|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Taky mne pripada, ze nekteri v tomhle vubec neuvazuji. Vidi slevu, tak hrrrr toho nakoupit vagon, ale ze na tom ve vysledku casto jeste prodelaji, to uz si nespocitaji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: st květen 29, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
jen otazka, koupim v lidlu parmazan? dik _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Koupíš, mají ho tam asi půl roku nově. Jen teď nevím, jak to přesně vypadá a jmenuje, ale vidět ho, tak vím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Koupíš, mají ho tam asi půl roku nově. Jen teď nevím, jak to přesně vypadá a jmenuje, ale vidět ho, tak vím. |
Grana Padano, Pecorino, Parmigiano Reggiano? Možná jsem se trefil _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:32 pm Předmět: Re: slevy na jídle |
|
|
| krosař napsal: | | ... Dokud se nezmění přístup lidí tak se u nás bude prodávat "šmejd" a za chvíli to tu bude stejná žumpa jako u sousedů v Polsku... |
Sousede v Polsku maji na svem trhu potraviny vetsinou kvalitni, tu zumpu oni delaji pouze u nas a to jen a pouze protoze jim to svym chovanim (tzn. tim zminenym pristupem, ale i deravymi zakony atd.) dovolime :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:51 pm Předmět: Re: slevy na jídle |
|
|
| duke.dukem napsal: | | krosař napsal: | | ... Dokud se nezmění přístup lidí tak se u nás bude prodávat "šmejd" a za chvíli to tu bude stejná žumpa jako u sousedů v Polsku... |
Sousede v Polsku maji na svem trhu potraviny vetsinou kvalitni, tu zumpu oni delaji pouze u nas a to jen a pouze protoze jim to svym chovanim (tzn. tim zminenym pristupem, ale i deravymi zakony atd.) dovolime :- ( |
Pokud je to tak mohu jen dál nevěřícně kroutit hlavou...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
No, jako souhlasím s vámi a i jsem čekal reakce tohoto typu na toho pangasia, ale já osobně třeba akce sleduju, on je totiž rozdíl kupovat něco protože je to v akci ve velkym množství a pak to kolikrát vyhodit, ptž to nestihnu sníst, já to ale dělám tak, že v akcích kupuju to co si kupuju i jinak, nebo například každý týden je nějaká zelenina v akci, no a já si koupim tu - mam to pestrý a je mi fuk jestli mam rajčata jeden týden nebo další, prostě chci zeleninu, v akci je květák, tak koupim květák. A co se nákupů do zásoby týče, tak to dělám u věcí, který vim že vydrží a vim že kupuju i tak - například se to docela vyplatí když třeba maji v akci tuňáka (kupuju v plechovce no... čerstvý je přece jen nad rámec financí :D, ale nechci kupovat tu břečku za 15 korun a ty dražší bývaji v akci za celkem rozumnou cenu), dřív jsem taky takhle třeba čekával na akci v Lídlu a pak si koupil do zásoby ar. máslo (teď jsem přesedlal na domácí :D)
No a vim o lidech co si toho pangasia kupujou i za tu normální cenu, a v takovém případě se to samozřejmě vyplatí teď nakoupit, protože normálně stojí 50. A co se těch vajec týče, já nevim, podle mě u tohoto konkrétně nemám pocit, že by se to dalo nějak "ošidit", ta velikost je daná, vim že kupuju Mka a kvalitou se to ošidit nedá, dokonce ty v obchodě jsou na rozdíl od domácích víc testovaný na salmonelu a spíš jde o nějaký to "etický" hledisko, kdy někdo radši kupuje z podestýlky apod. na kvalitu obsahu to ale vliv nemá a 30ks za 60 korun mi přijde jako hodně dobrá cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 7:12 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | No, jako souhlasím s vámi a i jsem čekal reakce tohoto typu na toho pangasia, ale já osobně třeba akce sleduju, on je totiž rozdíl kupovat něco protože je to v akci ve velkym množství a pak to kolikrát vyhodit, ptž to nestihnu sníst, já to ale dělám tak, že v akcích kupuju to co si kupuju i jinak, nebo například každý týden je nějaká zelenina v akci, no a já si koupim tu - mam to pestrý a je mi fuk jestli mam rajčata jeden týden nebo další, prostě chci zeleninu, v akci je květák, tak koupim květák. A co se nákupů do zásoby týče, tak to dělám u věcí, který vim že vydrží a vim že kupuju i tak - například se to docela vyplatí když třeba maji v akci tuňáka (kupuju v plechovce no... čerstvý je přece jen nad rámec financí :D, ale nechci kupovat tu břečku za 15 korun a ty dražší bývaji v akci za celkem rozumnou cenu), dřív jsem taky takhle třeba čekával na akci v Lídlu a pak si koupil do zásoby ar. máslo (teď jsem přesedlal na domácí :D)
No a vim o lidech co si toho pangasia kupujou i za tu normální cenu, a v takovém případě se to samozřejmě vyplatí teď nakoupit, protože normálně stojí 50. A co se těch vajec týče, já nevim, podle mě u tohoto konkrétně nemám pocit, že by se to dalo nějak "ošidit", ta velikost je daná, vim že kupuju Mka a kvalitou se to ošidit nedá, dokonce ty v obchodě jsou na rozdíl od domácích víc testovaný na salmonelu a spíš jde o nějaký to "etický" hledisko, kdy někdo radši kupuje z podestýlky apod. na kvalitu obsahu to ale vliv nemá a 30ks za 60 korun mi přijde jako hodně dobrá cena. |
Vejce od slepice z chovu s volným výběhem a negranulovanou stranou vs. vejce od slepice z klece na granulích tam je. Vidět asi taky nejspiš bude (barva obsahu) nicméně tam je o tom nepochybuj...tuňák...to je taky dilema..žena ho kupuje pořád..já si ho dám zřídka kdy... četl sem i nějaký test a docela dobře vyšel právě ten levný od VitaedOro nebo tak co mají v kauflandu ale tak to je spekulace (testy lžou atd.) každopádně si umím domyslet co je to za maso když to prodávají jako drť (žádný člověk co má všech 5 pohromadě by nedrtil kvalitní maso z tuňáka do pixle když ho může prodat za daleko víc).
Btw otázka na to máslo...jak konkrétně postupuješ při jeho výrobě?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jsou tady o tom vlákna i tady a právě tady jsem se inspiroval. Jen dám arašídy do mixeru, trochu oleje a mixuju :D Většinou používám už solený takže ani nesolim.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:50 am Předmět: |
|
|
Kdo si minuly tyden ,tak jako ja v akci v kauflandu nakoupil 500gramu nizkotucneho tvarohu za cca17,9kc? :-D Nakoupeno 10kg a ted mam totalne plnou lednici :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:55 am Předmět: |
|
|
já kupuju za 10 korun 250g a radši prodělám tři koruny a mám pokaždý čerstvej tvaroh, než nechávat v lednici do druhýho dne půlku nesnědenýho tvarohu :D (sním 250g na noc vždycky) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po červen 10, 2013 6:01 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | já kupuju za 10 korun 250g a radši prodělám tři koruny a mám pokaždý čerstvej tvaroh, než nechávat v lednici do druhýho dne půlku nesnědenýho tvarohu :D (sním 250g na noc vždycky) |
Taky jsem braval v kaufu 250g za 10,9kc. Minuly tyden uz ho zdrazili za 11,9kc :-/ Jinak z 500gramu sezeru denne pulku a druhou pulku mi čorne pritelkyne do buchty ,kterou ja nemuzu, protoze jsem v diete :-D co vic si muzu prat :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po červen 10, 2013 7:28 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | ... co vic si muzu prat :-D |
mozna micelarni kasein, aby ses uz mohl konecne prestat ladovat tim kaseinatem z tvarohu?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po červen 10, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | JrElda napsal: | | ... co vic si muzu prat :-D |
mozna micelarni kasein, aby ses uz mohl konecne prestat ladovat tim kaseinatem z tvarohu?! |
Budu kupovat Long od Extrifitu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
V penny mají v akci puding /čokoládový/vanilkový mňamka, puding je dobrý na růst obsahuje hodně plnohodnotných sacharidů a přidávám si do něho lžičku rybího tuku aby to bylo cajk  dále k němu doporučuji oplatku Milla, jenom jednu vy vepři. _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|