|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| encore343 napsal: | | Inac jem len plonutcne tvarohy ... take somariny ako nizkotucne tvarohy ci jogurty atd neuznavam... |
Co to taras, sam si somar!
preco? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
encore343
|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
hehe je to len moj nazor .. viem ze vecsina je nizkotucne ..koli tomu ze maju menej tuku.. ale strava by nemala obsahovat len bielkoviny a sacharidy ale i tuky ... a nevidim dovod preco by som mal byt somar ..ked kazde telo/metabolizmus je iny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jimmrjim

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
Já měl teď tvaroh 250g,80g melouna,trochu mléka,med,třtinový cukr a vrvrvr mixérem.
Pecka toto!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinibaby

|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: so červen 01, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Chcem sa spytat, je v poriadku ak v diete rozmixujem tvaroh s vodou plus posypem cistym kakaom?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Petra90 napsal: | | Chcem sa spytat, je v poriadku ak v diete rozmixujem tvaroh s vodou plus posypem cistym kakaom? |
jo, proc ne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
no jde o to kolik
dve polevkove lzice je hodne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
| Petra90 napsal: | to zase neeee tak jednu kavovu |
Úplně v pohodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
splendid

|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: po červen 10, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Kakao (čistý prášek) je velmi zdravá surovina, netřeba se bát, ale "kakao" typu granko atd je totální sračka = cukr+ tuk = výhýbat se obrovským obloukem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|