|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mallone
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 5:12 pm Předmět: Doplnky |
|
|
Je mi 21. Mám akné už od 14ti snad, četl jsem tu, že je dobre nasadit zinek ve 100 až 150mg za den. Není to trochu moc? Nemůže to uškodit?
Koupil jsem si tento, je v pořadku, nebo vybrat jiny?
Zinek glo ( 100 tablet )
Složení: Jedna tableta obsahuje: 20 mg zinku (jako 49 mg síranu zinečnatého) tj. 133% DDD = % doporučené denní dávky
Pomocné látky: laktoza, rýžový škrob, želatina, mastek, stearát hořečnatý
Taky se snažím přibrat a dočetl jsem se, že je vhodné koupit lecitin, u kterého jsem zjistil, že odbourává tuk. ( abych spíš naopak nějake to kilo neshodil )
Měl bych si koupit i ten lecitin, nebo to už je zbytečné?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vjetef
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:02 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| mallone napsal: | Je mi 21. Mám akné už od 14ti snad, četl jsem tu, že je dobre nasadit zinek ve 100 až 150mg za den. Není to trochu moc? Nemůže to uškodit?
Zinek glo ( 100 tablet )
Složení: Jedna tableta obsahuje: 20 mg zinku (jako 49 mg síranu zinečnatého) tj. 133% DDD = % doporučené denní dávky
Taky se snažím přibrat a dočetl jsem se, že je vhodné koupit lecitin, u kterého jsem zjistil, že odbourává tuk. ( abych spíš naopak nějake to kilo neshodil )
Měl bych si koupit i ten lecitin, nebo to už je zbytečné? |
To jsem snad psal ja :D. Kdyz jsem bral samotnej zinek tak se nic nezmenilo, o tisicich vyhozenejch za "vodicky" ani nemluve. Vyrazny zlepseni nastalo po tom, co sem se zacal stravovat timhle zpusobem
http://training.streetball21.cz/index.php/cs/vyiva/2-warrior-diet
Precti si to, myslim, ze se tam o tom akne zminuje. Z toho co tam vyjmenoval beru teda akorat glutamin a hlavne DIM (proti hormonalni nerovnovaze, to si myslim ze je hlavne pricina a ze to zabira nejvic, nechapu ze neco takovyho nejsou schopni doporucit na koznim) (jinak norm. beru bcaa, vapni+horcik+zinek, b komplex, kloubni vyzivu, protein a gainer). A behem mesice a pul mam ksicht skoro jak detskou prdel. Nezeru plesnivy sejry, vubec zadny pecivo, zadny knedle apod. sracky. Spousty zeleniny a masa, oblibil sem si rybi tuk a acidofilni mleko, penezenka sice place ale co bych pro sebe neudelal. 3x tydne posilka, 3x tydne beham.
Muzes neco z toho zkusit, ale zase si to moc nemaluj, na kazdyho funguje neco jinyho. Lecitin jak chces, bral sem ho mesic ale ne ze bych na sobe pozoroval nejaky zmeny.
Naposledy upravil vjetef dne pá květen 24, 2013 6:31 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:19 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| vjetef napsal: | http://training.streetball21.cz/index.php/cs/vyiva/2-warrior-diet
|
o.O .. pozoruhodne
|
|
| nahoru |
|
 |
mallone
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 8:06 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| vjetef napsal: | | mallone napsal: | Je mi 21. Mám akné už od 14ti snad, četl jsem tu, že je dobre nasadit zinek ve 100 až 150mg za den. Není to trochu moc? Nemůže to uškodit?
Zinek glo ( 100 tablet )
Měl bych si koupit i ten lecitin, nebo to už je zbytečné? |
To jsem snad psal ja :D. Kdyz jsem bral samotnej zinek tak se nic nezmenilo, o tisicich vyhozenejch za "vodicky" ani nemluve. Vyrazny zlepseni nastalo po tom, co sem se zacal stravovat timhle zpusobem
Precti si to, myslim, ze se tam o tom akne zminuje. Z toho co tam vyjmenoval beru teda akorat glutamin a hlavne DIM (proti hormonalni nerovnovaze, to si myslim ze je hlavne pricina a ze to zabira nejvic, nechapu ze neco takovyho nejsou schopni doporucit na koznim) (jinak norm. beru bcaa, vapni+horcik+zinek, b komplex, kloubni vyzivu, protein a gainer). A behem mesice a pul mam ksicht skoro jak detskou prdel. Nezeru plesnivy sejry, vubec zadny pecivo, zadny knedle apod. sracky. Spousty zeleniny a masa, oblibil sem si rybi tuk a acidofilni mleko, penezenka sice place ale co bych pro sebe neudelal. 3x tydne posilka, 3x tydne beham.
Muzes neco z toho zkusit, ale zase si to moc nemaluj, na kazdyho funguje neco jinyho. Lecitin jak chces, bral sem ho mesic ale ne ze bych na sobe pozoroval nejaky zmeny. |
A kde se dá koupit ten DIM? Mužeš mi tu prosim hodit nějaký odkaz?
Jinak zajimavý članek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 8:33 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
Malloně, mě pomohlo vysoké dávkování B5. Dej do googlu "aknevitamin" a čti  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vjetef
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 9:33 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vjetef
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 9:36 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| Frozz. napsal: | Malloně, mě pomohlo vysoké dávkování B5. Dej do googlu "aknevitamin" a čti . | co to znamena "vysoke davkovani" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 9:38 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| vjetef napsal: | | Frozz. napsal: | Malloně, mě pomohlo vysoké dávkování B5. Dej do googlu "aknevitamin" a čti . | co to znamena "vysoke davkovani" ? |
až 5g (mě 5 pomohlo), někdy i 10g denně (podle zkušeností od uživatelů ze zahraničí). Poté se snižuje -> já měl udržovací fázi 1g/den.
"V boji proti akné fungují vysoké dávky tohoto vitamínu:
v dávkách až 2,5 g 4krát denně, celkem tedy až 10 g za den. Po zhruba 3 měsících se dávky postupně snižují na (individuální) udržovací hladinu.
Vždy je vhodné dávky rozložit v průběhu dne tak, aby se zabránilo podráždění žaludku, což je jediný známý nežádoucí účinek kyseliny pantotenové, nejlépe brát s jídlem a zapít alespoň sklenicí vody. Na vysoké dávky je také vhodné nechat tělo zvykat postupně, tedy zvyšovat dávku během několika dnů postupně až na 5 až 10g/den což odpovídá 10 až 20 tablet denně." _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: so květen 25, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Vitamín B5 skutečně funguje, většinou stačí i "nižší" dávky kolem 2 gramů denně, ale dá se zvýšit dle potřeby, podle testů je bezpečný i v obrovských dávkách. Určitě bych ho ale nekupoval v ČR, ceny jsou tu přemrštěné. "aknevitamín" 250 tablet/500mg 695 kč, od NOW foods stejné množství 12 dolarů, tedy cca třetinová cena. I v UK se dá sehnat za polovic
Jinak nejúčinnější je samozřejmě isotretinoin, nicméně ten už je v ČR na předpis a má i nějaké ty neblahé vedlejší účinky...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 25, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | Vitamín B5 skutečně funguje, většinou stačí i "nižší" dávky kolem 2 gramů denně, ale dá se zvýšit dle potřeby, podle testů je bezpečný i v obrovských dávkách. Určitě bych ho ale nekupoval v ČR, ceny jsou tu přemrštěné. "aknevitamín" 250 tablet/500mg 695 kč, od NOW foods stejné množství 12 dolarů, tedy cca třetinová cena. I v UK se dá sehnat za polovic
Jinak nejúčinnější je samozřejmě isotretinoin, nicméně ten už je v ČR na předpis a má i nějaké ty neblahé vedlejší účinky... |
Jako třeba možná superinfekce zlatým stafylokokem, jako se to stalo u mě... Měl jsem dvě kůry a akné sice ustoupilo, ale pokaždé se vrátilo, akčoliv v menší míře. Nemyslím si, že to řeší příčinu, akorát to utlumí mazivost žláz, které se po vysazení pomalu vrací ke své předešlé aktivitě. Na ty hrozná stádia bych to určitě nasadil (mně to pomohlo se zbavit těch hnusných velkých boláků), ale dlouhodobě asi nic skvělýho, že? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
mallone
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | Vitamín B5 skutečně funguje, většinou stačí i "nižší" dávky kolem 2 gramů denně, ale dá se zvýšit dle potřeby, podle testů je bezpečný i v obrovských dávkách. Určitě bych ho ale nekupoval v ČR, ceny jsou tu přemrštěné. "aknevitamín" 250 tablet/500mg 695 kč, od NOW foods stejné množství 12 dolarů, tedy cca třetinová cena. I v UK se dá sehnat za polovic
Jinak nejúčinnější je samozřejmě isotretinoin, nicméně ten už je v ČR na předpis a má i nějaké ty neblahé vedlejší účinky... |
no to koukám, v čr se dájí sehnat jen na aknevitamin.cz a ty ceny jsou fakt přehnané.
Nezná tady někdo zahraniční obchod, který by mi je poslal tady za rozumnou cenu?
Nebo jakýkoliv jiný zpusob, abych neplatil tak moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mallone
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
A jak je to stim poštovným? má někdo s těmito stránky zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| mallone napsal: |
A jak je to stim poštovným? má někdo s těmito stránky zkušenosti? |
Z iherb.com občas kupuju, doprava je podle typu dopravy a ceny zboží. Posledně mě u balíku cca 5ti věcí/1,5kg stála 4 dolary Jen počítej s případným cením řízením a delší dodací dobou (cca 10dnů cesta plus celní řízení dle rychlosti tvé, celnice, pošty). Jinak z UK mám zkušenost třeba s www.vitaminuk.com tam ti odpadá celní řízení,obvykle do týdne doma a 1000x500mg za 44liber (což je furt poloviční cena). Jo a pokud zvolíš iherb, můžeš použít slevový kód GHS519, měl by ušetřit 5-10 dolarů dle ceny objednávky *a03*Každopádně oba eshopy mají skvělý servis.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|