Zaslal: ne červen 02, 2013 8:19 am Předmět: Re: Cvičení a síla
drlift_ napsal:
swobi napsal:
Zdravím . Mám takový problem v posilovně se výkonama silově zvyšuji ale například ve škole lidi co vůbec necvičí mají podobnou sílu co já . Přijde mi to divné když mám benchpress maximální váhu 110 kg . Jak je to možné ? Vážím 78 kg a cvičím rok a půl . Díky za odpověď
Je to blbost. 16 lety kluci co necvicej tohle davat nebudou ani nahodou.
Ono je to takovy to, ze si tam tech 130 nalozi, se sparingem to spolecnymi silami vytahnou ze stojanu, spusti cinku 10 mozna 15 cm dolu a stejne tak ji spolu vrati zase zpet do stojanu a bench 130 je hned na svete :-) Celkem klasika.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nevim proč si tu ze mě hned musíte dělat srandu. Jen jsem vám řekl pravdu . Oni cvičí asi 2,5 roku a prostě 130 kg daj sice jen jednou, ale furt je to maximálka . A normálně to pouští až na hruď . Nejsou to ti co choděj semnou do třídy . Jsem totiž na škole v jiném městě než bydlím .
Nevim proč si tu ze mě hned musíte dělat srandu. Jen jsem vám řekl pravdu . Oni cvičí asi 2,5 roku a prostě 130 kg daj sice jen jednou, ale furt je to maximálka . A normálně to pouští až na hruď . Nejsou to ti co choděj semnou do třídy . Jsem totiž na škole v jiném městě než bydlím .
Natoč je a postni. Když tohle zvedají, věřím že se rádi pochlubí i občankou pro důkaz věku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru