Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RAT

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A že je v tom Průvanu furt takovej !nátřesk!, přestože si na něho všichni tak stěžujou

guruhonza napsal:
a tím nemyslím tu žirafu bodyfitnessku na krátko, který to teda po dietě sluší

Ta holčina náhodou vypadá super celoročně, ne jen po dietě

mirus napsal:
Ale jednoručky jsou fakt blbý, malý váhy.

A ty Míro dostaneš na prdel hned jak se tam příště objevíš zato jak tady na to pluješ!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak říkám, supr posilka, jen mě bohužel nestačí :-/ Z vyprávění jsem pochopil, že mi to bude vyhovovat, ale né no :D Eško se nezmínil o chybějící kleci a malejch jednoručkách. On totiž cvičí spíš na podložkách a na bosu a toho je tam vskutku dost.

Bodyfitnessku jsem vždycky viděl cvičit v Mišmaši a to byla větší, jak já. Teď vypadá fakt dobře a snad zas tak nenabere.
Korny

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Průvan je hodně dobrý fitko, ale těch lidí tam to je děs...nátřesk je tam hlavně kvůli ceně - co si budem povídat :)

Cvičil jsem tam nějakou dobu, ale po pár měsících v InCoru už vím, že se docela vyplatí si připlatit :) Lidí míň, vybavení lepší a co hlavně - možnost chodit na jednu permici víckrát denně. Ta směšná podmínka co je tady s tím v Průvanu je na facku, nevím o co jim jde, to procento lidí, kteří by tam chodili 2x denně by stejně asi nebylo velký. Tohle byl asi ten úplně hlavní důvod, proč jsem tam přestal chodit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rahorus

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny zkus se na to ale podívat z pohledu toho provozovatele- ikdyby té možnosti využilo 5 lidí denně ( a že při tom objemu klientely je to možný), tak ve špičce by to znamenalo docela nepříjemnost, protože už teď tam bývá k nehnutí. PS nebyl jsem tam asi třičtvtrtě roku, ale ta špička tam bude asi pořád hodně silná.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Incoru je pořád vlastní voda zakázaná?
Korny

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus: Já tomu rozumím, ale tohle funguje i v malým i ve velkým průvanu a to velkej tak natřískanej není. Přitom co jsem se tak bavil s lidma z jiných fitek, tak všude je možnost jít jako držitel časové permanentky víckrát denně samozřejmostí. Na druhou stranu pokud by chtěl někdo volit posilku kvůli tréninku 2x denně a jedno z toho by bylo kardio, tak malej průvan taky není úplně vhodnej, co jsem tam chodil, tak jsem snad nenašel rotoped, na kterém by nebylo něco rozdrbanýho

guru: V InCoru je vlastní voda zakázaná, ale pokud máš permanentku, tak dostaneš vodu na baru zdarma a můžeš si vybrat jestli do skla nebo do lahve. Ale nic pro tebe, jednoručky taky jen do 40kg
jnerez

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo chlapi, souhlasím. Byl sem v Průvanu cca před dvěma měsícema a jen jednou, ale vůbec mě to tam ničím nezaujalo. A to tam ani nebyla bodyfinesska .
Mimochodem, dřepovat se tam fakt nedá a já starej jezevec sem rád v posilce skoro sám, ne s miliónem študentíků .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klec, stojany a hacken tam je?

Vodu dostanu jednu, nebo kolik chci?

Mám trhačky od Neila Hilla, takže možná začnu zas dělat přítahy VC místo JC :D Ale né. Se uvídí, kde budu bydlet příští rok. Maloměřice jsou prdel a musím najít něco blíž centru.
Korny

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stojan na dřepy tam je, sice takovej divnej, ale účel splní, hacken taky, jestli myslíš takovou tu hardcorovou klec tak ta ne Vody dostaneš, co vypiješ :)

Jinak jsou tam vlastně ještě 2 nakládací jednoručky a na ty můžeš dát co chceš, těch 50-60 by se tam asi nacpat dalo, ale nevím jak by to bylo moc pohodlný...taková raritka jsou tam 45kg kotouče, takže nemusíš třeba na legpress chodit a sbírat železo po celým fitku.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha, uvidíme =) Já bych si mohl vymýšlet a stěžovat celej večer.

Někdy tam zajdu a snad potkám toho Starošíka, nebo jak se jmenuje ten pán co posílá autobusy na FIBO Chci ho vidět cvičit
ghost333

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: A proc prestals cvicit v MisMasi? Psals tu myslim, zes tam chodil, ne? Prijde mi to jako top posilka, ale zakaz vlastni vody je hnus
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Padej už do Big1, tam máš všechno. A maj otevřeno od 6.30 navíc:)
Korny

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak jsem slyšel nějakou fámu, že v mišmaši v létě má být studentská permice za 600 a k ní voda zdarma...takže jestli to tak je, tak není o čem :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
guruhonza: A proc prestals cvicit v MisMasi? Psals tu myslim, zes tam chodil, ne? Prijde mi to jako top posilka, ale zakaz vlastni vody je hnus

Protože bych finančně neutáhl platit za 2/3 litry vody 5x týdně. Je to s Goldem nejlepší posilka v Brně asi, ale zas... pravidla jsou nastavený tak, že už se tam nikdy nepodívám, pokud tam náhodou nepůjdu trénovat s někým dalším.
ik897

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čaute, prosím vás ako to funguje vo Velkom Pruvane ? Je tam aj nejaká menšia posilka ktorá sa volá len pruvan ? ...Našiel som totiž nejakú posilku ktorá sa tak volá s rovnakou adresou len lepšou cennou. A nechodí tam niekto cvičiť ráno ?
Ďakujem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: