%zvýšení síly díky dresu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - %zvýšení síly díky dresu  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> %zvýšení síly díky dresu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Radekak47 - http://powerlifting.cstv.cz/vysledky/2013/mcr_raw.html tady to máš ;)

Tady bohuzel moc lidi z nasi spicky nezavodilo ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak byly to vaše první závody, tak kdo je špička RAW, když se doposud RAW nezvedalo v IPF?asi vítězové téhle soutěže
RaptorMira

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že vzhledem k názvu topicu to Drlift myslel tak, že bys porovnal výkon někoho v top s dresem a bez...
keba

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo je top?Ubereš Špinglovi 100kg z totalu nebo jak?

EDIT : Lunreal to myslel dobře, prostě dal výsledky z MČR RAW, může se sem hodit výsledek z MČR EQ stejný federace a ať si každej udělá obrázek sám

Naposledy upravil keba dne st květen 29, 2013 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
RaptorMira

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby tam byl někdo z top dresařů, tak bys mohl dostat představu kolik dá jak. Je to těžké pochopit, chápu...
keba

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
Kdyby tam byl někdo z top dresařů, tak bys mohl dostat představu kolik dá jak. Je to těžké pochopit, chápu...

Jsem to editnul. Když by dresaři sundali dresy, tak asi nedají svůj top RAW výkon, na ten by museli dřít celou přípravu, tak jsem to myslel, takže to porovnání je stejně jedno

Trochu mě mrzí, nebo nemrzí? že i dnešní IPF dresy jsou dost kilo přidávající oproti dříve a jsem zvědav na budoucnost v 5-10 letech kam se to hne.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to souhlasím. V dresu máš jinou koordinaci svalových skupin, takže je potřeba odjet přípravu na raw bez dresu a to delší dobu. To máš pravdu
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Tak byly to vaše první závody, tak kdo je špička RAW, když se doposud RAW nezvedalo v IPF?asi vítězové téhle soutěže

Podle mne by spicka v dresech a RAW byla hodne podobna. Nemyslim si, ze ti co vyhrali RAW sampionat museli byt nutne ti opravdu nejsilnejsi RAW, proste jen vyhrali soutez, protoze ti nejlepsi zavodnici uprednostnili MCR v dresech ...

Porovnavani toho co pridavaji dresy diky tomu bude pokulhavat, protoze na tehle soutezi zavodila spousta novacku, pripadne zavodniku kterym to v dresech moc nejde (napr. nas Palo Demcak).
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:

Trochu mě mrzí, nebo nemrzí? že i dnešní IPF dresy jsou dost kilo přidávající oproti dříve a jsem zvědav na budoucnost v 5-10 letech kam se to hne.

Tohle je skoda a podle mne velka chyba IPF. Schvalovani novych dresu melo skoncit tak na urovni obycejneho Centurionu a Fury (10 let zpet?).

Doufam, ze se to uz nikam dal nehne. Nove dresy by se udajne jiz schvalovat nemely.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - %zvýšení síly díky dresu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: