proc to porad nejde

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - proc to porad nejde  Úvodní stránka -> Začátečníci -> proc to porad nejde
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:21 pm    Předmět: proc to porad nejde Odpovědět s citátem

Ahojte uz po 2 za rok jedu dietu abych neco schodil.Prvni dietu jsem jel ze zkvalitnenym jidelakem ale proste zadnej ubytek tuku naopak svaly klesly.Tedka po 2 zkusim sach.vlny timto schematem:50,150,250,450. a po 14 dnech zadna minimalni zmena co z tim??Muze to byt tim ze chodim na velkou 1x za 2 dny i v obemu jim zdrave komplexne a velke porce tak jsem porad ”nafouklej” z rozestupem 2 hod prosim radte proc nehubnu??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal si toho o sobě strašně málo, napiš výšku, váhu, kolikrát týdně cvičíš, jak cvičíš, co cvičíš (prostě trénink), to samé jídlo. Jinak co zkusit vlny 100,200,300, max (ale kvalitní sachry ne sr*čky)? Já s vlnama moc zkušenosti nemám, ale 50 mi přijde zbytečně málo (i když si o sobě nic nenapsal). A co nějaký pohyb nebo se spoléháš jen na dietu?
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:43 pm    Předmět: d Odpovědět s citátem

Vyska:170, vaha:73 boky:84 i kdyz to tak nevypada jsem strasne obalenej tukem.Co se tyce treninku 3x tydne intenzivnejsi trenink ve stylu:pondeli:prsa,predni cast stehen,bicak streda:triceps,bricho,zadni stehna patek:zada,ramena lytka. Cardio 2 x tydne beh 40 min a 1x tydne 30s sprint 30s chuze 15-20x.Jidelnicek mam jen kureci,vlocky,ryze, vlasky orechy co delam spatne?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:44 pm    Předmět: Re: d Odpovědět s citátem

Roman.l napsal:
Vyska:170, vaha:73 boky:84 i kdyz to tak nevypada jsem strasne obalenej tukem.Co se tyce treninku 3x tydne intenzivnejsi trenink ve stylu:pondeli:prsa,predni cast stehen,bicak streda:triceps,bricho,zadni stehna patek:zada,ramena lytka. Cardio 2 x tydne beh 40 min a 1x tydne 30s sprint 30s chuze 15-20x.Jidelnicek mam jen kureci,vlocky,ryze, vlasky orechy co delam spatne?

uz trening je blbe
jidlenicek napis
treba co jsi mel vcera a dneska
presne, kolik ceho a kdy
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud zeres moc malo, tak nezhubnes. Vic se rozepis
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:51 pm    Předmět: g Odpovědět s citátem

vcera: Snidane:hrst vlasaku,2 cele vejce,protein. Svačina:2 bile jogurty. Obed:pul sacku ryze 130g kureciho na vode, Svačina: tunak,zelenina Vecere:150g kureciho+zelenina. 3 hodiny pred spanim protein 1hod pred spanim tvaroh.A dneska jsem pridal akorat pul sacku ryze a mliko k proteinu misto vody a 20g vlocek rano :) Jak by mel vypadat trenink?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:53 pm    Předmět: Re: g Odpovědět s citátem

Roman.l napsal:
vcera: Snidane:hrst vlasaku,2 cele vejce,protein. Svačina:2 bile jogurty. Obed:pul sacku ryze 130g kureciho na vode, Svačina: tunak,zelenina Vecere:150g kureciho+zelenina. 3 hodiny pred spanim protein 1hod pred spanim tvaroh.A dneska jsem pridal akorat pul sacku ryze a mliko k proteinu misto vody a 20g vlocek rano :) Jak by mel vypadat trenink?

zeres sakra malo
trening: https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369-90.html
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:56 pm    Předmět: g Odpovědět s citátem

ale jedu vlny a dohromady to bylo 150g sachru dnes 250 ??to neni malo?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:58 pm    Předmět: Re: g Odpovědět s citátem

Roman.l napsal:
ale jedu vlny a dohromady to bylo 150g sachru dnes 250 ??to neni malo?

nemam rad diety
clovek by mel mel mit vic pohybu nez jidla
a ne sedet doma a cekat ze si odpiranim vytvori six pack
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:01 pm    Předmět: gg Odpovědět s citátem

Makam jak mohu ale lame a nici me to ze nemam vysledky : ( kazdej den chut z tim seknout uz nevim co zkusit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:06 pm    Předmět: Re: gg Odpovědět s citátem

Roman.l napsal:
Makam jak mohu ale lame a nici me to ze nemam vysledky : ( kazdej den chut z tim seknout uz nevim co zkusit.

rptoze to delas blbe
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:08 pm    Předmět: prosim Odpovědět s citátem

Prosim nenapsal byjste mi nekdo do zprav levny jidelak na zaklade vlocek,ryze,proteinu,tunaku,bilem jogurtu a tvarohu. A kolik pohybu abych hubl prosim me kazda nejistota zabije uz.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oslov nakyho vyhlasenyho trenara z tvyho mesta.. sice si zaplatis ale budes mit vysledky
Roman.l

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bydlim na vesnici zadnej neni.Pridam rotoped po treninku a vykaslu se na vlny a dam 200g sachru bude mit ucinek?
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zacatek si kup toto

https://obchod.ronnie.cz/s-4706-priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-lukas-roubik.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - proc to porad nejde Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: