|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ladron
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Za tři roky cvičení sem zůstal stejným člověkem co chodí chlastat, zůstal se stejnejma kilama, ale vypadám myslim trochen jinak !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
Obvykle se nechlubím, ostatně ani není tentokrát čím, protože jsem nebyl úplně spokojený s výkonem, který jsem podal, ale přesto se mi povedlo především díky bezkonkurenčnímu moderátorovi Leošovi Kubešovi zvládnout spolumoderování soutěže Strongman Champions League Plzeň 2013. Povídat si s Terry Hollandsem, kterého jsem vyzvedával v Praze na letišti a vezl ho do Plzně, nebo sedět s Lalasem a dalšími a poslouchat zákulisní historky ze závodů, to pro měl byl super zážitek.
Reportáž bude na Ronnie.cz v nejbližších dnech a následovat bude i videozáznam.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
Zkouška z manažerský ekonomiky za A :)) poslední termín, protože zejtra odjíždí až do státnic :D .... výborně, teď už jen zmáknout ty státnice a budu spokojenej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st červen 12, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Včera se mi povedl na první pokus one hand superman push up, takže další blbost do sbírky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nepovedlo se nic, ale pobavilo. Protože ve fitku mi zakázali práškové magnesium, vyrazil jsem do Ronnie koupit tekuté. Slečna se zeptala "jednu ampulku nebo celou krabici". Já na to "jen jednu, chci to vyzkoušet. U nás posilce zakázali práškové". Tak jsem ampulku vzal, hodil do báglu a dnes koukám co mi to vlastně prodala
https://obchod.ronnie.cz/s-1218-magneslife.html
Za blbost se platí a 22 korun je hodně levná platba.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikro6
|
Zaslal: po červen 17, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
Mal som svalovicu na nohách, ale ajtak som si dnes dal silové premiestnenie, MT a drepy.
V posilke príjemných 30 stupňov.
Už viem, ako sa cítia ľudia pred infarktom. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 18, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
Ing. Wojtkingson _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 18, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Ing. Wojtkingson |
GZ, parada, este mam stale v zive pameti jak jsem byl stastnej, kdyz jsem inga udelal nekdy pred 6 lety. Ta "vaha" co ze me spadla, 5 let zatracene skoly uspesne dokonceno.
Tak ted uz zadne vymluvy a poradne se opri do cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 18, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
Uz mi frci na stole, ted jeste vymyslet :D
Neresi to ale muj problem pri cviceni
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsem přijímačky a pokračuju MGR studiem na jiné škole  (a že je tam bab!  ) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po červen 24, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
15.10.2012
Břicho - 104cm
Hmotnost - 100kg
24.6.2013
Břicho - 83cm
Hmotnost - 80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|