|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po leden 28, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Taky bych to videl na Incore, protoze je tam hodne mista. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: po leden 28, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
InCore Fitness vypadá úžasně,tak můžu zkusit na tomto pracovat.Pokud by někdo z vás měl kontakt přímo na odpovědnou osobu,tak budu rád za usnadnění.Prosím po PM.Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st březen 27, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo jak mívá otevřeno posilovna na Lesné v areálu plavečáku Tesla?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
Velký Průvan - všechno supr až na velmi slabé vybavení posilovny. Jeden stojan na dřepy, žádná klec a jednoručky jen do 40kg.
Za celej trénink mě nikdo nebuzeroval, holky se tam kurvily (a nebyly hezký, takže mi to bylo k ničemu, Esko :D) a kluci cvičili také na strojích.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Zkušený fitkař si vystačí s tím, co tam je. A to teď nemyslím holky.  Netušil jsem, že potřebuješ víc jak 40 kg na JČ. To ses měl zeptat. Na holky si měl asi bad day, občas tam jsou kusy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:56 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Zkušený fitkař si vystačí s tím, co tam je. A to teď nemyslím holky. Netušil jsem, že potřebuješ víc jak 40 kg na JČ. To ses měl zeptat. Na holky si měl asi bad day, občas tam jsou kusy. |
:D pak tam přišla ta holčina, co dělá recepční dole a tím nemyslím tu žirafu bodyfitnessku na krátko, který to teda po dietě sluší, ale tu mladou brunetku, ale to už jsem šel pryč.
:D No dal jsem si na záda kladku s paralelním úchopem, to normálně nejezdím. Přítahy jednoruček cvičím s trošku vyšší váhou ;) Proto nemůžu cvičit záda ani dole v průvanu, kde jsou blbý osy a malý jednoručky. Budu muset hledat dál
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Velký Průvan - všechno supr až na velmi slabé vybavení posilovny. Jeden stojan na dřepy, žádná klec a jednoručky jen do 40kg.
Za celej trénink mě nikdo nebuzeroval, holky se tam kurvily (a nebyly hezký, takže mi to bylo k ničemu, Esko :D) a kluci cvičili také na strojích. |
Taky tam někdy chodím, střídám to i s malým průvanem. Většinou chodím na stroje, který u nás nemáme, pro změnu. Ale jednoručky jsou fakt blbý, malý váhy. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
JČ do 40 jsou tam záměrně, majitel tam prej nechce nasypaný opičáky  Což se mu už stejně nepovedlo, když vidím co za lidi tam cvičí  Já tam ale chodím jen občas, dávám přednost starejm železárnám a komornějšímu pojetí, z té komercializace nebo jak to nazvat je mi docela šoufl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Tahal jsem 50ky (55ky trochu už taky) a nejsem nasypaný hovado... je to jen neschopnost majitele vyhovět lidem :))) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Podle toho jak velký činky taháš se nasypanost určit nedá, ale snad mám ještě oči. Jinak ten důvod je ten, jakej sem uváděl. Znám se s personálem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Podle toho, co jsem viděl, tak se jim bude dařit dobře. V posilce bylo v 9 ráno tak 25 lidí a z těch 25 lidí by ty 4ky mohli používat tak maximálně 3.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | JČ do 40 jsou tam záměrně, majitel tam prej nechce nasypaný opičáky |
Jojo tohle jsem tu uz nedavno psal, rikal mne to primo svagr majitele :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
Tak ale to je koncepce toho fitka (bože jak já nesnáším to slovo). Je to pro normální lidi a ,,zdravý životní styl´´ podobně jako většina těch moderních fitek. Takže až budeš vybírat posilovnu, obloukem se vyhni názvům fitness a cokoliv se zdravím, naopak vyhledávej věci typu hardcore a gym. Ale aby to nevyznělo úplně černě, v těch moderních se taky dá odcvičit (většinou), pravda jak je to nový na Chironové (tuším fitness 4you), tak tam mi na dřepy (nemají stojan, pouze multák) nestačily kotouče a to sem oloupil i bench a přitom nejsem nějak extra silnej. Hlavní výhodu těchto zařízení spatřuju ve strojích, který v klasické činkárně zkrátka nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|