|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shadoww

|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Ameru do CR za 4 dolary ? to je levnejsi nez z CR do CR |
Jop, teď jsem ještě koukal do historie objednávek: Shipping $4.00 Je to levnější jak u nás, jako se vším... Btw když mi na celníci kdysi odmítli vydat melatonin z ameriky, že prej to lék (a tak si ho musíš koupit v EU za cca 6x vyšší cenu, chce se mi blejt )tak se musel poslat zpět na mé náklady, což bylo tuším 180kč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mallone
|
Zaslal: út květen 28, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Ameru do CR za 4 dolary ? to je levnejsi nez z CR do CR |
Nepřijde vám ten vitamín B5 jako dobrá reklama na tahání peněz?
Pomohl už tady někomu?
Když se dívám na složení tak to má podobné jako sušená sýrovatka, kterou koupite za 60 v lekarne. ( taky obsahuje kyseliny pantothenové a vitaminy B jako "aknevitamin" )
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 28, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| mallone napsal: |
Pomohl už tady někomu?
Když se dívám na složení tak to má podobné jako sušená sýrovatka, kterou koupite za 60 v lekarne. ( taky obsahuje kyseliny pantothenové a vitaminy B jako "aknevitamin" ) |
Ne, nepřijde, stačí si přečíst komentáře v návštěvní knize od mnoha spokojených zákazníků. Navíc mě dost a viditelně pomohl (ne, fakt to není placebo). Paní je velmi sympatická, dá se s ní rozumně domluvit, pomůže poradí.
Složení jako sušená syrovátka? Prosímtě, porovnej si množství kys.pant. v té tvojí syrovátce a v 1 tabletě od aknevitamin a pochopíš, o čem je řeč.
Ať si lidé věří, čemu chtějí. Já zkusil téměř vše, co šlo - krémy, masti, různé další přípravky = a všechno to byly "kvalitní věci" za nemálo peněz. B5 mi pomohlo.
PS: vzpoměl jsem si, že jeden přípravek přeci jen fungoval: gel v zeleném obalu od Vichy (na heurece má myslím jedno z TOP hodnocení) na mastnou pleť. 2x denně jsem si tím myl obličej a za týden dva se mi pleť začala daleko méně mastit, udělal jsem si malý experiment a opravdu to pomohlo.
PS2: to je ono - " Vichy hloubkový čisticí gel Normaderm " _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út květen 28, 2013 5:27 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út květen 28, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mallone
|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: |
podobne? si delas kozy ne?
Aminostar Sweet Whey - sušená syrovátka uvadi ze na 100g je tam:
4.97 mg Vitamín B5 – kyselina pantothenová
Frozz tady psal ze se uzivaj davky 5-10 g
a ted si spocitej kolik kg bys toho musel sezrat aby ses dostal tady na ty hodnoty..
Jinak jestli to funguje nebo ne nevim ale urcite ti stim pomuze googl |
Tak je pravda, že jsem složení jenom prohlíd očima a uviděl tam tu kys. pantothenovou, která je i v těch vit. B5
Za tu dobu co sem už použil x mastí a x tablet proti akné a vubec nic se nedělo jsem trošku skeptický ke všemu. Je toho nekonečné množství jak se "snažit" akne odstranit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
| mallone napsal: |
Za tu dobu co sem už použil x mastí a x tablet proti akné a vubec nic se nedělo jsem trošku skeptický ke všemu. Je toho nekonečné množství jak se "snažit" akne odstranit. |
Já tě chápu, já jsem s tím měl např. v pubertě velké problémy (holt někdo to má horší, někdo je v pohodě). Však to zkus, kup si 1 pixlu a uvidíš. Když to na tebe nebude působit, přijdeš o pár stovek. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:43 am Předmět: |
|
|
| mallone napsal: | | ALKAPONE napsal: | Ameru do CR za 4 dolary ? to je levnejsi nez z CR do CR |
Pomohl už tady někomu?
Když se dívám na složení tak to má podobné jako sušená sýrovatka, kterou koupite za 60 v lekarne. ( taky obsahuje kyseliny pantothenové a vitaminy B jako "aknevitamin" ) |
1. mně pomohl
2. máš to trochu popletený, ale to snad kluci vysvětlili dost. Ono 5mg a 5g je docela rozdíl.
3. efekt B5 máš podloženej jak zkušenostma plus byl na toto téma publikován konkrétní výzkum.
A koneckonců na iherb.com máš tři řitě zkušeností http://www.iherb.com/product-reviews/Now-Foods-Pantothenic-Acid-500-mg-250-Capsules/326/?p=1 počti si sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Knox
|
Zaslal: st červen 05, 2013 4:47 pm Předmět: Re: Doplnky |
|
|
| mallone napsal: | Je mi 21. Mám akné už od 14ti snad, četl jsem tu, že je dobre nasadit zinek ve 100 až 150mg za den. Není to trochu moc? Nemůže to uškodit?
Koupil jsem si tento, je v pořadku, nebo vybrat jiny?
Zinek glo ( 100 tablet )
Složení: Jedna tableta obsahuje: 20 mg zinku (jako 49 mg síranu zinečnatého) tj. 133% DDD = % doporučené denní dávky
Pomocné látky: laktoza, rýžový škrob, želatina, mastek, stearát hořečnatý
Taky se snažím přibrat a dočetl jsem se, že je vhodné koupit lecitin, u kterého jsem zjistil, že odbourává tuk. ( abych spíš naopak nějake to kilo neshodil )
Měl bych si koupit i ten lecitin, nebo to už je zbytečné? |
akné bývá často způsobeno i stravou, kterou je nutné najít a vynechat - u mě to např. jsou smažené chipsy, u známého citrusové plody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|