|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 01, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ze zadního ale asi nic chutnějšího jak burger nepůjde, ne? |
Mně se jednou povedly i docela slušné steaky ze zadního z intersparu :) Asi jsem měl štěstí na maso. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:28 am Předmět: |
|
|
Jaké maso z krávy by jste doporučili s ohledem na obsah bílkovin/cena... všude jsou jiné hodnoty a tak nevím jaké si začít kupovat. btw. je mi jedno jak ho budu připravovat hlavně že to tam budu cpát  .....vyplatí se to vůbec? Mám šáhnout radši po krůtím?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:47 am Předmět: |
|
|
Cokoli, co vypadá pěkně a máš na to chuť, když to vidíš. Ne vše je třeba analyzovat a zkoumat z hlediska aminokyselinového spektra. Častokrát je lepší to prostě sežrat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 03, 2013 6:47 am Předmět: |
|
|
Me by spise zajimalo, ktere hovezi je nejmene tucne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po červen 03, 2013 7:13 am Předmět: |
|
|
Řekl bych svíčková a hovězí zadní.
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červen 03, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Me by spise zajimalo, ktere hovezi je nejmene tucne? |
na toto se fakt nedá přesne odpovědet zaleží pokud te zajímaj jen kravy a nebo celkově
výběr z plemena skotu ,
U nás je hodně ušlechtilých krav, chovná plemena ( třeba - holštýnský skot, landrasa, leghornka bílá,Gasconne rustikální plemeno at... )
Není maso jako maso ( myslím tím kravu ) trošku se dotku EU , tady ta kvality živin celkově
je menší než ( třeba z latin, ameriky, afriky,, ptáš se proč zaleží na krmeni u nás se to krmi senem , a semeny a umělou stravou , a přechod kravy neni lehký tím myslím se stravou , pokud ji změniš stravu tak krava umře , strava se musí měnit postupně ,
Jinak čerstva trava je pro ni to nejlepší .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červen 03, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Me by spise zajimalo, ktere hovezi je nejmene tucne? |
jinak kde je nejmín tuku je teleci svičkova , telecí bok do 2 % , ale ta cena je šílena ,
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červen 03, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ze zadního ale asi nic chutnějšího jak burger nepůjde, ne? |
Pokuď je to mladý býk, tak steak půjde, jen ho nesmíš přetáhnout. Mám zkušenost i se zadním z krávy a ze starýho býka a oboje neužvejkatelný. Mlaďas, jak už jsem psal, je v klidu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červen 03, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | jasně ale me jde i o % obsah bílkovin které si musím hlídat a kdyžtoho sníš půl kila tak ti to dá rozdíl třeba i 20 g bílkovin a to už je docela dost |
spíše bych se zajímal využití toho masa pro tebe , myšleno abys z daneho množství využil co nejvíce živin, mužeš mít sebe lepší maso ale pokud ho tělo nevyužije tak to jsou pro tebe vyhozený prachy , viz kuřecí .
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červen 03, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | což znamená? |
se nudíš co
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po červen 03, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | patrikdundych napsal: | což znamená? |
se nudíš co |
Ne jen si pojedu koupit maso a chci vědět jaký
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|