|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rricks
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 10:49 pm Předmět: Power rack |
|
|
Zdravím chlapy, nabízím power rack klece za 7600,- Prvotřídní silnostěnná ocel. Stavba na míru, nebo klasické rozměry. Kdyby měl někdo zájem, tak dejte vědět. Vyrobím jakékoliv náčiní za lidovou cenu :) Kdo chce dát sbohem veřejným posilovnám, tak dejte vědět :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: so červen 01, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
Cena je určitě pěkná, ale řekl bych, že by lidi ocenily víc informací.
Např. jaký jekly jsou použitý (např. 70x70x3). Jestli má hrazdu, případně jakou (např. monkey chin up bar, rovnou, žádnou). Jaký jsou celkový rozměry. Jestli je použitá vypalovaná prášková barva nebo je to bez nátěru. Má to úchyty na expandery?
Fotka by taky neuškodila, ale to si budeš muset počkat na 10. příspěvek.
Pro mě je tenhle příspěvek skoro nic neříkající, až na pěknou cenu.
edit: Jaká je možnost nastavení "háků" (po kolika cm a od jaké do jaké výšky). Prostě trochu víc informací. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 10:20 am Předmět: |
|
|
jeste by se hodilo vedet z kama jsi
k materialu i srouby na spojeni atd.
jestli to nejak testujes atd.
co se tyce fotek, klidne mi je posli na peter.ustinov@seznam.cz a ja je vlozim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ok. Díky za tipy :) Doplnňji informace :) Material je jackel 60x60x3. Rozměry Délka: 140 cm
Šířka: 162 cm, Výška: 215 cm (rozměry možno upravit dle potřeby). Hrazda je také v ceně, jakýkoliv její typ si zvolíte. V ceně jé grafitový nátěr. Není problém nechat udělat komaxit ( prášková barva) ale za příplatek a dle mého názoru zbytečné. V této ceně nejsou úchyty na expandery, ale dá se samozřejmě domluvit na jejich instalaci. Konstrukce se skládá ze dvou bočních částí které jsou pevně svařené k sobě a montovány jsou výplňovými jekly stejné tloušťky. Použité šrouby jsou 10mm pevnosti 12.9. Polohování je každých deset centimetrů zhruba dvacet čísel od podlahy až nahoru. Nosnost netestuji, ale dle použitého materiálu a tuhosti konstrukce, se bude pohybovat okolo 300 kg. Pokud by jste měly zájem o rovnou/polohovací lavici do klece, dá se také domluvit. Jsem z Moravskosezského kraje. A jakékoliv další dotazy rád zodpovím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| rricks napsal: | Ok. Díky za tipy :) Doplnňji informace :) Material je jackel 60x60x3. Rozměry Délka: 140 cm
Šířka: 162 cm, Výška: 215 cm (rozměry možno upravit dle potřeby). Hrazda je také v ceně, jakýkoliv její typ si zvolíte. V ceně jé grafitový nátěr. Není problém nechat udělat komaxit ( prášková barva) ale za příplatek a dle mého názoru zbytečné. V této ceně nejsou úchyty na expandery, ale dá se samozřejmě domluvit na jejich instalaci. Konstrukce se skládá ze dvou bočních částí které jsou pevně svařené k sobě a montovány jsou výplňovými jekly stejné tloušťky. Použité šrouby jsou 10mm pevnosti 12.9. Polohování je každých deset centimetrů zhruba dvacet čísel od podlahy až nahoru. Nosnost netestuji, ale dle použitého materiálu a tuhosti konstrukce, se bude pohybovat okolo 300 kg. Pokud by jste měly zájem o rovnou/polohovací lavici do klece, dá se také domluvit. Jsem z Moravskosezského kraje. A jakékoliv další dotazy rád zodpovím :) |
chtelo by to nafotit
ty bky napevno-to se bude blbe prepravovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
Sám sem si klec vyráběl, takže vím oč jde....... A proto mi moc nesedí rozměry klece......... úchopová část olympijské osy je 131 cm, a u nějaké klasické tyče to nebude o moc jiné, tudíž můj dotaz je, kam se ta osa sakra bude odkládat ? Jelikož výška ani šířka nesedí  A polohování o deset cm je k ničemu, to je prostě moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| HarderHeavy napsal: | Sám sem si klec vyráběl, takže vím oč jde....... A proto mi moc nesedí rozměry klece......... úchopová část olympijské osy je 131 cm, a u nějaké klasické tyče to nebude o moc jiné, tudíž můj dotaz je, kam se ta osa sakra bude odkládat ? Jelikož výška ani šířka nesedí A polohování o deset cm je k ničemu, to je prostě moc. |
Jsem v první řadě zámečník, a rozměry jsem bral z profi power racků, ale jak jsem se již zmínil není problém je změnit, stejně jako rozestupy děr.
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | rricks napsal: | Ok. Díky za tipy :) Doplnňji informace :) Material je jackel 60x60x3. Rozměry Délka: 140 cm
Šířka: 162 cm, Výška: 215 cm (rozměry možno upravit dle potřeby). Hrazda je také v ceně, jakýkoliv její typ si zvolíte. V ceně jé grafitový nátěr. Není problém nechat udělat komaxit ( prášková barva) ale za příplatek a dle mého názoru zbytečné. V této ceně nejsou úchyty na expandery, ale dá se samozřejmě domluvit na jejich instalaci. Konstrukce se skládá ze dvou bočních částí které jsou pevně svařené k sobě a montovány jsou výplňovými jekly stejné tloušťky. Použité šrouby jsou 10mm pevnosti 12.9. Polohování je každých deset centimetrů zhruba dvacet čísel od podlahy až nahoru. Nosnost netestuji, ale dle použitého materiálu a tuhosti konstrukce, se bude pohybovat okolo 300 kg. Pokud by jste měly zájem o rovnou/polohovací lavici do klece, dá se také domluvit. Jsem z Moravskosezského kraje. A jakékoliv další dotazy rád zodpovím :) |
chtelo by to nafotit
ty bky napevno-to se bude blbe prepravovat |
Ano na prepravu je zapotrebi vozik, nebo dodavka, ale boky v celku hodně pomáhají celkové tuhosti konstrukce.
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Hm, to je ale opravdu jen pro ilustraci, protože bych řekl, že to je klec od Maplera. Nebo je aspoň focená na stejným místě, kde si fotil svou klec.
Viz. http://freezone.biomag.sk/viewtopic.php?f=27&t=4141&start=20
Výrobci rozměry hodně často uvádějí i s tyčema na odkládání kotoučů, takže to nesmysl být nemusí, ale samozřejmě, jak píše HarderHeavy, tak pro odložení olymp. osy to nesmysl je. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
rricks
|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Hm, to je ale opravdu jen pro ilustraci, protože bych řekl, že to je klec od Maplera. Nebo je aspoň focená na stejným místě, kde si fotil svou klec.
Viz. http://freezone.biomag.sk/viewtopic.php?f=27&t=4141&start=20
Výrobci rozměry hodně často uvádějí i s tyčema na odkládání kotoučů, takže to nesmysl být nemusí, ale samozřejmě, jak píše HarderHeavy, tak pro odložení olymp. osy to nesmysl je. |
Přesně tak, je od Maplera, proto jsem napsal pro ilustraci :) A nenašel jsem snad lepší dělanou klec, kterou bych Vám přiblížil svou myšlenku.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út červen 04, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze to prislo krapet pozde co uz mam narezane a navtane jackle (60x60x4) na vlastni klec.. Jinak bych si v ramci sve lenivosti nechal radeji postavit :-))
CO se tyka ceny ta mi prijde docela dobra. urcite lepsi nez se s tim trapit pokud clovek nema moznosti jak to dat cele dohromady svepomoci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|