AKCE, slevy atd. na nákup potravin.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> AKCE, slevy atd. na nákup potravin.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mne pripada, ze nekteri v tomhle vubec neuvazuji. Vidi slevu, tak hrrrr toho nakoupit vagon, ale ze na tom ve vysledku casto jeste prodelaji, to uz si nespocitaji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen otazka, koupim v lidlu parmazan? dik
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupíš, mají ho tam asi půl roku nově. Jen teď nevím, jak to přesně vypadá a jmenuje, ale vidět ho, tak vím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Koupíš, mají ho tam asi půl roku nově. Jen teď nevím, jak to přesně vypadá a jmenuje, ale vidět ho, tak vím.

Grana Padano, Pecorino, Parmigiano Reggiano? Možná jsem se trefil
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:32 pm    Předmět: Re: slevy na jídle Odpovědět s citátem

krosař napsal:
... Dokud se nezmění přístup lidí tak se u nás bude prodávat "šmejd" a za chvíli to tu bude stejná žumpa jako u sousedů v Polsku...

Sousede v Polsku maji na svem trhu potraviny vetsinou kvalitni, tu zumpu oni delaji pouze u nas a to jen a pouze protoze jim to svym chovanim (tzn. tim zminenym pristupem, ale i deravymi zakony atd.) dovolime :- (
krosař

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:51 pm    Předmět: Re: slevy na jídle Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
krosař napsal:
... Dokud se nezmění přístup lidí tak se u nás bude prodávat "šmejd" a za chvíli to tu bude stejná žumpa jako u sousedů v Polsku...

Sousede v Polsku maji na svem trhu potraviny vetsinou kvalitni, tu zumpu oni delaji pouze u nas a to jen a pouze protoze jim to svym chovanim (tzn. tim zminenym pristupem, ale i deravymi zakony atd.) dovolime :- (

Pokud je to tak mohu jen dál nevěřícně kroutit hlavou...
jachym

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jako souhlasím s vámi a i jsem čekal reakce tohoto typu na toho pangasia, ale já osobně třeba akce sleduju, on je totiž rozdíl kupovat něco protože je to v akci ve velkym množství a pak to kolikrát vyhodit, ptž to nestihnu sníst, já to ale dělám tak, že v akcích kupuju to co si kupuju i jinak, nebo například každý týden je nějaká zelenina v akci, no a já si koupim tu - mam to pestrý a je mi fuk jestli mam rajčata jeden týden nebo další, prostě chci zeleninu, v akci je květák, tak koupim květák. A co se nákupů do zásoby týče, tak to dělám u věcí, který vim že vydrží a vim že kupuju i tak - například se to docela vyplatí když třeba maji v akci tuňáka (kupuju v plechovce no... čerstvý je přece jen nad rámec financí :D, ale nechci kupovat tu břečku za 15 korun a ty dražší bývaji v akci za celkem rozumnou cenu), dřív jsem taky takhle třeba čekával na akci v Lídlu a pak si koupil do zásoby ar. máslo (teď jsem přesedlal na domácí :D)

No a vim o lidech co si toho pangasia kupujou i za tu normální cenu, a v takovém případě se to samozřejmě vyplatí teď nakoupit, protože normálně stojí 50. A co se těch vajec týče, já nevim, podle mě u tohoto konkrétně nemám pocit, že by se to dalo nějak "ošidit", ta velikost je daná, vim že kupuju Mka a kvalitou se to ošidit nedá, dokonce ty v obchodě jsou na rozdíl od domácích víc testovaný na salmonelu a spíš jde o nějaký to "etický" hledisko, kdy někdo radši kupuje z podestýlky apod. na kvalitu obsahu to ale vliv nemá a 30ks za 60 korun mi přijde jako hodně dobrá cena.
krosař

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
No, jako souhlasím s vámi a i jsem čekal reakce tohoto typu na toho pangasia, ale já osobně třeba akce sleduju, on je totiž rozdíl kupovat něco protože je to v akci ve velkym množství a pak to kolikrát vyhodit, ptž to nestihnu sníst, já to ale dělám tak, že v akcích kupuju to co si kupuju i jinak, nebo například každý týden je nějaká zelenina v akci, no a já si koupim tu - mam to pestrý a je mi fuk jestli mam rajčata jeden týden nebo další, prostě chci zeleninu, v akci je květák, tak koupim květák. A co se nákupů do zásoby týče, tak to dělám u věcí, který vim že vydrží a vim že kupuju i tak - například se to docela vyplatí když třeba maji v akci tuňáka (kupuju v plechovce no... čerstvý je přece jen nad rámec financí :D, ale nechci kupovat tu břečku za 15 korun a ty dražší bývaji v akci za celkem rozumnou cenu), dřív jsem taky takhle třeba čekával na akci v Lídlu a pak si koupil do zásoby ar. máslo (teď jsem přesedlal na domácí :D)

No a vim o lidech co si toho pangasia kupujou i za tu normální cenu, a v takovém případě se to samozřejmě vyplatí teď nakoupit, protože normálně stojí 50. A co se těch vajec týče, já nevim, podle mě u tohoto konkrétně nemám pocit, že by se to dalo nějak "ošidit", ta velikost je daná, vim že kupuju Mka a kvalitou se to ošidit nedá, dokonce ty v obchodě jsou na rozdíl od domácích víc testovaný na salmonelu a spíš jde o nějaký to "etický" hledisko, kdy někdo radši kupuje z podestýlky apod. na kvalitu obsahu to ale vliv nemá a 30ks za 60 korun mi přijde jako hodně dobrá cena.

Vejce od slepice z chovu s volným výběhem a negranulovanou stranou vs. vejce od slepice z klece na granulích tam je. Vidět asi taky nejspiš bude (barva obsahu) nicméně tam je o tom nepochybuj...tuňák...to je taky dilema..žena ho kupuje pořád..já si ho dám zřídka kdy... četl sem i nějaký test a docela dobře vyšel právě ten levný od VitaedOro nebo tak co mají v kauflandu ale tak to je spekulace (testy lžou atd.) každopádně si umím domyslet co je to za maso když to prodávají jako drť (žádný člověk co má všech 5 pohromadě by nedrtil kvalitní maso z tuňáka do pixle když ho může prodat za daleko víc).

Btw otázka na to máslo...jak konkrétně postupuješ při jeho výrobě?
jachym

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou tady o tom vlákna i tady a právě tady jsem se inspiroval. Jen dám arašídy do mixeru, trochu oleje a mixuju :D Většinou používám už solený takže ani nesolim.
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo si minuly tyden ,tak jako ja v akci v kauflandu nakoupil 500gramu nizkotucneho tvarohu za cca17,9kc? :-D Nakoupeno 10kg a ted mam totalne plnou lednici :-D
Grimley

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já kupuju za 10 korun 250g a radši prodělám tři koruny a mám pokaždý čerstvej tvaroh, než nechávat v lednici do druhýho dne půlku nesnědenýho tvarohu :D (sním 250g na noc vždycky)
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
já kupuju za 10 korun 250g a radši prodělám tři koruny a mám pokaždý čerstvej tvaroh, než nechávat v lednici do druhýho dne půlku nesnědenýho tvarohu :D (sním 250g na noc vždycky)

Taky jsem braval v kaufu 250g za 10,9kc. Minuly tyden uz ho zdrazili za 11,9kc :-/ Jinak z 500gramu sezeru denne pulku a druhou pulku mi čorne pritelkyne do buchty ,kterou ja nemuzu, protoze jsem v diete :-D co vic si muzu prat :-D
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
... co vic si muzu prat :-D

mozna micelarni kasein, aby ses uz mohl konecne prestat ladovat tim kaseinatem z tvarohu?!
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
JrElda napsal:
... co vic si muzu prat :-D

mozna micelarni kasein, aby ses uz mohl konecne prestat ladovat tim kaseinatem z tvarohu?!

Budu kupovat Long od Extrifitu :-)
cesnek67
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V penny mají v akci puding /čokoládový/vanilkový mňamka, puding je dobrý na růst obsahuje hodně plnohodnotných sacharidů a přidávám si do něho lžičku rybího tuku aby to bylo cajk dále k němu doporučuji oplatku Milla, jenom jednu vy vepři.

NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: