do formy na závody , jel jsem ho docela krátký čas a vzhledem k mému přerušení kvuli závodum, kotníku a ted nachlazení nemá smysl se k němu zase pracně vracet. Taky jsem během treningu poctivě a hodně tvrdě běhal , a prošel si i 14dení dietou. Vinikající trening,dávám mu vysoké hodnocení. (každý trening, který se nešidí má velký přinos)
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak s největší pravděpodobností rozjedu 28.5.2013 nový treningový program. Tento treningový program sestavoval sám muj velký učitel . Jde o rozdělení treningu na 4treningové dny (ABCD) s tím že nejvhodnejší je zpusob 2+1 (dva dny makat ,jeden den volna) Samozřejmě k mému pracovnímu vytížení to bude probíhat asi tak jak to zrovna pujde. Každý trening tu má 4části (silový , objemový , železné kardio, pumpovací) Už se nemohu dočkat, je tu velká spousta pro mě nových cviku. goblet dřepy , swingy , wod from hell , a částečně i PC+PP.

buvolii

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.5.2013 Rozjetý nový treningový program

Dl 3x3x150
Uzký bench 5x6x52,5kg
Swingy 10x5x20kg (začátek každou minutu)
Biceps, jednoručky v sedě 4x12x10kg (kladivový zpusob)
Triceps kladka 4x10x20kg
Břicho 3x6x20kg uklony do stran a 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 80min

Po týdnu opět trening (nachlazení) a 14 dnu od pořádného cvičení. Co k tomu říct bylo to znát. V rozcvičce problém udělat 3x10 burpess U Dl obrovské trápení, věchny serie se 150kg v trhačkách a poslední serie i v opasku. Vyzkoušen nový cvik swingy nebylo to nejhorší, popravdě přišlo mi to kapánek lehký. Někde se začít musí příště přihodím vahu na 22,5kg a pak se budou zvedat počty (však on mě ten smích přejde) A pak už jen klasická rutina rychlého treningu biceps triceps do superserie a dva cviky na břicho opět v superserii.
buvolii

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.5.2013

Puss press 3x3x47,5kg
Goblet dřepy 5x6x30kg (jednoručka)
Wood from hell 5x5x12,5kg 5x5x10kg (začátek každou minutu)
Rozpažky ve stoje 3x10x6kg
Rozpažky v předklonu 3x10x5kg
Lýtka v sedě 3x15x10kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 70min

Po včerejšku značně unavený a vyčerpaný. Vážně nevím muže člověk tak rychle spadnou dolu, hrozný muka dokončit 3x10burpess v rozcvičce (to mě to ještě před 3týdny docela šlo a zvládal jsem vetší počty) Opět odzkoušeny nové cviky goblet dřepy, k těm nevím co bych dodal určitě je ještě proberu s trenérem. A wood from hell (teda pulka jenom práce s činkama bez burpess) Tady jsem přecenil svoje schopnosti a vzal si příliš težkou vahu , po 5seriich jsem musel ubrat na trapných 10kg. V superserii rozpažky a lýtka s břichem. Celkově to nebyl dlouhý trening (nejspíš ani špatný) a na konci toho měla moje ramena opravdu dost.

Naposledy upravil buvolii dne so červen 01, 2013 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.5.2013

Bench 3x3x75kg
Přítahy v předklonu 5x6x22,5kg (jednoručky)
1 Shyb +10 kliku 10x (začátek každou minutu)
Ez tyč 3x8x27,5kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 3x6x20kg (jednoručka)
Celkový čas 60min

Dnešní trening po druhé noční dvanáctce. (Musím nahonit ztracenou formu) Na začátku mě trošku zklamal bench, byl jsem rozhodnutý to jet 3x3x80kg ale po rozcvičení bylo jasný že to bude moc vysoko (měl jsem co dělat i se 75kg). PvP se mě líbily. Hodně jsem se tešil na kombinaci shyb-klik a jak se ukázalo bylo proč,dost dobrý cvik. 1shyb jsem vždycky nějak uplácal a snad i pro to že to bylo jenom po jednom, nevysel jsem tam vyloženě jen jako špinavý hadr. Poslední dvě serie kliku byly mazec ale zvládl jsem. Pak v superserii jsem dotlakoval ruce (biceps nadoraz hrozný masakr, triceps poněkud lehčí, příště přitlačím) A v superserii břicho. Byl to dobrý trening a nebyl vubec dlouhý, jsem spokojený někde se začít musí.
buvolii

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.6.2013

Dnes po 14 dnech opět bežecký trening. ( no dobrá do treningu to má daleko) Dal jsem si 6kola vyklusem (6x900 =5,4km) Čas 28,00 to jest nějakých 4,40 na jedno kolo. Šel jsem tam se záměrem pouze vyklusat, už mi ten běh začínal chybět. Sice jsem myslel že udělám těch koleček víc ale od 4kola jsem se trápil a vzhledem k tomu že mám zítra dřepy a v pondělí mrtvý tah, nemělo smysl to přehánět. Stejně zatím nedokážu říct jakým směrem se bude moje běhání ubírat dál. Nejspíš skončili ty časy kdy jsem se pokoušel o to abych po doběhnutí zvracel. Nicméně ani tedkom po závodech nehodlám pověsit běhání na hřebík. Nepotil jsem krev abych se na to v létě vykašlal a navíc 28.9.2013 se uskuteční Ostravský maraton a pulmaraton ( Timto srdečně všechny zvu ) Takže je třeba chodit běhat pořád, ikdyž s tímto náročným treningem to nebude lehké.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.6.2013

Dřep 3x3x110kg
Tlaky v sedě 5x6x20kg (jednoručky)
PC+PP 10x3x37,5kg (Začátek každou minutu)
Rozpažky v předklonu 3x15x5kg
Rozpažky ve stoje 3x15x6kg
Lýtka ve stoje 3x10x55kg
Celkový čas 75min

Dnešní trening nebyl špatný.Rozcvička 3x10 burpess opět na poblití (to je vážne hnus). Dřepy byly hodně tvrdé a bolestivé U tlaku v sedě po třech seriích strach, že to nedokončím, že mám přiliž težkou vahu. Nakonec jsem to zvládl. (jen tak tak) PC+PP pro mě novinka, s tlaku v sedě značně rozlamaný, proto použita tahle ta váha abych si oveřil techniku a jak jsem na tom vydržet 10serii. Rozpažky v superserii.
buvolii

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.6.2013

Dl 3x2x160
Uzký bench 5x8x55kg
Swingy 10x6x22,5kg (začátek každou minutu)
Triceps kladka 4x10x22,5kg
Celkový čas 85min

Velice povedený trening. Po rozcvičení jsem vlítnul na mrtvý tah od 150kg použity trhačky. Od 160kg použity opasek. Dl byla pro mě, po včerejších dřepech velice namahavá Na swingy přidána váha i jedno opakování. V superseriích ruky a břicho.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.6.2013

Puss press 3x2x50kg
Goblet dřepy 5x6x32,5kg (jednoručka)
Wood from hell 10x6x10kg (začátek každou minutu)
Rozpažky ve stoje 3x10x7kg
Rozpažky v předklonu 3x10x5kg
Lýtka v sedě 3x15x12,5kg
Celkový čas 55min

Dnešní trening opět velice uspěchaný, chvátal jsem na odpolední. Tím pádem to byl velice rychlí a tvrdý trening, dvakrát jsem chtěl zvracet, nejhorší peklo byl cvik wood from hell to se mi dělalo dost nevolno . A to i přes to že to jedu s děckýma vahama (na víc prostě nemám) V superseriich jako vždycky rozpažky a potom břicho s lýtkama.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.6.2013

Bench 3x2x80kg
Přítahy v předklonu 5x6x25kg (jednoručky)
1 Shyb +11 kliku 10x (začátek každou minutu)
Ez tyč 3x8x27,5kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 3x6x22,5kg (jednoručka)
Celkový čas 55min

Opět stejně rychlí a brutální trening. Ta rozcvička je pro mě stále horší a horší už jsem uvažoval že vyhodím nebo uberu s 3x10burpes ne a ne se do toho dostat. Musím si to nechat, pokud nezvládnu takovou rozcvičku nemám tam co dělat. Bench byl dobrý i přítahy v předklonu nebyly špatné. Ale obrovské kouzlo pro mě bylo až shyb, klik a zbytek dotlakování rukou (v superserii triceps, biceps).
buvolii

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.6.2013

Dřep 3x2x115kg
Tlaky v sedě 2x8 3x6x20kg (jednoručky)
PC+PP 10x3x42,5kg (Začátek každou minutu)
Rozpažky v předklonu 3x15x5kg
Rozpažky ve stoje 3x15x6kg
Lýtka ve stoje 3x10x60kg
Celkový čas 70min

Dnešní trening byl velice dobrý, velká spokojenost. Po težké rozcvičce, omílané do kola 3x10burpess se mi udělalo trochu šouflo na malí momentík jsem se musel posadit. Pak přišli dřepy a velké usilí dokončit všechny tři seriie. Tento uspěch mě trochu nabudil, na ramena jsem chtěl ovšem 5x8 a nakonec to dopadlo takhle rozpuleně.Nicméně přihoz od minula tam je a težké to bylo velice. Do ted to bylo díky naročnosti hodně pomalé a já nechtěl strávit ve fitku cele dopoledne. Všechny další cviky počínaje pc+pp byly vyložene brutálně rychlé. V superseriích samozřejmě rozpažky a břicho s lýtkama. Na konci jsem mlel s posledního a byl jsem slušně promočený.
buvolii

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 12.6.2013

Dl 3x1x170
Uzký bench 5x6x57,5kg
Swingy 10x7x25kg (začátek každou minutu)
Triceps kladka 4x10x25kg
Celkový čas 75min

Dnešní trening byl velice dobrý a opět jsem spěchal a nemohl se tam zdržovat dlouho. A to i přes to že dneska jsem měl na programu Dl a ta zabere u mě strašne moc času. Takže po rozcvičce jsem vlítnul na Dl zahřívám se u ni vždycky stejně 5x50 5x70 3x90 2x110 1x130 1x140 1x150 1x160 to máme 8zahřívacích serii. Dneska jsem jenom přihazoval kotouče a cvičil, žádný chozeni po fitku nebo koukání s okna (na holky ). Pásek nasazený jako vždy až na 160kg ale s touto vahou jsem si dneska poradil ještě bez trhaček.V dobré náladě a namotivovaný jsem to zkusil znovu, tentokrát už na prvních 170kg, opět se povedlo byt se mě zdálo že to bylo tak tak (ohledně uchopu) ale bylo to krásně zvednutý, řekl bych s určitou lehkostí. Zkusil jsem to v dobré víře teda ještě na druhých 170kg a to už jsem neuspěl.Tento pokus jak se ukázalo mě bud stál hodně sil, nebo podlomil moji sebeduvěru. (jak tvrdí muj trener) Protože druhý zvednutí 170kg již v trhačkách byl porod a abych se přiznal byl jsem s toho v šoku. A třetí zvednutí bylo už vyložene příšerný to jsem se třásl, tlačil to nahoru po centimetru. (ale dal jsem) Swingy byly již značně obtížný, koneckoncu od minula přidáno zase 2,5kg a jedno opakování do serie. Od swingu už jsem to jel pomalu všechno za sebou, bez pauzy ,protože u swingu se přiliž neodpočívá,když začínáte každou minutu a pak už jen v superseriích biceps triceps a dva cviky na břicho. Nakecal jsem toho dneska strašně moc omlouvám se

Naposledy upravil buvolii dne čt červen 13, 2013 11:30 am, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 13.6.2013

Puss press 3x1x55kg
Čelní dřepy 5x8x35kg
Wood from hell 10x7x10kg (začátek každou minutu)
Rozpažky ve stoje 3x10x7kg
Rozpažky v předklonu 3x10x6kg
Lýtka v sedě 3x15x15kg
Celkový čas 60min

S Dnešním treningem nemohu být spokojený , ikdyž jsem, protože mám radost skoro s každého treningu. Po včerejším treningu a odpoledním 2hodinovém hraní kuželek dneska strašlivě rozsekaný +bolavá kyčel (každý kdo někdy pořádne koulel asi zná ). Rozcvička byla příšerná a nesplnil jsem burpess pouze 2x10 pak jsem to vzdal. Odedneška mením rozcvičku ubírám burpess s 3x10 na 3x8, nemuže se mě přece pořád dělat na začátku treningu tak špatně. Nadchl mě puss press,kde jsem se rozhodl přihodit hnedka 5kg jelikož s jedním opakováním nemívám takové problémy a vzhledem k tomu že bych to měl přestat šolíchat. Goblet dřepy nahrazeny čelníma, ne že bych si to vychvaloval ale když si mám vabrat beru to menší zlo snad mě to nepoškodí rameno jako kdysi dávno. Díky tomu dneska přidána váha a opakování (minule goblet dřep 5x6x32,5 / ted čelní dřep 5x8x35kg ). Kardio cvik wood from hell hrozná makačka ale nemohl jsem si dovolit ve fitku fnukat jako posledně, nebyl jsem tam sám. Opět jako vždy od karida cviku wood from hell prakticky všechno v kupě, v superseriích ramena a břicho s lýtkama. Na konci hrozně spocený a spokojený.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: