|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
Tady bohuzel moc lidi z nasi spicky nezavodilo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Tak byly to vaše první závody, tak kdo je špička RAW, když se doposud RAW nezvedalo v IPF?asi vítězové téhle soutěže _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
A kdo je top?Ubereš Špinglovi 100kg z totalu nebo jak?
EDIT : Lunreal to myslel dobře, prostě dal výsledky z MČR RAW, může se sem hodit výsledek z MČR EQ stejný federace a ať si každej udělá obrázek sám _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Naposledy upravil keba dne st květen 29, 2013 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
Kdyby tam byl někdo z top dresařů, tak bys mohl dostat představu kolik dá jak. Je to těžké pochopit, chápu...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Kdyby tam byl někdo z top dresařů, tak bys mohl dostat představu kolik dá jak. Je to těžké pochopit, chápu... |
Jsem to editnul. Když by dresaři sundali dresy, tak asi nedají svůj top RAW výkon, na ten by museli dřít celou přípravu, tak jsem to myslel, takže to porovnání je stejně jedno
Trochu mě mrzí, nebo nemrzí? že i dnešní IPF dresy jsou dost kilo přidávající oproti dříve a jsem zvědav na budoucnost v 5-10 letech kam se to hne. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jo to souhlasím. V dresu máš jinou koordinaci svalových skupin, takže je potřeba odjet přípravu na raw bez dresu a to delší dobu. To máš pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Tak byly to vaše první závody, tak kdo je špička RAW, když se doposud RAW nezvedalo v IPF?asi vítězové téhle soutěže |
Podle mne by spicka v dresech a RAW byla hodne podobna. Nemyslim si, ze ti co vyhrali RAW sampionat museli byt nutne ti opravdu nejsilnejsi RAW, proste jen vyhrali soutez, protoze ti nejlepsi zavodnici uprednostnili MCR v dresech ...
Porovnavani toho co pridavaji dresy diky tomu bude pokulhavat, protoze na tehle soutezi zavodila spousta novacku, pripadne zavodniku kterym to v dresech moc nejde (napr. nas Palo Demcak).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: |
Trochu mě mrzí, nebo nemrzí? že i dnešní IPF dresy jsou dost kilo přidávající oproti dříve a jsem zvědav na budoucnost v 5-10 letech kam se to hne. |
Tohle je skoda a podle mne velka chyba IPF. Schvalovani novych dresu melo skoncit tak na urovni obycejneho Centurionu a Fury (10 let zpet?).
Doufam, ze se to uz nikam dal nehne. Nove dresy by se udajne jiz schvalovat nemely.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|