Video TFA Železný hasič Ostrava 2012 , aj keď som nevyhral tak mám samé pozitívne spomienky. Spomedzi slovákov som mal najlepší čas, potom nastúpili český bratia ktorý boli kvalitne pripravený, klobúk dole Človeka taktiež poteší keď v tom zápale "boja" počuje ako ho povzbudzujú aj "cudzí"
Naposledy upravil Le0nidas dne po květen 27, 2013 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Takže oproti minulému roku zlepšenie o 58 sekúnd, výsledný čas 3:22,75, 2. miesto. Čo sa týka zmotávania hadíc tak už prestanem s vymýšľaním nových techník a začnem asi nacvičovať klasický spôsob, čo už.
Naposledy upravil Le0nidas dne po květen 27, 2013 9:21 pm, celkově upraveno 2 krát
Drepy na 1 nohe - 5kg kotúč v rukách - 7s x 5op
Glute Ham Raise - 3x10 (pomáhanie rukami)
Výpony na 1 nohe - 22kg jednoručka - 5x15
Bic. EZ v stoji - 35 kg - 5x8
Tric. tlaky na úzko - 60kg - 5x8
A1: Zkracovačky s 11 kg kotúčom (nohy vo vzduchu, kolená 90°) - 3x20
A2: Dvíhane nôh v ľahu - 3x15
*Po 2 týždňoch konečne nejaký tréning, aj keď to na TFA moc nepomôže aspoň mi je lepšie na duši Dúfam že sa počasie zlepší, chcem hlavne trénovať vonku
BP - 80 kg - 10x4
MT - 120 kg - 6x5
Tlaky JR v stoji - 15 kg - 5x8
Rozpažovanie v predklone - 15 kg - 3x8
*Tréning trval skoro hodinu a pol a mal som pocit ako keby som cvičil všetko možné, teraz keď som si napísal log tak sú to dokopy len 4 cviky To bude tými sériami
*Zakúpené Premium BCAA od Weidra, 500 g (2:1:1, exotic punch, 6 g BCAA v 1 dávke)
Rozmýšľam to dávkovať len v tréningové dni, PRED a PO. Cca 14-16 g za deň. Má to zmysel dávkovať aj ráno v tréningový deň?
Skúšky hotové, takže príprava na súťaž môže začať (ale najskôr musí prestať tá svalovica z" pistol squads", mi rostrieľali nohy ako malého pištu, 4. deň a ešte stále mám problém postaviť sa z hajzľa...a to som si povedal že na začiatok nejaký cvik s vlastnou váhou...)
*Prvý krát som skúšal cvičiť HSPU, takže rozsah bol veľmi malý, časom ho budem zväčšovať. Vyrobil som si svoje vlastné Hi-tech ultrageil TRX (rozrezal som dutú rúrku z triceps. adaptéra, pretiahol ľanom a na koncoch spravil dračiu slučku, pri rúrkach som lano obalil lepiacou páskou aby sa tak nedralo).
**Keďže vonku celý týždeň chčije tak som pozadu s TFA disciplínami, tie hadice ťahať po blate by nebolo bohviečo. Ak podvečer na chvíľu prestane pršať tak si pôjdem aspoň zabehať do kopca, chcem vyskúšať ten miCoach.
Kondičný tréning č. 2
10 min. švihadlo , stredné tempo, sem tam pokus o double
Turkish Get Up - 10 kg - 3x3 (na každú stranu) -Premiéra
Dvíhanie box. vreca zo zeme na plece (striedavo) - 40 kg - 3x5 (na každú stranu)
18 kg ruksak:
2x behom
2x chôdzou
+Na konci poslednej chôdze vytiahnutie a spustenie 18 kg ruksaka z cca 3 metrovej veže 4x po sebe
Bez záťaže:
Behom + výstup po rebríku + spustenie a vytiahnutie ruksaka x3
Doma suzukiho systém strečingu
*Musím si našetriť na záťažovú vestu lebo 18 kg v čínskom ruksaku je už dosť nepríjemné nosenie (Do tých 14 kg sa to ešte dá). Navyše som zmokol ako pes. Doma po strečingu som si dal ešte ľadovú sprchu, nech sa imunita nefláka, marha.
**Spomenutá vyhliadková veža ktorú teraz využívam ako nácvik na jednu z TFA disciplín (Snáď ma nejaký poľovník neodfajčí keď ma tam zbadá)
*Angličáky neznášam ale na druhej strane je to užitočný cvik na kondičku. Na začiatok som si dal métu 50x. Musím sa naučiť správne dýchať pri tomto cviku lebo som bol nútený dať si 2x pauzu.
Posledné dni som nemal moc prístup k netu, od stredy to boli nejaké 3 tréningy do kopca a dnes už aj nácvik TFA disciplín (rozmotanie hadíc na 80 m, trénovanie zmotávania, hammer box, farmárska chôdza s 25 kg na 60-70 m, XY sérii, proste kým ma to neprestalo baviť, resp. kým nezačalo pršať)
Naposledy upravil Le0nidas dne út červen 11, 2013 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Vybehnutie na 2 poschodie s 25 kg kanistrami
Vytiahnutie lanom 15 kg závažie
Zostup na prízemie s kanistrami
Zašrobovanie 3/4 zoll prstenca na 3/4 zoll kolienko (So hardcore )
x4
5 minút pauza a potom prvý pokus na čas Burpees
5 min. 05 sek. -> 70 burpees (toto už bolo naozaj so hardcore )
2. Tréning:
HSPU - 5x5
Clean and Press - 60 kg - 3x3
Rozpažovanie v predklone - 15 kg - 5x8
Supersety:
- Úzky BP - 60 kg - 3x7
Bic. JR v stoji - 15 kg - 3x7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru