|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RAT

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Jak říkám, supr posilka, jen mě bohužel nestačí :-/ Z vyprávění jsem pochopil, že mi to bude vyhovovat, ale né no :D Eško se nezmínil o chybějící kleci a malejch jednoručkách. On totiž cvičí spíš na podložkách a na bosu a toho je tam vskutku dost.
Bodyfitnessku jsem vždycky viděl cvičit v Mišmaši a to byla větší, jak já. Teď vypadá fakt dobře a snad zas tak nenabere.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Průvan je hodně dobrý fitko, ale těch lidí tam to je děs...nátřesk je tam hlavně kvůli ceně - co si budem povídat :)
Cvičil jsem tam nějakou dobu, ale po pár měsících v InCoru už vím, že se docela vyplatí si připlatit :) Lidí míň, vybavení lepší a co hlavně - možnost chodit na jednu permici víckrát denně. Ta směšná podmínka co je tady s tím v Průvanu je na facku, nevím o co jim jde, to procento lidí, kteří by tam chodili 2x denně by stejně asi nebylo velký. Tohle byl asi ten úplně hlavní důvod, proč jsem tam přestal chodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Korny zkus se na to ale podívat z pohledu toho provozovatele- ikdyby té možnosti využilo 5 lidí denně ( a že při tom objemu klientely je to možný), tak ve špičce by to znamenalo docela nepříjemnost, protože už teď tam bývá k nehnutí. PS nebyl jsem tam asi třičtvtrtě roku, ale ta špička tam bude asi pořád hodně silná.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
V Incoru je pořád vlastní voda zakázaná?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Rahorus: Já tomu rozumím, ale tohle funguje i v malým i ve velkým průvanu a to velkej tak natřískanej není. Přitom co jsem se tak bavil s lidma z jiných fitek, tak všude je možnost jít jako držitel časové permanentky víckrát denně samozřejmostí. Na druhou stranu pokud by chtěl někdo volit posilku kvůli tréninku 2x denně a jedno z toho by bylo kardio, tak malej průvan taky není úplně vhodnej, co jsem tam chodil, tak jsem snad nenašel rotoped, na kterém by nebylo něco rozdrbanýho
guru: V InCoru je vlastní voda zakázaná, ale pokud máš permanentku, tak dostaneš vodu na baru zdarma a můžeš si vybrat jestli do skla nebo do lahve. Ale nic pro tebe, jednoručky taky jen do 40kg
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
Jo jo chlapi, souhlasím. Byl sem v Průvanu cca před dvěma měsícema a jen jednou, ale vůbec mě to tam ničím nezaujalo. A to tam ani nebyla bodyfinesska  .
Mimochodem, dřepovat se tam fakt nedá a já starej jezevec sem rád v posilce skoro sám, ne s miliónem študentíků  .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Klec, stojany a hacken tam je?
Vodu dostanu jednu, nebo kolik chci?
Mám trhačky od Neila Hilla, takže možná začnu zas dělat přítahy VC místo JC :D Ale né. Se uvídí, kde budu bydlet příští rok. Maloměřice jsou prdel a musím najít něco blíž centru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
Stojan na dřepy tam je, sice takovej divnej, ale účel splní, hacken taky, jestli myslíš takovou tu hardcorovou klec tak ta ne  Vody dostaneš, co vypiješ :)
Jinak jsou tam vlastně ještě 2 nakládací jednoručky a na ty můžeš dát co chceš, těch 50-60 by se tam asi nacpat dalo, ale nevím jak by to bylo moc pohodlný...taková raritka jsou tam 45kg kotouče, takže nemusíš třeba na legpress chodit a sbírat železo po celým fitku.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
Haha, uvidíme =) Já bych si mohl vymýšlet a stěžovat celej večer.
Někdy tam zajdu a snad potkám toho Starošíka, nebo jak se jmenuje ten pán co posílá autobusy na FIBO  Chci ho vidět cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: A proc prestals cvicit v MisMasi? Psals tu myslim, zes tam chodil, ne? Prijde mi to jako top posilka, ale zakaz vlastni vody je hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
Padej už do Big1, tam máš všechno. A maj otevřeno od 6.30 navíc:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st květen 29, 2013 10:50 pm Předmět: |
|
|
jinak jsem slyšel nějakou fámu, že v mišmaši v létě má být studentská permice za 600 a k ní voda zdarma...takže jestli to tak je, tak není o čem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 4:54 am Předmět: |
|
|
| ghost333 napsal: | | guruhonza: A proc prestals cvicit v MisMasi? Psals tu myslim, zes tam chodil, ne? Prijde mi to jako top posilka, ale zakaz vlastni vody je hnus |
Protože bych finančně neutáhl platit za 2/3 litry vody 5x týdně. Je to s Goldem nejlepší posilka v Brně asi, ale zas... pravidla jsou nastavený tak, že už se tam nikdy nepodívám, pokud tam náhodou nepůjdu trénovat s někým dalším.
|
|
| nahoru |
|
 |
ik897
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
čaute, prosím vás ako to funguje vo Velkom Pruvane ? Je tam aj nejaká menšia posilka ktorá sa volá len pruvan ? ...Našiel som totiž nejakú posilku ktorá sa tak volá s rovnakou adresou len lepšou cennou. A nechodí tam niekto cvičiť ráno ?
Ďakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|