|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rricks
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 9:42 pm Předmět: Trojkombinace v jednom stroji. |
|
|
Zdravím Vás pánové. Momentálně pracuji na návrhu třech strojů v jednom ( hyperextenze, bradla, scottova lavice )každý cvik výškově nastavitelný, rozměry by byly asi 130x60 cm. Zajímalo by mě, zda- li by o takový stroj měl někdo z Vás zájem. Cena se bude pohybovat okolo 4500,- Hned jak bude hotovo nahodím samozřejmě foto, je to jen takový předběžný průzkum :) Díky za ohlasy, rady a tipy předem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 7:19 am Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
a proč tam toho nenacpat rovnou víc?
ještě by se vešla hrazda.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
nesnasim stroje .. chteji nas zabit .. jdou nam po krku :P
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | a proč tam toho nenacpat rovnou víc?
ještě by se vešla hrazda.. |
Tak vešlo by se toho více, ale bylo by to potom překonbinované. Hlavně mě jde o úsporu místa a peněz. Za tři tyto stroje bych vypláznul min. 8-10 tisíc, takhle to bude za polovic, a na neceelém metru čtverečním :) Na doma ideální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Olympijska osa -> Sto cvikov v jednej ose! _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
rachela - souhlas, stroje tak mozna do treninku pacientu s pooperacnim stavem, jinak se hodi tak max. do zberu.
...a ted do me
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Olympijska osa -> Sto cvikov v jednej ose! |
Souhlasím s tebou, ale na co nejlepší izolaci cvičené partie budeš potřebovat trochu více, než jen olympijskou osu viz. scottova lavice, bicepsový pult či něco na ten způsob. A na spodní část zad je podle mě nejlepší hyperextenze s kotoučem v prackách :) O bradlech se snad ani zmiňovat nemusím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| rricks napsal: | | Rachela napsal: | | Olympijska osa -> Sto cvikov v jednej ose! |
Souhlasím s tebou, ale na co nejlepší izolaci cvičené partie budeš potřebovat trochu více, než jen olympijskou osu viz. scottova lavice, bicepsový pult či něco na ten způsob. A na spodní část zad je podle mě nejlepší hyperextenze s kotoučem v prackách :) O bradlech se snad ani zmiňovat nemusím :) |
a proc neni na spodni cast zad nejlepsi mrtvy tah, good mornings, celni drepy nebo treba drepy s cinkou nad hlavou? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | rricks napsal: | | Rachela napsal: | | Olympijska osa -> Sto cvikov v jednej ose! |
Souhlasím s tebou, ale na co nejlepší izolaci cvičené partie budeš potřebovat trochu více, než jen olympijskou osu viz. scottova lavice, bicepsový pult či něco na ten způsob. A na spodní část zad je podle mě nejlepší hyperextenze s kotoučem v prackách :) O bradlech se snad ani zmiňovat nemusím :) |
a proc neni na spodni cast zad nejlepsi mrtvy tah, good mornings, celni drepy nebo treba drepy s cinkou nad hlavou? |
Každému vyhovuje něco jiného, nicméně a říkejte si co chcete ale myslím si, že mrtvý tah je nejlepší forma jak budovat silný střed těla, ale také nejkratší cesta k ortopedovi. A ano i při správném postupu a opasku. Good Mornings není izolovaný cvik na spodní část zad i když se tak může jevit. A o dřepech všeobecně, se ve spojitosti se zády nedá mluvit v dobrém. Jsem prostě fanda izolovaných cviků na partii :) ( Nejsem žádný amatér, nějaký ten pátek už cvičím, tak si myslím, že mohu hodnotit)
Naposledy upravil rricks dne pá květen 31, 2013 4:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
a vidis, ja nesouhlasim
a myslim, ze by se naslo dost profesionalni silovych sportovcu (lifteru, vzperacu a strongmanu) ktery hyperextenz s kotoucem nejezdi a nebo max doplnkove a o sile spodnich zad u nich nemuze byt polemika _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a vidis, ja nesouhlasim
a myslim, ze by se naslo dost profesionalni silovych sportovcu (lifteru, vzperacu a strongmanu) ktery hyperextenz s kotoucem nejezdi a nebo max doplnkove a o sile spodnich zad u nich nemuze byt polemika |
A o stavu jejich pohybového aparátu za pár let také ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
| rricks napsal: | | Peter Ustinov napsal: | a vidis, ja nesouhlasim
a myslim, ze by se naslo dost profesionalni silovych sportovcu (lifteru, vzperacu a strongmanu) ktery hyperextenz s kotoucem nejezdi a nebo max doplnkove a o sile spodnich zad u nich nemuze byt polemika |
A o stavu jejich pohybového aparátu za pár let také ne :) |
bodivej se na BIG KAZe, nebo jine veterany, problemy nemaji
a kdyz uz, ty jsi jeden z tech, co taha pres 300? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
můžeš bejt fanda na co chceš, ale neexistuje kulturista kterej by nedřepoval a i když je spoustu co nedělá mrtvej tah tak sem přesvědčen, že většina z nich jo, izolovaný cviky je fajn věc, ale výceklobovej cvik se prostě nahradit nedá
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | můžeš bejt fanda na co chceš, ale neexistuje kulturista kterej by nedřepoval a i když je spoustu co nedělá mrtvej tah tak sem přesvědčen, že většina z nich jo, izolovaný cviky je fajn věc, ale výceklobovej cvik se prostě nahradit nedá |
Jak už jsem říkal, souhlasím s Váma, ale podle mě izolované cviky a zejména ve vrcholové kulturistice mají své výrazné místo. A takové pány, kteří cviči pouze s olympijskou osou a stroje by házely do sběru, na takové ani nereaguji to mluví samo za sebe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|