|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:22 am Předmět: Účinky Hydroxystimu |
|
|
Dneska ráno jsem si dal první tabletu (dieta) a mám nějaký divny pocit po těle. Trošku mě bolí hlava, zlehka brní tělo. Je to normální?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
určitě není...já dostal hydroxystim jako vzorek, a beru ho cca 15-20 dní. zezačátku jen ráno a pak jsem dal další odpoledne. To co píšeš ty se mi nikdy nestalo. Možná je to asi nějaká chemická reakce v těle.
Na mě to působí velice dobře, zvýší se teplota těla a více se potíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Podobný pocit jsem měl i u Hell-gelu. Na jednu stranu hezký že pro sebe chci něco udělat, ale na druhou stranu nepotřebuju aby se mi něco stalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
Jestli piješ kávu k tomu nebo po tom tak je možný, že se účinek zvýší. Takže je možný že máš tyto příčiny. HellNoGel obsahuje kofein stejně jak HS
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou co se tak koukám, tak jako by si skákal od jednoho k druhému.
Nepřeháněj to s tím sypáním
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
"čt květen 16," Máte s tím někdo zkušenosti? Bylo mi to doporučeno jako suprový a hodně účinný spalovač.
jo, suprový a účinný spalovač, ALE jen v té neosekané US verzi, kterou tady už neseženeš.
Zaslal: čt květen 16, 2013 8:15 pm
Včera jsem chytil poslední eshop kde to měli
Nesouvisí tohleto nějak : ))) ? Co jsem koukal tam v tom je Yohimbin nebo jiné věci v té hardcore verzi.
"This sacral area nerve stimulation can also cause sensations of tingling, cold, or pins and needles along the spine. This is also the most likely pharmacological origin of the increased intensity of orgasm caused by yohimbe alkaloids."
Nemáš taky pocit lepšího prokrvení pánevní oblasti  ? Třeba na to jsi prostě citlivý. Tohle miluju, někdo si sežene něco silného, je mu po tom blbě nebo ho to v kombinaci s vrozenými vadami a nemocemi zabije a oni to zakážou a my zdraví máme po prdeli... (viz. geránium)
HELL NO tě štípe kvůli beta alaninu, tady v tom by žádný neměl být. Takže to nebude "podobný"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Poslední dobou co se tak koukám, tak jako by si skákal od jednoho k druhému.
Nepřeháněj to s tím sypáním |
Neskáču neboj se
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | "čt květen 16," Máte s tím někdo zkušenosti? Bylo mi to doporučeno jako suprový a hodně účinný spalovač.
jo, suprový a účinný spalovač, ALE jen v té neosekané US verzi, kterou tady už neseženeš.
Zaslal: čt květen 16, 2013 8:15 pm
Včera jsem chytil poslední eshop kde to měli
Nesouvisí tohleto nějak : ))) ? Co jsem koukal tam v tom je Yohimbin nebo jiné věci v té hardcore verzi.
"This sacral area nerve stimulation can also cause sensations of tingling, cold, or pins and needles along the spine. This is also the most likely pharmacological origin of the increased intensity of orgasm caused by yohimbe alkaloids."
Nemáš taky pocit lepšího prokrvení pánevní oblasti ? Třeba na to jsi prostě citlivý. Tohle miluju, někdo si sežene něco silného, je mu po tom blbě nebo ho to v kombinaci s vrozenými vadami a nemocemi zabije a oni to zakážou a my zdraví máme po prdeli... (viz. geránium)
HELL NO tě štípe kvůli beta alaninu, tady v tom by žádný neměl být. Takže to nebude "podobný" |
Ano psal jsem to já :) Ne to opravdu tento pocit nemám.
To že mám takový pocit hned nemusí znamenat že mám vrozenou vadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Hele, já být tebou tak to nijak neřeším.. Postupuju dál podle předpisu dávkování a pomalu až si na to tělo zvykne bych dávkování zvyšoval. Pokud by ten pocit neustupoval ani po týdnu, vysral bych se na to |
Asi to tak taky vidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|